# Xherdan Shaqiri

Cevap: Kesenin Ağzı Açıldı !

Bu konuda Salman'a katılıyorum.

Ben çok beğeniyordum Nonda'yı. Adam sağlam olsa idi hala oynardı eminim buna. Çok meziyetleri olan bir futbolcu.

Ama son 3 ayda artık iki dizi birden tutmadığı için oynayamıyordu. Acı çekerek oynadığını çok iyi biliyorum. Adam iki dizinden de sakattı arkadaşlar. Nonda bize yapacağı katkıyı yapmıştı ve gitmesi gerekiyordu

Yahu sen nerden çıktın şimdi Rıza? :) Nonda'nın kronik bir sakatlığı varmıydı yokmuydu bilmem ama şunu biliyorum ki gönderildiği zaman oynamasına mani bir durum söz konusu değildi. Aynı sezon Kasımpaşa başta olmak üzere bir çok maçta Keita ile birlikte neler yaptığını unutmuş olamayız.

Rıza sırf ondan değil, Basel CL'de gruptan çıkmışken konuşulan fiyata bırakmaz bu cocugu. Kulüp hayatında ilk defa ciddi başarı gördü [bildigim kadarıyla], %80'i Shaqiri sayesinde. 8'e 9'a vermeleri cidden komik olur, ki zaten sezon sonu çok uçuk bir fiyata satabileceklerini onlar da biliyor. Gerçekçi olmak gerekirse, en az 13 milyon + oyuncu vermemiz gerekir Basel'e ve, dediğin gibi ikinci satıştan pay işi kolaylaştırır. Ben pek sanmıyorum alabileceğimizi ama, görecez bakalım.

Bir de şu yönden düşünelim. Basel bu kadronun yakalayacağı başarıyı yakaladı. Artık ŞL de ne yapabilecek (belki yapar o ayrı konu) Daha ne istiyorlar ki. Yarı final mi? Bunun imkansız olduğunu biliyorlar. Ayrıca sene sonunda bu çocuk İspanya'ya bu paralara satılamaz çünkü feci ekonomik kriz var, İtalya desen batmış. Bir tek İngiltere var ama onlar da ilk defa İngiltere'ye gelecek bir İsviçre'li oyuncuya bu parayı vermezler.

Bu adam iyi topçu lafımız yok ama 15 ne demek yahu. Bu adamın en fazla ederi 12 dir. Bak o da en fazla yani zorlasan. Eğer bize gelmezse göreceksiniz bak sene sonunda kaça gidecek. Basel eğer bunların farkında olmasaydı 8M olan teklifimizi düşünmeden geri çevirirdi.

Lafın kısası biz bu adamın fiyatını abartıyoruz :)

Yahu sen nerden çıktın şimdi Rıza? :) Nonda'nın kronik bir sakatlığı varmıydı yokmuydu bilmem ama şunu biliyorum ki gönderildiği zaman oynamasına mani bir durum söz konusu değildi. Aynı sezon Kasımpaşa başta olmak üzere bir çok maçta Keita ile birlikte neler yaptığını unutmuş olamayız.

Yo yo Çetin abi çok çok eminim. İki dizinden de sakattı ve acı çekerek oynuyordu. Harbiden eminim çünkü hatırlamıyorum ama resmi ağızdan gelen bir açıklamaydı. Artık Nonda neden gönderildi açıklamalarına isyan ederek bu açıklamayı yapmıştı :)

Çetin abim benim :)

Yo yo Çetin abi çok çok eminim. İki dizinden de sakattı ve acı çekerek oynuyordu. Harbiden eminim çünkü hatırlamıyorum ama resmi ağızdan gelen bir açıklamaydı. Artık Nonda neden gönderildi açıklamalarına isyan ederek bu açıklamayı yapmıştı :)

Çetin abim benim :)

Vay arkadaş!..O golleri hangi bacağıyla atıyordu o zaman. :asd:Melo da değil ki bu....!:asd:

