# Xherdan Shaqiri

Cevap: Ya Shaqiri, Ya Hiçbiri!

Biz 2 milyon euroluk 10 tane transfer yapan yöneticiler yüzünden bu duruma düştük.

Galatasaray her sene 2 tane 10 milyon euroluk futbolcu alsaydı, şuan UEFA'nın ekonomi kriterleriyle uğraşıyor olmazdı.

Ayrıca çok daha kaliteli futbolcularımız olurdu.

Bana kalırsa şuandada yüksek maliyetli transferler yapabiliriz ama zart zurt kriterleri yüzünden yapamıyorlar.

Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferinde pürüz çıkmasının ardından Galatasaray'ın devreye girdiği haberleri yalanlandı. Peki Xherdan Shaqiri, Soner Aydoğdu ve Uğur Uçar... İşte son gelişmeler...

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transferdeki rotasını yerli piyasaya çeviren Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile anlaşmaya vardığı ancak ödenecek ücretler konusunda ufak pürüzler yaşadığı Alper Potuk için sürpriz bir şekilde yeniden devreye girdiği haberleri duvara çarptı!

ALPER POTUK DEFTERİ KAPANDI

Sarı-kırmızılı yönetimin transfer sürecindeki etkin isimlerinden olan Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk'un Fenerbahçe ile anlaşamamasından sonra Galatasaray'ın yeniden devreye girdiği haberlerini yalanlarken; "Bu transfer hiçbir şekilde gündemimizde bulunmuyor. Daha öncesinde de Eskişehirspor ile resmi bir temasımız olmadı" dedi.

SHAQIRI! ÇOK PARA ÇOK...

Alper Potuk defterini kapatan Galatasaray, gündemdeki bir numaralı isim Xherdan Shaqiri transferini de askıya almak üzere... Basel'in Shaqiri için 13 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından 7 milyon euroluk teklifini ve ödeme şartlarını bir kez daha gözden geçiren sarı-kırmızılı yönetim, İsviçreli genç yıldızın transferini 'ekonomik sebeplerden' dolayı rafa kaldıracak.

Öte yandan İsviçre medyası da Galatasaray'ın Shaqiri için Basel'in isteklerini karşılamasının zor olduğunu ve İsviçre yıldızın transfer piyasasının flaş takımı Paris Saint Germain ile temaslara başladığını duyurdu. İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Carlo Ancelotti'nin takımı Paris Saint Germain, Xherdan Shaqiri'nin transferi için Basel'e 11 milyon euroluk bir teklif yapacak ve bu süreç olumlu yönde sonuçlanacak.

'YÜZDE 90' YABANCI TRANSFERİ YOK

Teknik direktör Fatih Terim'in 'maliyeti yüksek transfer istemiyorum' talebinin yanı sıra sezonun ikinci yarısının da hemen başlayacak olmasını gözöüne alan ve ara transfer döneminde yüzde 90 ihtimalle yabancı bir transfer yapmayacak olan Galatasaray, rotasını yerli piyasaya çevirdi.

Yiğit Gökoğlan için Manisaspor ile pazarlık halinde olan ancak talep edilen 3.5 milyon euroluk bonservis bedelinin ardından 'beklemeye' geçen sarı-kırmızılı yönetim, diğer bir yandan da Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Soner Aydoğdu'nun transferi için Başkent temsilcisi ile temaslarını sıklaştırdı.

UĞUR UÇAR: "ŞU ANDA BİR TEKLİF YOK"

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan bir başka futbolcu Uğur Uçar ise, Sporx.com'dan Fatih Şamlıoğlu ile yaptığı görüşmede, "Bana şu anda ulaşan bir teklif yok. Bu hafta içerisinde menajerim ile bir görüşme daha yapacağım. Galatasaray'ın beni istemesi, bana büyük gurur verir ancak şu anda böyle bir durumdan haberim yok." ifadelerini kullandı.

https://www.sporx.com/futbol/superl...SXQ?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Bizimkiler Necati'yi alırlar. Uğur Uçar gelir ve Turgut Doğan Şahin (Bu adamda da potansiyel var) ile transfer kapanır. Nöbette biri yazmış bu isimleri. Bence de mantıklı. En azından kadro derinliği gibi birşeyler olur.

