Y. Demirören ''Görevi kötüye kullanma'' Suçu İşlediği İddiası

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bhe_8vpIUAA3tcU.jpg

bundan bir sey cikmaz. etik kurulu mektubu okuyup cöpe atar.

2 tane konu okudum. İki farklı arkadaş iki aynı şeyi yazmış "bunlardan bişey çıkmaz" Fazla söze gerek.

Bence de bir şey çıkmaz ama bu tür haberler güzel.

Ama sadece bundan bir şey çıkmaz yoksa UEFA şemsiyeyi yağlıyordur şimdi o ayrı.

Arkasinda Bascalan var kolaymi onu o koltukdan göndermek, bascalan yücedivana ciktiginda tüpcü ve babasi yaninda gidecek ozaman güler egleniriz.

trabzonsporun yapacağı yönetim, disiplin, tahkim ve etik kurulu üyelerini "görevi kötüye kullanma" dan mahkemeye vermektir.

o kararlarda kimlerin imzası varsa hakim karşısında hesap verecek pozisyona getirilmeliler.

aslında bu davanın

M.A Aydınlara açılması lazım

kendi ağzıyla TFF başkanıyken Fenerbahçe için çalıştım demedimi tv lerde

ülke kurumlarindan hic bir sey cikmaz ne yazik ki

yalniz recep özcan'in verdigi mücadeleyi saygiyla karsiliyorum

bu sekilde en azindan olup bitenleri ve pislikleri ögreniyoruz

aslinda bunlari da yollamak lazim uefa'ya tüpcü'nün ne mal oldugunu ögrensinler iyice

Kim görevi kötüye kunlamış?! Tüpcümü? Inanmam yok ya hayata inanmam. Melek yüzlü gibi adam yapmaz öyle bir şey. Yaptıysada bir bildiği olmuşdur yahu...

antu&makarnacı mode off

Kimli kime sikayet etmis ki ? Ayri bir mahkemeye sikayet edilse anlasilabilir . Bildigim kadariyla Anayasa Mahkemesine basvuru yapilabilir . Etik kurulu zaten baskanin emrinde .

Yıldırım Demirören görevi iyiye kullanmak istese de beceremeyeceği için görevi kötüye kullanması haber değeri taşımıyor :)

bu at suratlıya hiç bir şey olmaz hele şu an ülkede hukukun ırzına nasıl geçilirken!!!! :mad-49:

trabzonsporun yapacağı yönetim, disiplin, tahkim ve etik kurulu üyelerini "görevi kötüye kullanma" dan mahkemeye vermektir.

o kararlarda kimlerin imzası varsa hakim karşısında hesap verecek pozisyona getirilmeliler.

Türkiyede hakim mi kaldı savcı mı kaldı Allahını seversen, adamlar kesinleşmiş yargıtay kararını uygalayamıyor, onun hesabını mı soracaklar.

Kim yapmışsa bu suç duyurusunu helal olsun! :D Aslında her gün 10'larca taraftarın gidip savcılığa bu tüpçü hakkında suç duyurusunda bulunması lazım...!

Bu mektuptan bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Ama bu haberler çoğaldıkça mideler bulanmaya başlayacaktır.

Neden etik kurula yapıyor şikayeti. Direkt savcılığa gitseydi ya keşke...

Kimi kime şikayet ediyon hacı...

Dog does not eat dog ! :happynew:

Geri
Üst Alt