Beyler Bayanlar artık Galatasaray' ı küçümsemekten vazgeçelim. Dışarıda bile bize saygıyla bakıyorlarken kendi taraftarımız bizi küçük takım statüsüne sokmasınlar rica ederim. Herkes büyük takımlar 15 20 milyon verip Şakiriyi alır falan diyor ama büyük takımlarda genç oyunculara o kadar büyük paralar vermiyorlar. Şimdi Falcao' ya 40 milyon verebilen bir Atletico Arda için 12 milyon verdi ki Arda milli takımlarda ve Galatasarayda kendini çok iyi göstermişti yıllarca. Büyük takımlarda Şakiri için bekleyecekler bir iki sene daha. Bu yüzden Vizyonu olan bir Galatasaray Şakiri için büyük bir fırsat olabilir.

Bir de şu yönden düşünelim. Basel bu kadronun yakalayacağı başarıyı yakaladı. Artık ŞL de ne yapabilecek (belki yapar o ayrı konu) Daha ne istiyorlar ki. Yarı final mi? Bunun imkansız olduğunu biliyorlar. Ayrıca sene sonunda bu çocuk İspanya'ya bu paralara satılamaz çünkü feci ekonomik kriz var, İtalya desen batmış. Bir tek İngiltere var ama onlar da ilk defa İngiltere'ye gelecek bir İsviçre'li oyuncuya bu parayı vermezler.

Bu adam iyi topçu lafımız yok ama 15 ne demek yahu. Bu adamın en fazla ederi 12 dir. Bak o da en fazla yani zorlasan. Eğer bize gelmezse göreceksiniz bak sene sonunda kaça gidecek. Basel eğer bunların farkında olmasaydı 8M olan teklifimizi düşünmeden geri çevirirdi.

Lafın kısası biz bu adamın fiyatını abartıyoruz :)

Senin yazını okumadan benzer bir yazı yazmışım kardeşim.

Şakiri bu sene ŞL de oyanayacağını oynadı. En fazla iki maç daha yapacak. Ama bize gelirse seneye en az 6 maç daha garanti ;)

Şakiri Barcelona , Real Madrid , United , City gibi takımlarda oynamak istiyosa bize gelmeli tam tecrübeyi kapmalı ŞL'de .

Adnan Polat açıklamıştı galiba, Nonda maça çıkar, sonra 3-4 gün buz tedavisi yapılır, doğru düzgün idmana çıkamazmış o dönem.

8'e vermezler 10-12 civarına bırakırlar.

Cidden büyük hedeflerimiz varsa, hoca da oyuncuya onay verdiyse başkan gerekeni yapmalıdır.

Transfer rekorunda Bjk 2. sırada Matias Delgado ile(5,5 milyon euro) 8'e bile alsak 1. sıraya yerleşiyoruz. Felipe Caicedo'yu 7'ye satmışlar 2007-08 sezonunda.

Baselli taraftarlarin yorumlarini okudum,8 milyona komik rakam diyorlar,peynirekmek parasina Shakiriyi satmayiz diyorlar,yani görünen o ki,bu adami 8 milyona alamayacagiz.

Fazla bilgim yok ama kısa bir araştırmadan sonra faydalı olacağı kesin görüşüm budur..

Transfer politikamız böyle olmalıdır..

Genç ve çok kaliteli oyunculara yönelmemiz lazım..

Bence Shaqiri elit takimlara giderse simdi hata eder. Muthis potansiyel ama orada banko oynamak icin daha bayagi bir sure var. Isvicre futbolu ayari yemisken kapalim :).

Transfer rekorunda Bjk 2. sırada Matias Delgado ile(5,5 milyon euro) 8'e bile alsak 1. sıraya yerleşiyoruz. Felipe Caicedo'yu 7'ye satmışlar 2007-08 sezonunda.

shakiriyi sezon sonuna kadar elinde tutarsa basel rekoru kirar cift haneli rakamda.

Baselli taraftarlarin yorumlarini okudum,8 milyona komik rakam diyorlar,peynirekmek parasina Shakiriyi satmayiz diyorlar,yani görünen o ki,bu adami 8 milyona alamayacagiz.

bizde arda yı 20 milyon eurodan aşağı satmayız diyorduk 12 ye gitti ama:tiphat:

Geri
Üst Alt