Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim görüşüm niye merthan lar berk ler varken böyle oyunculara özeniyoruz tamam süper oyuncu eyvallah ama belki bu oyuncuyu alırsak merthan veya berk onun yüzünden kadroya giremezse kendini gösteremeyecek belkide shaqiri den daha yetenekliler yabancılar ''bizim çocuklarımızdan'' hep bir adım önde hem şu anda kadro ya yabancı oyuncu oynatacak bir lüks yok ha eboue yok bayağı bi arayacağımızın sinyali dün verildi diyeyim ama eboue gelince şimdi kadro da muslera-(eboue)-ujfalusi-melo-elmander-baros direkt ilk 11 oynuyor shaqiri gelince kimi kesilcek bu kadrodan ya baroş ya da elmander sercan ikisinden birinin yerine oynayacak kadro bözulduğunda yaşadığımız ritim kaybını samsunspor maçında gözler önüne serildi bunları devre arasında değilde sezon sonunda düşünüp değerlendirmeliyiz bence eboue dönene kadar 1 sağ bek 1 de her iki kanatta oynaya bilen 1 ofansif kanat oyuncusu türk olursa mükemmel olur bu lazım bize bence ha sadece sağ bek te yeterli emre gibi merthan hatta abartmıyorum berk e bile şans verilebilir
olmayacak duaya amin diyoruz..