Ya Luce Ya M. Denizli

Göktuğ Çakırlar

10 Numara!
Su asamada bizi lige yeni olan bir teknik direktor toplayamaz.

En basta Fatih Terim bizi toplar, ama onunla ayriligimiz cok kotu bir sekilde oldugu icin onun ismi soz konusu bile degil artik.

1. tercihimiz olmasi gereken ve benim tercihim Lucescu. Bu ligde nasil mac kazanilacagini, nasil taktik uygulanacagini cok iyi biliyor. Bu acidan favorim kendisi. Maliyeti az kaliteli transfer de yaptirma sansi yuksek.

2. tercihim Mustafa Denizli. Camiayi ve ligi iyi taniyan baska bir teknik direktor daha. Yabancilik cekmez bizde.

yanı luce gelmiycekse mancini ayrılığı saçmalık.

mancini gitti eğer luce (Allah korusun) gelmiycekse denizli en azından kısa vaade de ligde bizi götürür.

birde lütfen denizli konusunda avrupada 0 çeker gözüyle bakmayın. cl'de zamanında en büyük başarıyı getirmiş kişidir kendisi(ş.k.k olasada adı ve perde arkasında derwall olsada)

ilk tercihim luce olur olmaz ise mecburen denizli.

Luce gelsin deplasmanda öyle saldım çayıra mevlam kayıra oyununa son veririz, düzenli tertipli sahaya yayılırız

Lucescu olmazsa ottmar hidzfeld olsun dunya kupasindan sonra isvicre milli takimi birakacak zaten adam hem alman hemde dsiplinli..

Luce olsun olmuyorsa yerli biri.

I love you luce

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lucescu Mourinho degil ama alternatiflere bakilirsa en iyi TD o dur.

Adam kulübü çalistirdi, basarili oldu ve ne yaptigini biliyor. Uzun vaadeli hoca bulmak çok zor bu dönemlerde, hele hele türkiye gibi cahil dolu TDlarla.

Allah korusun, Yilmaz Vural gibilere sans verilirse bu takim kim bilir ne hallere düser...

Baskan zaten alman ve hollanda ekolu biri olacak demis kuman olmasin sakin otmat hitzfeld olsun hissediyorum bu adam gelecek dediydi dersiniz...

En iyi seçenek lucescu lakin gelmeyecekse ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN TEK SEÇENEK DENİZLİ DİR!....

Lucescu!!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senol gunesi mustafa denizliye bin kere tercih ederim.

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

luce olmayacaksa macini niye gitti

macera aramaya gerek yoktu. bence başkan anlaştı çoktan luce ile

basında çıkan haberler aysal döneminde çoğu zaman doğru oluyo

Luce garanti gelecektir ama yanında hangi oyuncuyu getirecek ben asıl onu düşünüyorum

İkisi de yararlı olmayacaktır. Luceden beklenti büyük olacaktır. O beklentinin altında ezilir. Ayrıca çok konuşur. Başkan buna tahammül etmez. Denizli ise çöp

Geri
Üst Alt