# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Bu çocuk gelirse Elmander yada Baros'tan birisi yedek kulübesine gitmek zorunda olacak.

O yüzden Sercan'ın bir an önce form tutması lazım.

[video=youtube;G2fkxaM2xwo]https://www.youtube.com/watch?v=G2fkxaM2xwo[/video]

Shaqiri gelirse, 442'den vazgeçilir deniliyor ama Basel'da benim bildigim 442 oynuyor ve Shaqiri o 442'nin sol veya sag kanadinda oynuyor.

shaqiri dursun oldugu yerde!!!10 mil. neyi ediyor bunun......2 macini izledim ve onun gibi futbolcu 5 mil. fazla etmez!

Evli evine..........koylu koyune:D :D

:sgr:

benim görüşüm niye merthan lar berk ler varken böyle oyunculara özeniyoruz tamam süper oyuncu eyvallah ama belki bu oyuncuyu alırsak merthan veya berk onun yüzünden kadroya giremezse kendini gösteremeyecek belkide shaqiri den daha yetenekliler yabancılar ''bizim çocuklarımızdan'' hep bir adım önde hem şu anda kadro ya yabancı oyuncu oynatacak bir lüks yok ha eboue yok bayağı bi arayacağımızın sinyali dün verildi diyeyim ama eboue gelince şimdi kadro da muslera-(eboue)-ujfalusi-melo-elmander-baros direkt ilk 11 oynuyor shaqiri gelince kimi kesilcek bu kadrodan ya baroş ya da elmander sercan ikisinden birinin yerine oynayacak kadro bözulduğunda yaşadığımız ritim kaybını samsunspor maçında gözler önüne serildi bunları devre arasında değilde sezon sonunda düşünüp değerlendirmeliyiz bence eboue dönene kadar 1 sağ bek 1 de her iki kanatta oynaya bilen 1 ofansif kanat oyuncusu türk olursa mükemmel olur bu lazım bize bence ha sadece sağ bek te yeterli emre gibi merthan hatta abartmıyorum berk e bile şans verilebilir

benim görüşüm niye merthan lar berk ler varken böyle oyunculara özeniyoruz tamam süper oyuncu eyvallah ama belki bu oyuncuyu alırsak merthan veya berk onun yüzünden kadroya giremezse kendini gösteremeyecek belkide shaqiri den daha yetenekliler yabancılar ''bizim çocuklarımızdan'' hep bir adım önde hem şu anda kadro ya yabancı oyuncu oynatacak bir lüks yok ha eboue yok bayağı bi arayacağımızın sinyali dün verildi diyeyim ama eboue gelince şimdi kadro da muslera-(eboue)-ujfalusi-melo-elmander-baros direkt ilk 11 oynuyor shaqiri gelince kimi kesilcek bu kadrodan ya baroş ya da elmander sercan ikisinden birinin yerine oynayacak kadro bözulduğunda yaşadığımız ritim kaybını samsunspor maçında gözler önüne serildi bunları devre arasında değilde sezon sonunda düşünüp değerlendirmeliyiz bence eboue dönene kadar 1 sağ bek 1 de her iki kanatta oynaya bilen 1 ofansif kanat oyuncusu türk olursa mükemmel olur bu lazım bize bence ha sadece sağ bek te yeterli emre gibi merthan hatta abartmıyorum berk e bile şans verilebilir

Ama öyle bakarsak olaya bizim altyapıdakilerin de Shaqiri'yi örnek alması gerekir.Daha da hırs yapmaları gerekir.Bu onları umutsuzluğa düşürmez bence.

Beyler Shaqiri için bi duyummu var maçtan sonra hiç giremedim.

Kısa vadede Shaqiri gibi oyunculara ihtiyacımız var. Bu sene mutlak şampiyon olmalı ve şampiyonlar ligine direkt katılmalıyız. Ondan sonra önümüzaçılacak zaten. Takım iyice oturduktan sonra Mertan, Berkin gibi oyunculara da Fatih hoca şans verecektir ve takıma kazandıracaktır zaten. Mertan'a takımdan ayrı güçlendirme antremanları yaptırdığı söyleniyor zaten..Gekecek sene şans bulacaktır. Acele etmemek lazım.

Adam Hulk beyler. :asd:

Gel iyice çağ atlayalım aslan.

Wallaha bence hic de öyle olmayacak dua falan degil Mert kardes...

Musleranin toplam maliyeti gibi bir rakama gelebilir Sakir...

Cana (5 mill euro) + 6.75 mill euro = sura bura 12 mill euro

Yani olmayacak dua falan gibi gözükmüyor....

Son dakika;

Ünal Aysal: Shaqiri ile bir temasımız oldu. Son karar teknik ekip ve bizde.

Fatih Terim evet derse gelecek benim anladığım bu.

İnşallah bu kadar yakınken vazgeçilmez Saqiriden.

Geri
Üst Alt