# Xherdan Shaqiri

Cevap: Ya Shaqiri, Ya Hiçbiri!

hayali bile güzel bu adamın, sene şampiyonlar ligi için lazım böyle futbolcular

Yahu biz ne zaman 15 milyon euro verdik bir futbolcuya söylesenize bana.Ne küçük takımız ki 15 milyon veremiyoruz vah ki ne vah.Saçmalamayın kendinize gelin büyüklük verdiğin parayla mı oluyor sadece.O zaman PSG falan ezer geçer bizi adamlar 40 milyon verdiler bir kerede.Sizin büyüklük ve takım ilişkisi içerisinde yaptığınız hesaba gülerek bakıyorum transfer başladı yine sallamaya başladık yavaş gidin duvara çarpacaksınız.

Yine akbabalar aportta belkiyorlar,ulan susun biraz ya gecen sene dip yapmış takımı aldı bu yönetim takım şimdi yeniden herkese kafa tutan seviveye ye geldi kim takar şakir i veyseli..Büyük takım dibe vurmuşken 3 ayda yeniden zirve yapan takımdır,salak salak adamlara 15 milyon vererek büyük olunsaydı ,anzi dünyanin en büyük takımı olurdu ,bir bok bilmiyorsunuz bari susun ,ağır konusacam olmayacak ,yeter ulan artık ...

Cevap: Kesenin Ağzı Açıldı !

alinmaz

bizimkiler sag göserip bosa vuracak sol kroseyi

yani genclere emanet kanatlar

çok güzel özetlemiş olayı

ayrıca bi reportajında atletico madrid beni istemişti bonservisim pahalı geldiği için ardayı aldılar dediğini duydum eğer bu gerçekse kalkıp bizimkiler tahminimce 15 verirlermi

bence bu shaqiri tamam hedef saptırmaca, zaten bu adamı alamayacağız yönetim gizliden asıl hedeflerle ilgileniyor

Basel'de kalacağının açıklamasını yaptı.

Fazla söze gerek yok.

Taş yerinde ağırdır o zaman diyelim.

Basel kolay kolay bırakmaz. Kendisi de Şampiyonlar ligini bırakıp gelmek istemez.

Belki sezon sonu için anlaşma yapılabilir. Önemli bir futbolcu. 10 milyon eurolara kadar bonservis ödenebilir. Bu futbolcu kolay kolay zarar ettirmez.

Cevap: İbre Shaqiri’ye Döndü

Az önce twitterda bir takip ettiğim hesabın RT si;

Kaynak hesap ise burası;

https://twitter.com/TouchlineDrama

231123.png

malesef göstermlik bu transfer girisimleri , almiyacagimiz oyuncunun pesinde kosuyoruz ve zaman kaybediyoruz.shaqiri hikaye bu gidisle ikinci rieraya hazir olalim, cünkü cok fazla zaman kaybediyoruz.

15 milyon verip futbolcu alamıyorsak kusura bakmayın büyük takım değiliz.

öyleyiz zaten büyük takımmıyız sanıyorsunuz kendimizi kandırmaya gerek yok takımımızda ki en sansasyonel isim Melo ise ve aldığı3 milyon yıllık batmışcasına sorun ediliyorsa kusura bakmayın beyler avrupa çapında sıradan bir takımız.

olimpiacos,d.kiev,rubin kazan, çapında vs..

öyleyiz zaten büyük takımmıyız sanıyorsunuz kendimizi kandırmaya gerek yok takımımızda ki en sansasyonel isim Melo ise ve aldığı3 milyon yıllık batmışcasına sorun ediliyorsa kusura bakmayın beyler avrupa çapında sıradan bir takımız.

olimpiacos,d.kiev,rubin kazan, çapında vs..

üst üste sampiyonlar ligine gidip ekonomik sistemimiz oturtursak dünya capında büyük takım olma potansiyelimiz cok yüksek.

15 milyonluk adamı,Premier Lige gitmeden kapmak için,toplamda 30 milyon euro harcaman lazım ki,adam İsviçre ligi gibi sıradan Türkiye Süper Ligi seçsin.Bu kadar net.

Drogba'nın transferi bile Şakirin transferinden daha kolaydır.

Şakir Türkiye'ye falan gelmez..

Geri
Üst Alt