Yabancı Forumlardan ve Basından Enstantaneler

bu mesajları okan buruk'a okutmalı
yav emir hocam ilk maçta da biz 5-2 smash yaparken ne yazıyorlardı? futbol böyle bir şey değil mi? 5-2'nin avantajı ile gittik. bizden çok daha değerli ve kaliteli bir takıma karşı, zor durumlara düşeceğimiz belliydi. yine de turu aldık. misyonumuzu tamamladık bu sene için avrupa'da. buradan sonrası ekstra. üzülmemiz mi gerekiyor anlamadım?

yav emir hocam ilk maçta da biz 5-2 smash yaparken ne yazıyorlardı? futbol böyle bir şey değil mi? 5-2'nin avantajı ile gittik. bizden çok daha değerli ve kaliteli bir takıma karşı, zor durumlara düşeceğimiz belliydi. yine de turu aldık. misyonumuzu tamamladık bu sene için avrupa'da. buradan sonrası ekstra. üzülmemiz mi gerekiyor anlamadım?

bilemiyorum ki heis
adam neden mental olarak hazırlayamadı takımı bu maça?

buralara gelmek için floryayı sattık biz

10 kişi kalmış rakip bizi inim inim inletebiliyosa durumun sorgulanması gerekiyor
bodo gibi bi örnek de varken

bilemiyorum ki heis
adam neden mental olarak hazırlayamadı takımı bu maça?

buralara gelmek için floryayı sattık biz

10 kişi kalmış rakip bizi inim inim inletebiliyosa durumun sorgulanması gerekiyor
bodo gibi bi örnek de varken
ne güzel dedin bodö diye. biz de bodö'yü inim inim inlettik sanırım. juve'yi de 5ledik bugünler için. avantaj böyle bir şey. her şey çok iyi demiyorum elbet. okan taktik açıdan berbat bir td fakat oyuncular ile iletişimi çok iyi. oyuncuların bizatihi (dün cl basın toplantısında osi'nin de) dediği gibi.

bizim avrupa için çapımız bu (kadro ve hoca itibariyle). şimdi sırada lig şampiyonluğu ve lig kupası var. ona odaklanmak lazım. ha belki tott'u da ters ayakta yakalarsak eleriz, ama l'pool tamamen veda turu olur bizim için.

genelde mutluyum. ben böyle bakıyorum total olaya.

açıp bakmadım ama bugün bizim maçı izleyen tarafsız bir seyirci bizim takıma iyice gıcık olmuştur.
hani bir isteğimiz var ya yurt dışında sempati oluşturalım, global olalım diye. bugün o anlamda ters istikamette gitmiş olabiliriz
yere yatmalar, zamana oynamalar. atletico bunları yaparken it gibi mücadele ediyordu. biz korktuk ve bunu da belli ettik.
rezalet

Abi bu başlığı yabancıların sadece bizim hakkımızdaki olumsuz yorumlarını paylaşmak için mi kullanıyoruz

Senin İngilizce şu şekil c2 gibi durmakta

29316.jpg

No shit!

Burada aslında tonlamamı duyman lazım yoksa farklı anlam çıkarırsın

Bi yerde gercekten gereksiz korku basiyor takima. Hani juventusun oynundan degil, kendi panik ve donuk olmaizdan kaynaklaniyor bu skor. Mentali düzeltmemiz lazim yoksa isimiz yas.

Bu neden kaynaklanıyor biliyor musun? Hiç maç içi senaryolar üzerine çalışılmıyor. İki üç direktif alıp çıkıyor oyuncular maça. Konuşulmayan senaryolardada eli ayağına dolanıyor takımın.

Bi yerde gercekten gereksiz korku basiyor takima. Hani juventusun oynundan degil, kendi panik ve donuk olmaizdan kaynaklaniyor bu skor. Mentali düzeltmemiz lazim yoksa isimiz yas.
hiç umut vermiyoruz o konuda.
golü yedik frankfurt'a karşı maçı saldık
fener karşı maçı saldık
yav konya'ya karşı bile öyle oldu
aslında bugün de saldık ama şansa geçmiş olduk. heriflerin kaçırdığı gol içeri girse şimdi burası yangın yeriydi.
geçtiğimiz seneki alkmaar maçlarını gördüm sahada resmen. çaresizlik, korku, ne yapacağını bilememe... feci bir görüntüydü

açıp bakmadım ama bugün bizim maçı izleyen tarafsız bir seyirci bizim takıma iyice gıcık olmuştur.
hani bir isteğimiz var ya yurt dışında sempati oluşturalım, global olalım diye. bugün o anlamda ters istikamette gitmiş olabiliriz
yere yatmalar, zamana oynamalar. atletico bunları yaparken it gibi mücadele ediyordu. biz korktuk ve bunu da belli ettik.
rezalet
Ilk mac 1 veya 2-0 bitse böyle olmazdi bu mac. Tamamen eyvah 3:0 lik skotu eritirsek rezil oluruz düsüncesindeydi bütün oyuncular. Burdada hocanin görevi oyunculari mental hazirlamak.

hiç umut vermiyoruz o konuda.
golü yedik frankfurt'a karşı maçı saldık
fener karşı maçı saldık
yav konya'ya karşı bile öyle oldu
aslında bugün de saldık ama şansa geçmiş olduk. heriflerin kaçırdığı gol içeri girse şimdi burası yangın yeriydi.
geçtiğimiz seneki alkmaar maçlarını gördüm sahada resmen. çaresizlik, korku, ne yapacağını bilememe... feci bir görüntüydü
Kiev maci. Bunlari asmamiz lazim artik. Eger bunu yapamiyorsa teknik heyet mental koc almali.

Geri
Üst Alt