# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri İstanbul’a Geliyor İddiası

Aynen bende böyle birsey düsünmüsdüm.Sercan´in yerine Emre´yi de forvet arkasi (en iyi oynadigi yer) oynatabilirz.

bol alternatiflerimiz olsun daha iyi.fenerbahce,bjk gibi 11 iyi (iyi demekte yanlis olur aslinda),13 gereksiz oyuncu´larlan kurulmus kadrolara gerek yok.

engin reis´i de (sen begenmesende) unutmayalim.

shaqiriyi ama sol acikda oynatmam,sakatl oyuncular,cezali oyuncular felan olmasa shaqiriyi herzaman sag acikda oynatirim.

______________Muslera_______________

Eboue_____Ujfalusi______Semih_____Hakan

___________Melo________Inan__________

Yigit___________________________Shaqiri

______________Emre Çolak_____________

_______________Baros_________________

^buda muthis olur [yerli yerince kadro, her oyuncu kendi mevkiisinde]. :ka21:

(Shaqiri son zamanlarda arastırdıgım kadarıyla sol'da da sag'da oldugu kadar etkiliymis en az)

Niye müdür..

Ya sağ açıkta oynayacak ya sol açıkta..

Bir yabancı kesmemiz gerekecek renktaş, buda büyük ihtimal Baros yada Elmander olur.. İkisininde performansı ortada.. Acaba aynı katakıyı alabilecekmiyiz bu elemandan beni korkutan bu.

^buda muthis olur. :ka21:

OmG

ama elmander tabi baroşun yerine :( sorry dude :(

Eboue gelene kadar sıkıntı yok :D

Emir üstad, Shaqiri'nin en iyi yaptığı şeylerden biri içeri katedip eşşek gibi şutlar çekmesi bildiğimiz gibi, o yüzden sağ tarafta daha iyi olur gibime geliyor.:yenieek:

^buda muthis olur [yerli yerince kadro, her oyuncu kendi mevkiisinde]. :ka21:

(Shaqiri son zamanlarda arastırdıgım kadarıyla sol'da da sag'da oldugu kadar etkiliymis en az)

pardon heis ama....... -----------------------> LAME

1. Baros - Elmander'i bozmamak gerekir. Elmander kadar caliskan, top tutabililen ve Baros kadar gol instincti olan Turk forvet bulamayiz.

2. Emre Colak'in forvet arkasindaki fonksiyonunu 0 olarak degerlendiriyorum. Kanatlara ya da Selcuk'un alternatifi olarak dusunulmesi uygundur.

3. Shaqiri her iki kanatta da oynayabilir gordugum kadariyla. Eboue varken solda, yokken sagda oynamasi takima denge getirir. Yani -> Sabri - Shaqiri ve Hakan - Colak. or Eboue - Yigit/Colak ve Hakan Shaqiri. Dengeyi tutturmak lazim. Son mac sag kanattan 1 hucum falan yaptik les gibi.

Emir üstad, Shaqiri'nin en iyi yaptığı şeylerden biri içeri katedip eşşek gibi şutlar çekmesi bildiğimiz gibi, o yüzden sağ tarafta daha iyi olur gibime geliyor.:yenieek:

that's for sure da, Yiğit'i de harcamak istemiyorum. ben o cocugu izledim bu sezon [belki bu forumdaki herkesten daha fazla] cok iyi oyuncu o da, kenarda oturması crãp bir durum olur.

pardon heis ama....... -----------------------> LAME

1. Baros - Elmander'i bozmamak gerekir. Elmander kadar caliskan, top tutabililen ve Baros kadar gol instincti olan Turk forvet bulamayiz.

2. Emre Colak'in forvet arkasindaki fonksiyonunu 0 olarak degerlendiriyorum. Kanatlara ya da Selcuk'un alternatifi olarak dusunulmesi uygundur.

