# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

dogru Riera Alexin reklamindaki gibi 1 kutu Sakiza oynuyor demi Halitim.. haha guldurmeyin beni.. adam 3,5 milyon aliyor yahu...

-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Çok büyük kazık,kıvırmaya gerek yok.

Beyler sürekli şu Pino, Stancu örneklerini veriyorsunuzda bu adamları Adnanlar getirdiler. Adamlar bu verdikleri paralara bu oyuncunun etmeyeceğinide çok çok iyi biliyorlardı bu paraları verirken. Şimdi onlar paraları çöpe attılar ya da günahlarına girmek istemiyorum ama resmen yedilerse Pino' ya Stancuya bu kadar para verildi Şakiri' ye de 13 çıkartılsın verilsin demek olmaz. Tamam bu forumdaki herkes Şakiri' nin kaliteli bir oyuncu olduğu konusunda hemfikir. Sıkıntı şurda takımın 13 milyon verebilecek bir kaynağı var mı yok mu? günümüz şartlarında bu kadar borcun altındayken tek bir oyuncuya 13 milyon Euro yu bağlamak akıllıca mı? Her işin bir rizikosu vardır. Önemli olan bu riske girip girilemeyeceği. Şimdi düşünün ki bütün kulüpler bize zaten düşmanca tavır sergiliyorlar. Şerefsizin tek maçta bunun ayapını kırdı. Ne oldu 13 milyon? Maddi açıdan büyük olan takımlar için bu fazla önemli bir şey değil. Ama bizim için büyük bir kayıp sözkonusu.

Şayet para varsa ve alınırsa sevinirim. Ama 13 milyon yüzünden bu transferden vazgeçildi denilirse de kusura bakmasın kimse yönetime laf söylemem söyletmemde.

fırat günayer @firatgunayer

Paris Saint Germain"in Xherdan Shaqiri'nin transferi için Basel'e 11 milyon euroluk bir teklif yapacağı konuşuluyor..

sonrada bu hallere geldik 10 sene belimizi bukemedik.. gelip Faruk Sureni burda ovme renkdas.. basariliydik tamam.. ama o zamanki basarilari paraya donduremeyen cahil bir baskandi.. o kadar basari gelmis un salmissin... bunu paraya cevirecegine.. oldugumuz yerde saydik.. borc batagina sokulduk..;) simdi bi Avrupa Sampiyonu olsak, oyuncu satimindan tut forma satimindan tut Stad geliri ve Sponsor gelirlerinden borclari karsilayabilirsin.. ama Suren donemindeki yonetim cirak gibi is cikardi Ekonomik bakimdan..

Seneye Bir Şampiyonlar Ligi Kupasını Kaldıralım ben 10 sene daha o beğenmediğin hallerde olmayı kabul ederim..

-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Ben rieranın çıkış yapıcağını düşünüyorum ama genede bu paranın karşılığı olmucaktır. en fazla 2 milyonluk olur :P

satmaya geldi mi ama 2 senedir yatan Arda'yı 12 den aşşağı vermeyiz...

Beyler bizde isteriz en iyilerinin alınmasını.Vallahi hergün bir umut ile bakıyorum foruma.Belki Galatasaray'ımıza yakışan,genç,potansiyelli biri alınmıştır diye.Bu arada transfer olmasa da ben takımımızın çok iyi olduğunu düşünüyorum.Alternatifler de ve sol ve sağda az buçuk sorun var ama onuda hal edebiliriz.Özellikle alt yapıdan birşeyler bekliyorum.

fırat günayer @firatgunayer

Paris Saint Germain"in Xherdan Shaqiri'nin transferi için Basel'e 11 milyon euroluk bir teklif yapacağı konuşuluyor..

PSG' de Hulk' a 100, Kaka' ya 30 ve Pato' ya 50 milyon Euro fiyat belirledikleri söyleniyor. 180 milyon verecekler Şakiri' nin gündemde olduğunu pek sanmam.

vay babam vay.. Aysalin freundini araci olmustu degilmi.. komisyon almadiysa ben bisey bilmiyorum.. :Lol:

10 milyon arti 25% kar payi deyin bidaki satistan olsun bitsin allah allah

Riera'dan bir beklentim yok şahsen Furkan.

Benimde okadar yok ama nedense o adamın ayağına top geldiğinde topu kaybetmeyiz diyorum pasları felan çok yerinde ama yardıran bi tip olmadığı için artı ispanyol olduğu için tutmadı malesef

eger gereken transferler yapilmassa bu sene baya zorlu gecer , ve de transfer bence artik yapilsa yapilsa yigit transferi belki yapilir ondan sonra kapanir.

Seneye Bir Şampiyonlar Ligi Kupasını Kaldıralım ben 10 sene daha o beğenmediğin hallerde olmayı kabul ederim..

O iste cirak yatirimi olur.. Alt yapini ve Scout sistemini oyle yapacaksinki.. hem CL yada AL final oyniycaksin.. hemde her sene avrupanin saygin takimlarindan olacaksin..

bak Portoya her sene adamlar.. avrupada biyerlere kadar geliyorlar.. Oyuncu aliyorlar.. Satiyorlar.. ama adamlar 10 sene zor durumlara dusmuyorlar.. takir takir toplarini oynuyorlar.. Portekiz ligini domine ediyorlar..

Devre arası olmuyorsa sezon sonu 11-12 milyona almalıyız,çünkü değer.

O iste cirak yatirimi olur.. Alt yapini ve Scout sistemini oyle yapacaksinki.. hem CL yada AL final oyniycaksin.. hemde her sene avrupanin saygin takimlarindan olacaksin..

bak Portoya her sene adamlar.. avrupada biyerlere kadar geliyorlar.. Oyuncu aliyorlar.. Satiyorlar.. ama adamlar 10 sene zor durumlara dusmuyorlar.. takir takir toplarini oynuyorlar.. Portekiz ligini domine ediyorlar..

Gönder Azize'yi Portekiz'in Metrisine içerden halletmezse namerdim porto'yu..

Geri
Üst Alt