# Xherdan Shaqiri

Cevap: Kesenin Ağzı Açıldı !

Takımın önemli parçası olan oyuncular her ne sebeple olursun devre arası gönderilmemeli. Nonda'dan canımız yandı. Hele hele Baroş gibi adamlar hiiç.

nonda nin gitmesinde hicte canimiz yanmadi, hatta ayip edilirdi , kalsaydi yuhalanirdi, isliklanirdi, bunu hakketmiyordu nonda, iyi oldu yollanmasi.

adamin 2-3 adim aticak hali yoktu.

bizden gittikten sonra futbolu brakmis zaten yanlis bilmiyorsam.

son maclarda baslamisti taraftarlar yavas yavas isliga, yuhalamaya ...

tamam shaqiri amrabat gökhan töre vs vs bunlar iyi adamlar da bunlar bundan 2 sene önce de vardı ve sağlam potansiyele sahip oldukları apaçık ortadaydı,niye şimdi almaya çalışıyoruz ben bunu anlamıyorum aga.hiç içime sinmiyor artık böyle transferler.

saygılar.

2 sene önce transferi Adnan Sezgin yapıyordu. :)

Öyle bir herif ki bu Shaqiri kaynak Fanatik olsa da inanmak istiyorsun.

2 sene önce transferi Adnan Sezgin yapıyordu. :)

Harbiden doğru söyledin şimdi. Ama Haldun Üstünel de vardı transfer ekibinin içerisinde. Sanırım son noktayı Sezgin koyuyordu :( Kaç senemizi yediler...

Transfer edebilirsek(inşallah) karşılaştırılacağı oyuncu(ülke içinde) Miroslav Stoch. :)

Tek yol Shaqiriye baş döndürücü bi teklif suncaz yıllık 3.5-4 milyon euro gibi bi fiyat.Klübüne rest çekecek gelcek..

Ki bana göre 10 milyonlara çıkıyorsak Gökhan Töre alınmalı..Hem Türk hem de istediğimiz özellikte tam olarak :)

Tek yol Shaqiriye baş döndürücü bi teklif suncaz yıllık 3.5-4 milyon euro gibi bi fiyat.Klübüne rest çekecek gelcek..

Ki bana göre 10 milyonlara çıkıyorsak Gökhan Töre alınmalı..Hem Türk hem de istediğimiz özellikte tam olarak :)

Gökhan kendi ağzıyla açıklama yaptı Hamburgtan ayrılmayı düşünmüyorum diye. Artık en azından bu transfer dönemi için Töre ismini unutmamız gerekir.

nonda nin gitmesinde hicte canimiz yanmadi, hatta ayip edilirdi , kalsaydi yuhalanirdi, isliklanirdi, bunu hakketmiyordu nonda, iyi oldu yollanmasi.

Peki Salman.:)

10 milyon bile değer .

Ardadan daha fazla katkı yapar bize .

15'ten aşağı vermezler. Sezon sonu Bayern, Manchester Utd, Chelsea vs. teklif yapıcak nasıl olsa...

İkinci satıştan %30 verirsek olur bu iş. 15 fazla cidden. Atıyorum 9 a alsak, ikinci satışı 10 a yapıp % 30 unu Basel'e versek adam 12 ye gelmiş olacak. Mantıklı olur ama 15 çok be Emir

nonda kalmis olsaydi, o sezon uefa kupasini, türkiye kupasini ve lig sampiyonlugu kupasini kaldirmistik!

yarim sezon forvetsiz oynadik.

Unutun bu Transferi.

Sene sonu adam ingilterede , ispanyada veya Almanyadan üst düzey takimda oynayabilcek.

Neden bize gelsin ?

Abartili para verirsin adamin eline bide Takimina onu da hic sanetmiyorum.

10-15 Milliondan asagiya gerceklesmesi imkansiz.

nonda kalmis olsaydi, o sezon uefa kupasini, türkiye kupasini ve lig sampiyonlugu kupasini kaldirmistik!

yarim sezon forvetsiz oynadik.

Bu konuda Salman'a katılıyorum.

Ben çok beğeniyordum Nonda'yı. Adam sağlam olsa idi hala oynardı eminim buna. Çok meziyetleri olan bir futbolcu.

Ama son 3 ayda artık iki dizi birden tutmadığı için oynayamıyordu. Acı çekerek oynadığını çok iyi biliyorum. Adam iki dizinden de sakattı arkadaşlar. Nonda bize yapacağı katkıyı yapmıştı ve gitmesi gerekiyordu

yanlı bir medya olduğu sürece ;gelmeden hiçbir transfere inanmam

İkinci satıştan %30 verirsek olur bu iş. 15 fazla cidden. Atıyorum 9 a alsak, ikinci satışı 10 a yapıp % 30 unu Basel'e versek adam 12 ye gelmiş olacak. Mantıklı olur ama 15 çok be Emir

Rıza sırf ondan değil, Basel CL'de gruptan çıkmışken konuşulan fiyata bırakmaz bu cocugu. Kulüp hayatında ilk defa ciddi başarı gördü [bildigim kadarıyla], %80'i Shaqiri sayesinde. 8'e 9'a vermeleri cidden komik olur, ki zaten sezon sonu çok uçuk bir fiyata satabileceklerini onlar da biliyor. Gerçekçi olmak gerekirse, en az 13 milyon + oyuncu vermemiz gerekir Basel'e ve, dediğin gibi ikinci satıştan pay işi kolaylaştırır. Ben pek sanmıyorum alabileceğimizi ama, görecez bakalım.

Büyük takımların bu adamla ilgilenmesi alacakları anlamına gelmez. İlgilenebilirler ama almazlar bu gibi olaylar oldu daha önce. Gökhan İnler'le kimler ilgileniyordu ama adam daha küçük kulüp olan Napoli'ye gitti.

Eğer biz ciddi ciddi ilgileniyorsak bu adamı alırız.

Geri
Üst Alt