# Xherdan Shaqiri

Cevap: Kesenin Ağzı Açıldı !

Arda 12 ediyorsa bu kaç eder siz karar verin :)

Dün transfer nöbetinde sordumda cevap alamadım aynı soruyu birde burda sorayım.

Arkadaşlar Shaqiri'yi CL maçları haricinde seyredeniniz var mı?Ben CL maçlarında çok beğendim ama lig maçlarında hiç seyretmedim.CL performansına göre kaçırılmaması gereken bir futbolcu.Şu sebepten dolayı sordum bazı futbolcular maç seçerler maça göre kendini yırtar tüm performansını ortaya koyar ama sıradan lig maçında bakmışsınız ki çok sıradan oyun oynuyorlar.Bu oyuncu için net bir fikre sahip olmak için birde İsviçre ligindeki maçlarına bakmak lazım.

CL maçları haricinde seyretmiş olupta tarafsız yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?

kendi ligindede ayni milli takimdada....cok saglam bir oyuncu....eger alima ihtimali varsa hemen alinmali bence :)

Dün transfer nöbetinde sordumda cevap alamadım aynı soruyu birde burda sorayım.

Arkadaşlar Shaqiri'yi CL maçları haricinde seyredeniniz var mı?Ben CL maçlarında çok beğendim ama lig maçlarında hiç seyretmedim.CL performansına göre kaçırılmaması gereken bir futbolcu.Şu sebepten dolayı sordum bazı futbolcular maç seçerler maça göre kendini yırtar tüm performansını ortaya koyar ama sıradan lig maçında bakmışsınız ki çok sıradan oyun oynuyorlar.Bu oyuncu için net bir fikre sahip olmak için birde İsviçre ligindeki maçlarına bakmak lazım.

CL maçları haricinde seyretmiş olupta tarafsız yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?

o olay tam olarak öle olmuyo sen senelik 3.5m euro garanti para verirsen adam maç seçer. ama 2.5+tüm maçlara çıktığında 3.5m euro yıllık yaparsan kontratını maç seçmez. olay bundan ibaret

adamı tanıyan tanıdı. bayern müniha banko elenirler zaten. isvicre liginde ne varki hacı. bizdede seneye sampiyonlar liginde oynayacak. hem daha cok para alacak.

Arda 12 ediyorsa bu arkadaş en fazla 8 eder. İsviçre ligi dandik bir ligde adam 18 maçta 4 gol 2 asistle oynuyor. Doumbia'nın Young Boys'daki performansı (2010): 32 maç 30 gol 7 asist.

o olay tam olarak öle olmuyo sen senelik 3.5m euro garanti para verirsen adam maç seçer. ama 2.5+tüm maçlara çıktığında 3.5m euro yıllık yaparsan kontratını maç seçmez. olay bundan ibaret

Maç seçme sadece alacağın para ile ilgili bir durum değil buna katılmıyorum.Özellikle transfer dönemleri yaklaşınca futbolcuların nasıl canla başla mücadele ettiğini kontrat yeniledikten sonra performanslarının düştüğünü görüyoruz.Yada zayıf bir ligde oynayan bir futbolcunun Avrupa arenasına çıktığında gösterdiği performansla kendi liginde gösterdiği performansın ne kadar farklı olduğunu ben defalarca gördüm.

Sözlerimden Shaqiri'ye kötü futbolcu dediğim sonucu çıkmasın.Şundan eminimki ben dahil burdaki arkadaşların %80 i Shaqiri'nin CL ligi haricinde 2 maçını tam olarak seyretmemişizdir.

10 verin bi sonraki satıştada %25 verin olsun bitsin.

şuan takımda topu ayağına alınca bizi ayağa kaldırcak bi oyuncu yok.biraz Melo alıp dikine gidiyor ama oda sonuçta orta saha oyuncusu.

shaqiri topu ayağına alınca ayağa kaldıracak cinsten

fbliler bile stoch topu ayağına alınca stadda ses yükselmesi oluyor.

Arda 12 ediyorsa bu arkadaş en fazla 8 eder. İsviçre ligi dandik bir ligde adam 18 maçta 4 gol 2 asistle oynuyor. Doumbia'nın Young Boys'daki performansı (2010): 32 maç 30 gol 7 asist.

valla ben hic izlemdigim icin bilemicem. herşeyi istatistige baglamam. nasıl oynadıgını görmem lazım 90 dakka. fatih hoca bu adama bukadar para teklif ettiriyorsa bişey vardır herhalde diyorum. daha 20 yaşında. dombuia forvet birde youngboys cok hücum oynuyordu. doumbia iyi oyuncu zaten. potansiyeli gördüler demkki adamda. başka türlü düşünmek istemiyorum.

Beyler Fanatik gazetesinin haberidir , dikkate bile almayın.

Eğer alırsak vay sol beklerin sağ beklerin haline.

alinmaz

bizimkiler sag göserip bosa vuracak sol kroseyi

yani genclere emanet kanatlar

gelse öyle bi yardirirki iki kanattan da süper transfer olur

İnanılmaz potanisyelli bir takım olmak bir tık ötede iken kese zorlanmalıdır.

Gelirse

1-Muslera( TR'nin en iyi ve potansiyelli kalecisi)

2-Eboue (Tatışmasız en iyi beki)

3-Ujfalusi (En iyi stoper) (Güç,zeka,akıl,pozisyon bilgisi hepsi var)

4-Melo ( Emre B. +Okan Buruk karışımı bir şey zaten)

5-Elmander ( Fizik,güç,hırs,pres 2.nesil Pivot Snatrafor)

6-Shaqiri (Araya kaçma,sürat,şut kabiliyeti,fizik kapasite,potansiyel)

7-Baros (zeka,araya kaçma,azim)

Hangi takımda bu kadar kaliteli ve takımı sahiplenmiş yabancı bulunabilir.Shaqiri de bunların üstüne eksik olan sosu koymaya gelecek,Terim büyük adam işte buradan belli adam görüyor neyin eksik olduğunu.Bu nedenle yönetime sesleniyorum.10-12 her neyse bu adama yatırın pişman olmazsınız.Lütfen 500.000 Euro'lar için vazgeçmeyin transferden,kendisi gelirimd erse kesin alın yani.

[video=youtube;jt9SFCG3rfM]https://www.youtube.com/watch?v=jt9SFCG3rfM&feature=related[/video]

Tamam youtube dan adam beğenilmez doğru, Mustafa Sarpın bile videosunu yapsan kakalarsın birisine, ama bu attığı gollerin hiç bir beleş değil, bence 12 milyon euro versekte zarar etmeyiz gibime geliyo.

İnşallah transfer bitimine son 1 saat-45 dakika kala transfer yapmayız.(bknz. Riera)Şuan sol kanada bir banko oyuncu ve kazım yerine de sağ kanat lazım ya da onun kalitesinde yedek lazım.Çok çabuk başladık şampiyonluk kutlamasına ancak 2 transfer kesinlikle lazım bize.

Geri
Üst Alt