3. Shaqiri her iki kanatta da oynayabilir gordugum kadariyla. Eboue varken solda, yokken sagda oynamasi takima denge getirir. Yani -> Sabri - Shaqiri ve Hakan - Colak. or Eboue - Yigit/Colak ve Hakan Shaqiri. Dengeyi tutturmak lazim. Son mac sag kanattan 1 hucum falan yaptik les gibi.

fail !

emre çolak kanatta idare ediyor . kanatta oynarken de içeriye ortaya gelmek için çırpınıyor adete . dikine hareketi yok . selçugun yerinde de emre kaldırmaz . o kadar dengeli bir adam degil . emreyi ya emir reizin koydugu yerde oynatırsın yada 433 yapıpı orta sahada kullanırsın

2. Emre Colak'in forvet arkasindaki fonksiyonunu 0 olarak degerlendiriyorum.

niye boyle deding r'iis'ul mexicanos ?

Emre Colak awareness'i yuksek bir abimiz, ara or lob pasları ve agility'si saglam. forvet arkası niye olmasıngki ¿
confused.gif

fail !

emre çolak kanatta idare ediyor . kanatta oynarken de içeriye ortaya gelmek için çırpınıyor adete . dikine hareketi yok . selçugun yerinde de emre kaldırmaz . o kadar dengeli bir adam degil . emreyi ya emir reizin koydugu yerde oynatırsın yada 433 yapıpı orta sahada kullanırsın

bok fail, herif kanattan rahatca oyun kuruyor ortada o ozgurlugu bulamaz kapatirlar. hem de ortada baros elmanderden niye baros emreye gecelim ki shaqiri icin, daha az gol atmak icin mi

bok fail, herif kanattan rahatca oyun kuruyor ortada o ozgurlugu bulamaz kapatirlar. hem de ortada baros elmanderden niye baros emreye gecelim ki shaqiri icin, daha az gol atmak icin mi

hacı iyi misin ?? kanattan adamın işi o degil . ortaya deplase oldugu için oraya gitmek istedigi için oyun disiplininden kopuo ortaya gelip oyun kuruyor. abi amc oynasa kanattan her türlü daha fazla özgürlük bulur . fener ts maçlarında (öne çıktıgı maçlar) hepsinde orta sahaya geldikten sonra kendini gösterdi abi . gollerini hatırlar .nereden ? ceza sahası ortasından . nokta paslarını hatırla gene oradan . sence bu tesadüf mü? ben emrenin kullanılma amacından bahsediyorum abi. taktik degişmesin emre yedege geçsin 442 de

Baros iyileşene kadar ve Eboue dönene kadar 11 böyle olur . [Kesin]

Sabri_____Ujfalusi______Semih_____Hakan

Shaqiri_________________________Emre.Ç

_____J.Elmander__________Sercan/Kazım_

Eboue döndüğünde ve Baros iyileşince ;

Shaqiri_________________________Emre.Ç

_J.Elmander/Baros_________Sercan/Kazım_

Olur .

YALNIS. o zaman sagda oynasin iceri giriyorsa. bence solda gayet iyi. bir suru hucum baslatiyor ordan. ortaya alinmasi demek forvetten adam eksiltmek demek, baros tek basina halt edemez. ortada oynarsa selcukun yerine 442de oynar.

yani dediginiz

melo selcuk

yigit emre shaqiri

baros

takimina mi donelim

lamesh

melo selcuk

emre----shaq (ya da yer degis)

baros elmander

iyi

zaten oyunu rakip sahaya yiginca yer degistiriyor hucumcular emreyi kanada koydum diye iceri girmesin degil. lincoln sanarsak adami hata yapariz, oyle bir adam degil cunku.

forum tarihinin en sancılı nöbeti , Shaqiri nöbeti :lol:

12 mn euro eder mi? Bence biraz riskli ama bakalım.

12 mn euro eder mi? Bence biraz riskli ama bakalım.

Bence eder.

20 yasinda,fizigi müthis,Sabri´den hizli,iki ayagini iyi kullaniyor,sol ayagini roket gibi kullaniyor,teknigi baya iyi.Oyun zekasi´da yüksek.

Türk futbolunda mesela böyle oyuncu yetismedi.

Shaqiri 2. forvet olarak serbest oynayayınca verimi düşer mi? Shaqiri'yi iyi tanıyan arkadaşlara soruyorum.Mesela sezon sonu Hamit-G.Töre 2lisinden birini alırsak -ki sağ kanada koyup ekstra performans alabiliriz bunlardan- Shaqiri'yi de 2. forvet olarak kullanabilir miyiz?

6 sayfa okudum hiçbirşey anlamadım.Doğru forumdamıyım emin değilim.

Geri
Üst Alt