# Xherdan Shaqiri

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

Megan+Fox+Megan+Fox+Brian+Austin+Green+Leaving+qfRH5Vwn3ktl.jpg

Megan Fox sarılsa bu kadar sevinmem. :weqweq:

ben sevinirdim vallahi :Dhavalara ucardim hatta :)

inş guti hernandez e gelmeyiz

FC Basel - FC Basel Forum

Basel forumu, Şuan transferi konuşuyorlar.

Hıyarca yorumlar yapmışlar ayar oldum :D.

Birisi Kuyt haberini koymuş. Kuyt'ı alırlar, yaşlı, onlara daha uygun demiş. Birisi Türkler futboldan anlamaz, döner yapmaya devam etsinler demiş. Kapak gelir bu hırbolara da umarım.

KAP a bildirimde bulunmak almak demek değil. Soğukkanlı olmakta fayda var. NE bu ya herkes hemen coşmuş

Alllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :allecto::m26::dogrun::005::uyy::yoji::ka05::f50::yuppi:

Moussa Sow: Başkanım Galatasaray Shaqiriyi Almış...

Aziz Yıldırım: Moussa Sow'ma Valla : (

iyiymiş

biz oyle kulubumuzun parasıyla yaparız çift haneli trasferi :D kuşlar gibi ntvsporla filan yapmayız dilenip :D

[video=youtube;1TF25SXWhGA]https://www.youtube.com/watch?v=1TF25SXWhGA[/video]

bjk da streller'i istiyormus. bu gidisle basel dimdizlak ortada kalacak :asd:

ne kadar fenerli varsa Shaiqiri serefine hepsinin ............ :D o kadar diyorum baskada bişey demiyorum gidip hemen formasını alıcam :D

E-mail safhası sona ermiş,cam açılmış demek ki :asd:

Öncelikli transfer mevkisi değildi ama gelmesi faydalı tabi ki bizde çıkışını sürdürürse.Öyle olduğu an aldığımız paranın 3 katı değerli hal gelebilecek bir oyuncu.

Yaw bu çocuğun şutları güzel uzaktan iyi vuruyorda, toplu - topsuz oyunu nasıl ? asist özelliği nasıl ?

Gerçi bu kadar para veriliyorsa eminim Fatih hoca bunları incelemiştir :)

Yaw bu çocuğun şutları güzel uzaktan iyi vuruyorda, toplu - topsuz oyunu nasıl ? asist özelliği nasıl ?

Gerçi bu kadar para veriliyorsa eminim Fatih hoca bunları incelemiştir :)

basel'li taraftarlarin anlattigina göre stoper ve kaleci haric her mevkide oynayabiliyormus ve kullaniliyormus. cok yönlü bir oyuncu yani. ama birisinin dedigine göre gelecekte ofansif orta saha da oynarmis.

facebookta unal aysal 24 saate butun transferlerın bitcegini sölemişmiş.

Açık ve net vizyon transferi olur eğer bir aksilik çıkmaz ise. Ünal Aysal başkan ise Adnan Polat kaç senedir ne yaptı Galatasaray'da diye de sordurtur...

Soyadım Mardan değil Bardan bu 1, Aklınca alaymı ediyon, matematik dahi si? İstediğim gibi kesin ifade kullanırım çünkü bu benim fikrim bu 2. Hoca ne yapacak merak ediyorum derim, sana ne? bu 3. Hey Allahım ya...

Çözümümüde sundum. Baros-Elmander bozulmamalı dedim. bu da 4(dört)

4'de kadar mı sayabiliyorsun,cidden doğru söyle?:asd:

Çözüme bak Baros-Elmander bozulmamalı...Kanatlardan birinde yabancı oynayacaksa bozulmak zorunda diye bir sorunun cevabı Baros-Elmander bozulmamalıymış.Suç sende değil hocanda yada eğitim sistemine atalım moku.

Sende sorun yok sen zekisin,soruya yine aynı soruyla cevap verip bak çözüm önerim budur diyecek kadar zekisin.Kahrolsun Amerika,yazıklar olsun ezberci eğitim sistemi.:asd:

TArihe not düşülsün.

Soru:Baros-Elmander ve Shaqiri yanyana oynarsa kimi keseceğiz,çözüm önerin nedir.Eboue,Melo,Ulfaluji,Muslera.Sence bunlardan hangisi kesilmeli.

Cevap:Baros-Elmander yanyana oynamalı.Çözüm önerim kesinlikle budur.:))

Nerde bu devlet,nerde bu insanlar.

Gelsin bakalım Xherminator.

Haydi insallah :d

Türkiye'ye selam söylediği kolpa mı çıktı? Face'de dolanıyordu bu haber.

4'de kadar mı sayabiliyorsun,cidden doğru söyle?:asd:

Çözüme bak Baros-Elmander bozulmamalı...Kanatlardan birinde yabancı oynayacaksa bozulmak zorunda diye bir sorunun cevabı Baros-Elmander bozulmamalıymış.Suç sende değil hocanda yada eğitim sistemine atalım moku.

Sende sorun yok sen zekisin,soruya yine aynı soruyla cevap verip bak çözüm önerim budur diyecek kadar zekisin.Kahrolsun Amerika,yazıklar olsun ezberci eğitim sistemi.:asd:

TArihe not düşülsün.

Soru:Baros-Elmander ve Shaqiri yanyana oynarsa kimi keseceğiz,çözüm önerin nedir.Eboue,Melo,Ulfaluji,Muslera.Sence bunlardan hangisi kesilmeli.

Cevap:Baros-Elmander yanyana oynamalı.Çözüm önerim kesinlikle budur.:))

Nerde bu devlet,nerde bu insanlar.

Baros kesilecek tabii ki

Geri
Üst Alt