# Xherdan Shaqiri

Cevap: Kesenin Ağzı Açıldı !

Shaqiri'yi 8 milyon'a vermez Basel.

2 haneli rakam olmak zorunda o, yanında da 1, 2 futbolcu teklif et. Servet, Sercan vs neyse artık.

verin gitsin yaw.yardırır bu adam burda.feda olsun.

Cevap: Terim'in İlk Hedefi Shaqiri

hakkaten kimi keseriz gelirse:S

Shaqiri'yi 8 milyon'a vermez Basel.

2 haneli rakam olmak zorunda o, yanında da 1, 2 futbolcu teklif et. Servet, Sercan vs neyse artık.

Riera teklif edilebilir belki. Ama belli olmaz bu durumlar. 8 milyon az bir para değil. Belki 10 olur bu fiyat. Ne kadar istendiğine bağlı. Geçen günde söylemiştim. Fatih hocanın Şakiri' ye olan inancına bağlı bu durum. Görünen o ki Fatih hoca gerçekten çok istiyor Şakiriyi.

Keita ile ribery karisimi.

Alinirsa mucize olur. Ancak eboue geldiginde 1 yabanci yedek oturmak zorunda oldugu icin ve bu buyuk ihtimal baros olacagi icin shaqiri gelince iyi bir de turk golcu almamiz lazim umut tarzinda

ben hala bu adamla ilgilendigimizi asla inanmiyorum.

ilgileniyorsak bile 8 milyona falan diyorsak, bosuna zaman harciyor oluruz.

adamin degeri en az 12 milyon, en az.

basel mal mi ki sampiyonlar liginde iken degerinin altinda satsin bu cocugu

Ben olsam basele riera veya barosu teklif ederdim, rakam asagi iner birde gider turk golcu icin butce yaratirim

ben hala bu adamla ilgilendigimizi asla inanmiyorum.

ilgileniyorsak bile 8 milyona falan diyorsak, bosuna zaman harciyor oluruz.

adamin degeri en az 12 milyon, en az.

basel mal mi ki sampiyonlar liginde iken degerinin altinda satsin bu cocugu

Aynen. Ama Terim alacaksa bunu, şu an zamanıdır, sezon sonu baba kulüpler devreye girdiğinde imkansız olur.

Versinler 13, 14 milyon, yanında da 1, 2 futbolcu alabiliriz belki ozaman. Çok iyi futbolcu Shaqiri, değer. Kumar değil.

Hiç inanasım gelmiyor. :o

bu adam gelmeli. yaşı, oyun karakteri ve gençliği. kesin alınmalı

Takımın önemli parçası olan oyuncular her ne sebeple olursun devre arası gönderilmemeli. Nonda'dan canımız yandı. Hele hele Baroş gibi adamlar hiiç.

tamam shaqiri amrabat gökhan töre vs vs bunlar iyi adamlar da bunlar bundan 2 sene önce de vardı ve sağlam potansiyele sahip oldukları apaçık ortadaydı,niye şimdi almaya çalışıyoruz ben bunu anlamıyorum aga.hiç içime sinmiyor artık böyle transferler.

saygılar.

Geri
Üst Alt