# Xherdan Shaqiri

Cevap: Ya Shaqiri, Ya Hiçbiri!

Fanatik şu son dönemde haber tutturmaya başladı.

Fotomaç hala sallama oranında 1. :)

Edit: pm ile dönüyorum.

Bence yabancı isimlerle sezon sonu için görüşülüyor.

15 milyon verip futbolcu alamıyorsak kusura bakmayın büyük takım değiliz.

Büyüme her anlamda bir anda olacak bir iş değil, şu ana kadar tarihinde sadece 1 adam için çift haneli bonservis ödemişsin ki onu da sen vermemişken, takım dengelerini alt üst edip bir anda 15 milyon euro verebilmek çok zor, keşke yapsalar ama öyle bir imkan olsa sene başında Podolski'yi alırdık.

Muslera gibi bir formül bulabilsek ihtimal veriyorum bu transfere ama Basel'e takasla verebileceğimiz adam da yok, adamlar Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamışlar bir de, çok zor o yüzden.

O zaman hiçbiri. Bu adamla uğraşarak boşa zaman kaybediyoruz. Alamayız şu anda.

ulan olcanı nediye almazsın şimdi ugraş dur.

Basel 8M'ye onu vermez, enaz 10-12 civarını meblayı gözden çıkarmalıyız. Zararda etmessin. Shaqiri şimdilik hayal olarak görüyorum. Yiğite falan kalırız.

Bu transfer olmaz, çift haneli yüksek bir meblağ vermeden.

C.L.'de tur atlamış bir takımdasın, çok gençsin ve kalitesi herkese malum olan ,şikesi de son zamanlarda malum olan bir lige geleceksin ? Pek akıl karı gelmiyor bana şöyle 15'lerde bir rakam vermeden.

[video=youtube;Sh162CToxsA]https://www.youtube.com/watch?v=Sh162CToxsA[/video]

Younes Belhanda var Montpellierde fiyatı ne kadar bilmiyorum ama dağıtır bu ligi alabilsek..

Pershendeje fansat e mi te dashur... Ju falemnderoj shum per perkrarjen e juaj fantastike qe mė dhat gjat keti viti.. Unė kam vendosur qe gjat vitit 2012 te vazhdoj tutje te luaj per klubin me te sukseshem ne Zvicerr. Por natyrisht se dua qe te kem sukses,dhe ti dyfishoj Fitoret... Jam i mendimit se edhe ju si Fansa te mi e keni te njejtin mendim per vitin 2012... Ju uroj nje vit te ri nga zemra per t'gjith Fansat e mi gezuar,gezuar... Me rrespekt per ju XH.SHAQIRI..

ŞAKİRİ YAZMIŞ DİYORLAR. BASEL DE KALACAKMIŞ

Adam bu sene kalacağım demiş geçmiş olsun ama belliydi.

Yabancı dediğin oyuncunun alternatifi daha fazla olmalı

Türk oyuncu gibi kısır döngüye girilmemeli

Nasıl Ya Shaqiri Ya Hiçbiri anlamadım

Yedirtme ya bize Basel'i gel Galatasaray'a efsane ol.

SON DAKİKA:Basel Menajeri Suleimani Xurma İsviçre basınına yaptığı açıklamada Galatasarayın yaptığı ahlaksızlık.Oyuncumuzun aklını çeliyor !

:asd::asd::asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt