# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

13 Milyon Shaqiri için çok değil ama bizim için çok para bence.. Biz o 13m€yu 1 kere verebiliriz onu da pişmiş adama vermemiz daha mantıklı duruyor 91 doğumlu bir adamdansa... Eğer tutmazsa o 13m€ da gider elimizden...

Oktay kardeşim çok gerginsin.Savaşmıyoruz,mantıklı tartışalım.Birbirimizi kırmaya gerek yok.

yok Halit gergin degilim kardesim..

bi saka yaptik.. Rieranin maliyetini yazdilar.. senmi yazdin hatirlamiyorum simdi..

bende Aysalin Freundini komisyon almistir diye saka yaptim.. arkdasin biri Nediyon ya diyince oyle cevap verdim.. gergin degilim.. arkadasin tepkisini gergin buldum o kadar.. niye gergin olacam reis.. yidigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda.. Elhamdulillah..

13 Milyon Shaqiri için çok değil ama bizim için çok para bence.. Biz o 13m€yu 1 kere verebiliriz onu da pişmiş adama vermemiz daha mantıklı duruyor 91 doğumlu bir adamdansa... Eğer tutmazsa o 13m€ da gider elimizden...

pismis adamin tutacagi ne malum, kaldi ki genc oyuncuyu Elden cikarmak herzaman daha basit, shaqiri tutmazsa 5-6 milyona satabiliriz

bi saka yaptik.. Rieranin maliyetini yazdilar.. senmi yazdin hatirlamiyorum simdi..

bende Aysalin Freundini komisyon almistir diye saka yaptim.. arkdasin biri Nediyon ya diyince oyle cevap verdim.. gergin degilim.. arkadasin tepkisini gergin buldum o kadar.. niye gergin olacam reis.. yidigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda.. Elhamdulillah..

Ben yazdım kardeşim.Bende diyorum Riera'nın maliyeti çok fazla.Aslında ben Suarez'in daha çok alınmasını istiyorum.

pismis adamin tutacagi ne malum, kaldi ki genc oyuncuyu Elden cikarmak herzaman daha basit, shaqiri tutmazsa 5-6 milyona satabiliriz

Pişmiş adamın tutma ihtimali %80'se genç oyuncunun ihtimali %20.. Örneklerle kaç kere ispatlandı ligde bu.. Eğer ekstra bir 13m€ varsa verip alsınlar tutarsa 30m€'ya satarız ama bana kalırsa tamamen kumar şu anda o parayı vermek.

shaqiri den baska bir oyuncu istemem kanatlar icin, 10 da olur, 13 de verilir de verilmeli de eger buyuk kulubum diyorsan, yoksa hedefini kucultmen lazim

Freundin kim ulan

Shaqiri dediğiniz kadar iyi mi?

Riera bize leş bi adam olarak gelmediki zaten. Her transfer Risk'tir Rierada tutmadı.

bence cokta iyi bi oyuncu degildi renkdas.. ben karsiydim gelmesine.. mesela burda kuyte burun kiviranlar var ama Rieradan iyidir kuyt..

Provoke edici mesajlar bunlar. İnanmayın, paylaşmayın. Ezeli rakibimizin de azda olsa şerefi kalmışsa böyle bir girişimi yoktur.

Ne ezeli rakibi yahu? Yıllar boyunca şike yapa yapa karşımızda durmaya çalışan ezikler bunlar. Şikeye bulaşmadan bize rakip olmaya çalışsalardı şu an Trabzonspor'un konumunda olurlardı.

Stoch 9 milyon muydu?

Geri
Üst Alt