Yabancı bir hoca olsanız ülkemizde çalışırmıydınız ?

Mustafa Akan

Parçalı Üye
Arkadaşlar benim görüşüm yabancı sınırı saçmalığı ile uğraşmaktan dolayı bu ülkede asla bir kulüpte hocalık yapmazdım. Her hafta 5 oyuncu seçicen ve sonra tribüne gönderdiğin ya da yedeğe aldın adamın triplerini çekmektense hiç çalışmazdım. Mancini eminim bu durumdan da sıkıldı ve gitti. Zaten kalmaya da niyeti yoktu ligi tanıyınca.

şu kariyerle ve bu ücretle yapardım tabiii

şu kariyerle ve bu ücretle yapardım tabiii

Para için yapılır ama insan resmen kanser olur bu sistemde. Yabancı oyuncu triplerini çekmek de cabası. Tribüne göndersen adam küsüyor. Haklıda formsuz kalıyor. Yedeğe alsan bir dert. Türk oyuncularla uğraşmak dert.

tabiki hayir, ama futboldan biktigimda, emeklilik karari aldiktan sonra 4-5 sene gelirdim zulayi doldururdum. onun disinda asla

Türk oldugum halde bile calismam. Türk futbolu komple pislik.

yabancı bir hoca olsam bu foruma üye olup hepinizle dalga geçerdim :D:D:D

Para için yapılır ama insan resmen kanser olur bu sistemde. Yabancı oyuncu triplerini çekmek de cabası. Tribüne göndersen adam küsüyor. Haklıda formsuz kalıyor. Yedeğe alsan bir dert. Türk oyuncularla uğraşmak dert.

başarıya açsan büyük kulüplerde her türlü çalışırsınız tabi. çok büyük isimlerden bahsetmiyorum.

sözüm sana değil hacım genele ama birbirimizi kandırmayalım gerçekten çok sağlam para alıyorlar. her türlü çalışır çalışan.

günün geride bıraktıkları sayesinde biraz duygusal konusuyoruz okadar.

ha illa duygusal konusalım goy goy yapalım dersenız oda olur. bu şikeci ligde yabancı kısıtlaması olan lıgde ne çalışcam

Üst düzey liglerde çalışma imkanım varsa ne işim olur bu bok liginde.

Yıllık en az 3 milyon euro verecekler 3 büyüklerden birine gelince.

Alacağın bu maaş çalıştığın ve yaşadığın ülkede 2.85 ile çarpılacak ve kazandığının 3 katı daha fazlasını harcama imkanın olacak. İstanbul gibi harika bir şehirde milyoner, şöförlü, villa veya ultra lüks sitede kalacaksın.

Sizce çalışır mıydınız?

Ben çalışmazdım, direk atlardım.

Ne işim var lan bu ülkede ? Gider Fransa'dan 2.lig, Almanya'dan 3.lig, İngiltere'den 4.lig takımı çalıştırım daha iyi.

Yani baska yerler varken Türkiye sacma, elin buz ülkesi bile daha temiz fubol varken, burda ancak para icin gelinir.

Duruma bagli.

Ispanyol, Ingiltere veya Italya mümkün degilse tabii yaparim.

Güzel ülke, çok para, ve top 3 kulüpten birisine gidersen çok taraftar

Geri
Üst Alt