# Xherdan Shaqiri

Cevap: Son Dakika: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı

#SowIptalCaylarSakirden

İngiltereye ne gol atmış ama...

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

:yoji:

haci sakir 100% , SHAQIRININ sponsoru olmustur :D :D

:sgr:

umarim olumlu biter transferi.

Kazım kesinlikle Galatasaray ayarında bir oyuncu değil. Ben olsam STSL 'de bile oynatmam. Çok kalitesiz bir oyuncu. Tam sağ açık diye bağırıyor. Solda Emre tuttu sayılır olmazsa Riera 'nın elle tutulur icraatı olmasa da ben beğeniyorum. Eboue 'nin de gelmesiyle sağ bölge daha da güçlenecek. Ama Kazım 'dan kurtulup sağ açık bulmamız lazım.

Kısaca nedir yani.:) Bu kadar şey yazıp hiçbirşey anlatamamak garip olmuş.Shakiri borsaya bildirildi başlığı içinde yazdığın şeyleri değerlendirince bir sonuca varamadım.Olmaz mı diyorsun yani,orda oynamazmı diyorsun.Başka bir isimmi gelmeli diyorsun.Riera solda oynarsa,sağdada yabancı oynarsa,eboue ile urfalı kesinse,eee Melo'da Allahın emri ise Kaleciyide değiştiremeyeceksek,forvetlerimiz kim olacak.Yoksa bunların hepsi birer çelişkimi,Tranko buskas ve selectra'mı kullanıyorsun,herşeyin sebebi bu mu?

Mesela Shaqiri'yi borsa bildirdim, sahitliri var. Sey otobüsünde gidiyorduk...ee Isvicre'ye gidiyorduk. Bana bir hal geldi, bununda sahiti var.

Simdi beyfendi, adi ne arkadasin? Hani demis ya, ben 8 milyona Ronaldinho'yu aliyorum demis adam.

Allaaaaaaaaaaaaaaaah, allaaaaaaaaaaah!

[video=youtube;UxmF1X19_sY]https://www.youtube.com/watch?v=UxmF1X19_sY[/video]

Hazırladım beyler.Resmileştiği anda kesecem sübyanı :D

%C3%A7ocu%C4%9Fumu+keserim-j.jpg

Shaqiri bir alex degil.. SHAQIRI 2 Alex eder ulen !

shaqiri> Alex

Megan+Fox+Megan+Fox+Brian+Austin+Green+Leaving+qfRH5Vwn3ktl.jpg

Megan Fox sarılsa bu kadar sevinmem. :weqweq:

Hadi açıklansın biran önce :)

Shaqiri bir alex degil.. SHAQIRI 2 Alex eder ulen !

shaqiri> Alex

Yeter artık her gelen adamı Alex'le kıyaslamayı.

20 yaşındaki futbolcuyu 34 yaşındaki adamla karşılaştırmak başlı başına saçmalıktır.

Bırakın Antu kıyaslasın böyle malca şeyleri.

ezikler ağlıyor hayal kuruyor ellerinden alırız diyorlar ! ALLAHIM !!

Uzun zamandır görüşüldüğünü çeşitli yöneticilerimiz belirtiyordu . Şu an KAP'a bildirilmesinin iki nedeni olabilir :

1-) KAP'tan uyarı gelmiştir görüşülmenin basında açıklanıp KAP'a bildirilmemesi üzerine .

2-) Transfer bitmiştir .

Bunlardan ikincisinin olması çok güzel olur fakar birincinin de olma ihtimali hiç de az değil dolayısıyla çok büyül hüsrana uğramamak adına daha sakin olmak gerekir :) .

Mesajı Gönderen: umutfb1907:cLink:2444618

gs shaquiriyi aldı...allah aşkına şu takımı biraz olsun seviyosanız açıklayın şu Sowu...Ne korkak adamlarsınız siz ya !! Biz suç işlemedik !!! neden korkuyosunuz !!! s....ayım genel kuruluna... :sad007:

Cevap: # Xherdan Shaqiri

[video=youtube;UB5_jCeI88g]https://www.youtube.com/watch?v=UB5_jCeI88g&feature=related[/video]

Geri
Üst Alt