Yabancı Forumlardan ve Basından Enstantaneler

ağlak juventus'u eleyip duruyoruz kim ne yazarsa yazsın. hem de heveslendirip eliyoruz 30 yıl konuşsunlar.

Ilk mac 1 veya 2-0 bitse böyle olmazdi bu mac. Tamamen eyvah 3:0 lik skotu eritirsek rezil oluruz düsüncesindeydi bütün oyuncular. Burdada hocanin görevi oyunculari mental hazirlamak.
üstat maç başında öyle oldu diyelim ama gidişata göre reaksiyon vermek diye bir şey de olmaz mı
bizim oyuncular yatmalara devam ettikçe rakip taraftar iyice azdı. maça girdiler. baskı başladı
e artık devam etme değil mi
hala devam ettik. kendi ataklarımızı kestik.
hadi oyuncular bir akıl tutulması yaşadı ve maçı okuyamadı
e hoca ne yapıyor
yav asistanı ne yapıyor
sinirden kudurdum bu gece.
ilk kez böyle hissediyorum bir maçımızı izlerken. ben ne avrupa rezaletleri gördüm ama çapımız o kadardı. yenmeye hakkımız yoktu. çıktık dayağımızı yiyip döndük o maçlarda.
bu takım ise bu hale düşmemeliydi. bugün bizi izleyip cesaretlenmeyen rakip yoktur herhalde.

üstat maç başında öyle oldu diyelim ama gidişata göre reaksiyon vermek diye bir şey de olmaz mı
bizim oyuncular yatmalara devam ettikçe rakip taraftar iyice azdı. maça girdiler. baskı başladı
e artık devam etme değil mi
hala devam ettik. kendi ataklarımızı kestik.
hadi oyuncular bir akıl tutulması yaşadı ve maçı okuyamadı
e hoca ne yapıyor
yav asistanı ne yapıyor
sinirden kudurdum bu gece.
ilk kez böyle hissediyorum bir maçımızı izlerken. ben ne avrupa rezaletleri gördüm ama çapımız o kadardı. yenmeye hakkımız yoktu. çıktık dayağımızı yiyip döndük o maçlarda.
bu takım ise bu hale düşmemeliydi. bugün bizi izleyip cesaretlenmeyen rakip yoktur herhalde.
Sorun suydu skor 1:0 ken hala hersey elimizde isi götürürüz düsünce vardi ama akilda bi gol daha yersek ne yapariz düsüncesu vardi. Buda mental bi takimi baglayabilir. Hem yemeyim diyorsun hem atak yapmaya korkuyorsun. O prangalardan ancak 3:0 dan sonra kurtulduk. Cünkü turun gidecegini anladi herkes biraz toparlandik. Juvenin yorulmasida ise yaradi orda. Futbol fizik olarak degil kafadada oynanan oyun bu yüzden mentali düzelmemiz lazim. Hoca düzeltmesi lazim, bazi yerlerde cekinmeden oynatmali.

Geri
Üst Alt