Bence de ara dönemde ağır maliyetli transfere gerek yok. Bu sezon bizi kimse zorlayamaz bile. Çok rahat şampiyon olabilecek kalitede bir kadromuz var. Şampiyon olur ve şampiyonlar ligine direk katılma hakkı elde ettiğimizde düşünürüz transferi. Şu an transfere ayırmayı düşündüğümüz parayı da şampiyonluktan ve şampiyonlar ligine girişten gelecek olan paraya ilave eder (Nerden baksanız 30-40 milyon Euro ediyor) en az 3 tane bomba transfer yaparız. Böylesi çok daha mantıklı.

13 milyon euro'luk adama sen kalk 7 milyon teklif et...

Sezon Sonunda 15'e de alamazsın..

Hala aynı kafadan devam ediyoruz hala...

İllede transfer isteyen bir taraftar yok ama taraftar, bu gibi oyunculara eğer değiyorsa basıp parayı almanızı bekliyor...

Yarın birgün Arena'yı Real'e Milan'a Manc.City'e dar ederken bu gibi yetenekli hırslı genç oyuncular lazım... Kazım'lar-Rierra'lar-Aydın'lar-ayhan'lar değil..

Kanat lazım kanat Rıza abı o transferlerle kapanmaması gerek.

Bence de ara dönemde ağır maliyetli transfere gerek yok. Bu sezon bizi kimse zorlayamaz bile. Çok rahat şampiyon olabilecek kalitede bir kadromuz var. Şampiyon olur ve şampiyonlar ligine direk katılma hakkı elde ettiğimizde düşünürüz transferi. Şu an transfere ayırmayı düşündüğümüz parayı da şampiyonluktan ve şampiyonlar ligine girişten gelecek olan paraya ilave eder (Nerden baksanız 30-40 milyon Euro ediyor) en az 3 tane bomba transfer yaparız. Böylesi çok daha mantıklı.

Tabi UEFA tüm Türk takımlarını 3-5 yıl men etmezse. Allah Belanı Versin TFF. Basiretsiz şerefsizler

Verelim 13 alalım işte ya.

transfer falan olmayacak olmasın da ammman bea

Verelim 13 alalım işte ya.

13 çok para bu adam için.

Bakın City, Manu, Barca falan bu adama 13 verip alır. Olamzsa bu adam bi 13 daha verip başkasını alır.

Ama biz 13veriyorsak bu adam banko ama banko oynamalı. Eğer uyum sorunu olur falan filan olur oynayamazsa gitti paralar. Başka bi 13 daha veremeyiz.

Anladınız mı?

O nedenle bu adam bizim için çok para.

Edit: Şu anda çok para, belki bir kaç sene sonra çok paramız olur. ŞL falan

Fatih Hoca'ya tamamen bırakmasınlar transferi yeminlen yeni bratu'lar yeni petre'ler bulur gelir.

Sağolsun Rierra ile başladı yanlış seçimlerine...

Açıklamalar ümit vermiyor.

Fatih Hoca'ya tamamen bırakmasınlar transferi yeminlen yeni bratu'lar yeni petre'ler bulur gelir.

:SS:

Ujfalusi

Melo

Eboue

Muslera

Semih

Selçuk

Engin

Hepsi oynuyor. Neden bahsediyorsun sen?

Geldinizmi lafıma. Israrla yabancı transfer beklemiyorum diyordum dediğimde oldu. Yiğit iyi bir sağ açıktır. Fatih hoca artık Mertanı oynatmayacaksa Yiğiti alabiliriz yok oynatırım diyorsa Yiğitede gerek yok. Turgut, Uğur şuan gerekli transferler. Ah birde Baltadan kurtulsaydık.

Geldinizmi lafıma. Israrla yabancı transfer beklemiyorum diyordum dediğimde oldu. Yiğit iyi bir sağ açıktır. Fatih hoca artık Mertanı oynatmayacaksa Yiğiti alabiliriz yok oynatırım diyorsa Yiğitede gerek yok. Turgut, Uğur şuan gerekli transferler. Ah birde Baltadan kurtulsaydık.

Yiğit'i alabiliriz bence de. Hatta Mertan oynasa da oynamasa da almalıyız.

TDŞ bence ileride iyi olacak. Bu çocuk çok kolay adam geçiyor.

Uğur'u da ben çok istiyorum. Oynasın oynamasın önemli değil. Sakatlık bitirmişti çocuğu

Ardadan gelen parayla alın iste bu adamı

:SS:Reis Hagi de gördük daha nıcelerını sayabılırım Fatih terim en az hatayla transfer yapıyor şuan 2.dönemını karıstırma ıstedıgı oyuncular alınmadı belkide akşam matoyu cokmu kacırdın ne:hı':

Geri
Üst Alt