# Xherdan Shaqiri

ya abi en cok begendigimiz elmander dahil, ofansta adam gibi topcu yok yahu gol asist yapicak.

Enginden başka dikine yardıracak oyuncu bile yok. Kazımın leş performansı sadece takım kazanıyor diye görmezden geliyor. Forum olarak biz çoğu şeyleri daha önce görüyoruz ama buraları okuyup fikir sahibi olan yöneticimiz yok.

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Enginden başka dikine yardıracak oyuncu bile yok. Kazımın leş performansı sadece takım kazanıyor diye görmezden geliyor. Forum olarak biz çoğu şeyleri daha önce görüyoruz ama buraları okuyup fikir sahibi olan yöneticimiz yok.

son manisa maci, genclerbirligi maci, ve simdi aklima gelmeyen birsürü mac daha, ofansin yetersizliginden cok cektik biz, hatta fener maci bile gitti gidiyordu, ebue sahneye cikmasaydi.

ilk yarida ebue o golü atmasaydi, feneri yenemezdik.

kazim nedir ya, 40 yasindaki adam gibi agir, hareketsiz, tekniksiz

dediğim gibi şakiride stoch kalibresinde bi adam göreceksiniz bunu ilerleyen yıllarda zaten kondusyon problemi çok sürekliliği yok isrikrarsız yani ardadan beter o konularda 90 dk oynadığı maç sayısı çok azdır mesala son 2 senede şakirinin

Bak o olabilir işte:)

Niye bir örnek verirken en uc noktalarda dolasıyorsun?

Yonetim belli ki melo'yu alabilmek icin pahali transfer yapmak istemiyor,diyeceksin ki ozaman neden Shaqiri'yi istiyorlar,sansini denemek istemis olabilirler,7 vermisiz.

Sen neden bu kadar sinirlisin,yoksa transfer olmazsa intihar eden taraftarlardan misin sende?

son manisa maci, genclerbirligi maci, ve simdi aklima gelmeyen birsürü mac daha, ofansin yetersizliginden cok cektik biz, hatta fener maci bile gitti gidiyordu, ebue sahneye cikmasaydi.

ilk yarida ebue o golü atmasaydi, feneri yenemezdik.

kazim nedir ya, 40 yasindaki adam gibi agir, hareketsiz, tekniksiz

Kazım bende kanat oyuncusundan çok pivot santrafor izlenimi uyandırıyor.. Ki zaten milli takımda da Fatih Hoca'nın onu ilk denediği yer orasıydı

Yonetim belli ki melo'yu alabilmek icin pahali transfer yapmak istemiyor,diyeceksin ki ozaman neden Shaqiri'yi istiyorlar,sansini denemek istemis olabilirler,7 vermisiz.

Sen neden bu kadar sinirlisin,yoksa transfer olmazsa intihar eden taraftarlardan misin sende?

Sinirli oldugumu nerden cıkardın?

Su mevcut takımla Rahat bir sampiyonluk ve Clde basarı bekleyen polyanalardanmısın sende?

Su mevcut takımla Rahat bir sampiyonluk ve Clde basarı bekleyen polyanalardanmısın sende?

Cl'de basari bu kadro ile imkansiz,sampiyonluk icin ise 1 tane kanat oyuncusu lazim.

iki kanatta da oynayabilen biri,Amrabat mesela.

Cl'de basari bu kadro ile imkansiz,sampiyonluk icin ise 1 tane kanat oyuncusu lazim.

iki kanatta da oynayabilen biri,Amrabat mesela.

Wright-Philips nasıl olur? :D Queens parkdan 3-4 e alınır

ts nin o kadroyla 2.turu kaçırdığını varsayarsak en kötü çeyrek final görürüz bu kadroyla ve bu sene antep karabük gibi hakem facialarını saymassak şimdi 8 puan fark atmıştık fenerin lehine kazandırılan puanları saymıyorum daha

anormal şeyler olmadğı sürece çok rahat bir şampiyonluk alırız zaten normal durumda ha anormal şeyler olursada messi gelse ne fayda??

Felİpe melonun bonservİsİnİ alin!

Shaqiri şimdi 13 milyon buraya yazıyorum 3-4 sene sonra rahat 30 milyon olur. Yönetime baskı yapmalıyız bu yaşta böyle bir fiziğe sahip, boyu küçük ve çok iyi şut tekniğine sahip. Shaqiri'nin Manu'ya karşı nasıl süper performans göstermiş seyredin.

ts nin o kadroyla 2.turu kaçırdığını varsayarsak en kötü çeyrek final görürüz bu kadroyla ve bu sene antep karabük gibi hakem facialarını saymassak şimdi 8 puan fark atmıştık fenerin lehine kazandırılan puanları saymıyorum daha

anormal şeyler olmadğı sürece çok rahat bir şampiyonluk alırız zaten normal durumda ha anormal şeyler olursada messi gelse ne fayda??

Ben Senin kadar iyimser degilim. Tamam takım oturdu belli bir seviyede futbol oynamaya basladık ama bu yeterli degil Bazı arkadaslara katılmıyorum Fener macında sezonun en iyi topunu oynadık ofansta sıkıntı oldugu bariz oldugundan biraz zor skora cevirdik o kadar. 2.ci yarı daha cetin gecicek lig su mevcut takımla play off'a 2. bile giremeyebiliriz bana göre yeterli degil cünkü. sunuda unutmayalım son zamandaki ivmenin bas aktörü eboue 9 mac kacırıcak muhtemelen cl icin zaten tartısmam asla ve asla yeterli degil

Şimdilik , Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmak olayını değil de ; öncelikle 'sezonu nasıl şampiyon bitiririz'i çözmek zorundayız .

Bunun için de takımın ofansif gücünü tek başına 1-2 seviye yukarı taşıyabilecek bir adam almak şart .

Sağ kanat mı olur , sol kanat mı olur , 2. bir forvet mi olur , 10 numara mı olur , bilemem .

Bana göre yukarıdaki saydığım mevkilerin hepsinde rahat rahat kendi orjinal mevkisi gibi oynayabilecek bir Arshavin ilaç olur . Hem sezon sonu sözleşmesi de bitiyor . Kendini ispatlamış bir oyuncu .Alex'in domine ettiği ligi rahat rahat 3 sene domine eder . Bonservis açısından da 5-6 m € ' ya kapatılabilir .

Kim alınır bilinmez ama kesinlikle ofansif gücü arttırıcı bir yabancı şart .

madem maliyetli transfer yapmak istemiyorsunuzda neden gözünüzün önündeki olcanı almadınız ozaman. 3milyon euro veremedinizmi şu adama. illa adamı deli edecekler. 2.. yarı ve playofta inşallah bu sıkıntılar su yüzüne cıkmaz.

3-5 milyon avroluk adamlarla belki Spor toto Süper Lig'de başarılı olabilirsin ama Avrupa'da biryere varamazsın tabi altyapıdan çok sağlam adamlar çıkarmadıkça.

Birde Şampiyonlar Ligi'ne gidersek alırız mantığı leş bir mantık.Galatasaray her zaman güçlü ve Avrupa standartlarında bir takım olmak zorunda.

Geri
Üst Alt