Y.Final | Türkiye 83-82 Sırbistan | 11 Eylül | Maç Sonucu | FİNALDEYİZ!

Cevap: Y.Final | Türkiye 35-42 Sırbistan | 11 Eylül | Devre Arası | NTV

Neyse, ikinci yarı rüzgarı tersine çevireceğimizi düşünüyorum. 3'lükle başlarız umarım. Biz başlıyoruz ilk hücuma.

Bazı şeyler eksik takımda, ancak şu var ki maçta henüz öne geçemedik. 7 sayılık farkı 5 dakika içinde kapatıp 4-5 sayı öne geçersek tutamazlar bizi. Dağınık oynuyoruz çünkü beklentiler yükseldi takımdan. 10 üçlük attık 2'si girdi. 3 defa pota altına girdik, basket - faullerle 9 sayı bulduk. İçerde ekstra paslar yapmadan pota altına gitmeyi tercih edersek dışarıda boşluklar bırakıp üçlükler de bulacağız ancak attığımız üçlükler el üstünden olduğu için sayı bulamıyoruz.

Ayrıca Teodosic'e aşırı önlem aldığımız için diğer oyuncıları çok boş bırakıyoruz. Kaldı ki adam o kadar markaja rağmen 6-7 tane asist yaptı. Teodosic'i diğerlerinden ayırmadığımız sürece maçı kazanırız.

Haddime değil ama taktiğimiz şu olmalı:

Ömer O. - Ender - Ersan - Hido - Semih

Hücumda pota altına girerek sayı bulmaya çalışacağız. Dışarıda boşluk görüldüğü an ekstra pasla dışarıyı görüp üçlüğü atacağız.

Savunmada Ömer - Teodosic'i gölgesi gibi takip edecek. Pota altında sıkı alan savunması, savunma çok canlı olacak. 1 topa 5 kişi atlayacağız gerekirse.

Bana kalırsa sadece bu şekilde galibiyet elde edebiliriz.

bence bu maç bizim

Ya sorun savunma mı bilemem ama üçlüklere engel olamıyoruz. Adamlar nereden atarsa atsın giriyor anasını satayım. :(

Kalite degil kötu savunma.

Kötü savunmaya etken olan, onların içeri penetreleri. İkili oyunları, kaliteli oyuncuları..Kötü savunma yapıyormuşuz gibi gözüküyor, lakin öyle değil. Adamlar kaliteli. Çok iyiler. Direniyoruz, bakalım! İnanıyorum hala!

Ya sorun savunma mı bilemem ama üçlüklere engel olamıyoruz. Adamlar nereden atarsa atsın giriyor anasını satayım. :(

El üstünden atıyorlar, gene de giriyor yahu. Bu kadar yüksek yüzdeyle nasıl oynuyorlar bu herifler. :(

sonuna kadar güvendiğim şu takıma şu an güvenim yarı yarıya azaldı...inşallah utandırırlar beni

teodosic'i değil rakibi savunmalıyız

El üstünden atıyorlar, gene de giriyor yahu. Bu kadar yüksek yüzdeyle nasıl oynuyorlar bu herifler. :(

Abi, dediğim gibi. Çok kaliteli oyuncuları var. Racvan, Teodosic, Velickovic, samanovic..Bunlar çok iyilerr...

Maçin basinda çok kötu savunma yaptik o anda adamlar ritmini buldu hele so kalin kafali nerden atarsa giriyor, madem durum boyle elini adamin gözune sok onu bile yapmiyorlar önunde dikilip kaçirmasini dua edeceksek çikmayalim 2yari sahayi çunku maç o sekilde dönmez.

SAVUNMA

2 yarı başlıyor.

PANİK yapmayın çocuklar FİNALE YÜRÜYORUZ.

Kötü savunmaya etken olan, onların içeri penetreleri. İkili oyunları, kaliteli oyuncuları..Kötü savunma yapıyormuşuz gibi gözüküyor, lakin öyle değil. Adamlar kaliteli. Çok iyiler. Direniyoruz, bakalım! İnanıyorum hala!

Katilmiyorum hocam, kötu savunma yapiyoruz, adamlar kaçiriyor ama bir sekilde ofansif ribauntu aliyorlar. Bu defans zaafi, konsantrasyon eksikligi.

Cevap: Y.Final | Türkiye 35-42 Sırbistan | 11 Eylül | 3.Periyot | NTV

helal semih

Ha şöyle ya...

böyleee koçlarr

Semih erden basket faul. 37-42 + 1 serbest atış.

Cevap: Y.Final | Türkiye 37-42 Sırbistan | 11 Eylül | 3.Periyot | NTV

Semih Erden gibi adam varken neden Omer Asik daha fazla sure alir yahu

Cevap: Y.Final | Türkiye 37-42 Sırbistan | 11 Eylül | 3.Periyot | NTV

Elimiz titremezse alırız bu maçları, haydi aslanlarım !

Geri
Üst Alt