yabancı hakem

Adnan Korkut

Taçsız Kral
bütün sorunların, operasyonların, algıların, yalanların, tartışmaların,kaosun tek çözümü; yabancı hakem

yabancı VAR'ı seçildiği gün veto eden
açıklamalara ceza kovalamayacaklarını söyleyen bir yönetimden ülke futboluna yararlı işler beklemeyelim.

olaki oldu - her portekizli hakem bize karşı tehlikeli misal. hiç şnasımız yok portekizli hakemlerle son dönemlerde.

Bu arada ben hakemlerin acayip de kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kasıtlı yapılan olaylar dışında da bence alt yapıları berbat.

aliş ne zaman isterse o zaman getirirler. getirmediği güne kadar da yerli hakemlerden nemalandığı için istemiyor demektir. bu konularda rakipsiz herifler, bugün mourinho'nun açık seçik küfürü de rapora bile yazılmaz mesela, yunus akgün'ün paylaşımında annelerini bulmaya çalışırlar ancak.

Bu arada ben hakemlerin acayip de kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kasıtlı yapılan olaylar dışında da bence alt yapıları berbat.
Orası zaten kesin ama asıl büyük sorun baskı altına alınmaları sürekli ve artniyetli olmaları, kimse güvenmiyor bunlara. Yabancı hakem de hata yapar ama niyet sorgulanmaz tartışmalar büyümez

Yabancı hakemlere görevi veren mhk.Doğru karar verene maç vermezler iş bitti.

Yabancı hakemlere görevi veren mhk.Doğru karar verene maç vermezler iş bitti.
İstedikleri kadar hata yapsınlar. En kötü yabancı hakem bile en iyi yerli hakemden iyidir çünkü artniyetli olduğu düşünülmeyecek. Yapı, sapı falan her yalan boşa çıkar, ifb kollamaları biter

İstedikleri kadar hata yapsınlar. En kötü yabancı hakem bile en iyi yerli hakemden iyidir çünkü artniyetli olduğu düşünülmeyecek. Yapı, sapı falan her yalan boşa çıkar, ifb kollamaları biter
Adnancım nasıl bitecek yabancı var geldi 2 hafta sonra tekrar gönderdiler:D

Bizim pasifik gyo yönetim siyasetten korktuğu için hala bunu dile getirmedi

Fener istemiyor diyorlardı en son yabancı var konusu açıldığında, yabancı onların bütün tezgahını bozar ama tabi kamuoyunda bunu dillendirmeliyiz
bugun spor kanallarinda bile bu hakemlerle yurulmez diye ortak fikir mevcut bu mactan dolayi, artik bir kisim buna ikna oluyorsa daha cok konusmamiz lazim ki tff uzerinde baski olussun.

YABANCI VAR bile gelince, FB nin penaltıları musluk kapanır gibi kesilmişti. Her şey VAR'da bitiyor. En azından yabancı VAR gelmeli bu ülkeye ve bu asla değişmemeli.

Bu ülkeyi, bu ülke futbolunu, ülke insanını zerre seven biri varsa lütfen yabancı hakem getirsin artık. Bu işin başka çaresi yok

Yabancı hakemi geçtim Yabancı Var Hakem'i varken bile hata sayıları azalmıştı ordan da devam edilebilir bence..

Geri
Üst Alt