Yabancı Hakkını Hangi Bölgede Kullanmalıyız ?

Burak forvet oynasın kanat yabancı olsun , kanatlar töre ve olcan olsun forvet yabancı olsun , eboue gitsin yabancı sağ bek gelsin , semihin yanına mutlaka yabancı stoper gelsin vs vs artarda gider ... peki sizce son yabancı hakkını hangi bölge için kullanmak gerekir söz sizde ?

...............MUSLERA.......

XXXXX...SEMİH...XXXXX...TELLES

..........SELÇUK...MELO.............

..XXXXX.....SNEİJDER.....XXXXX

...................XXXXX...................

MUSLERA-VEYSEL(ŞENER)-SEMİH-KORAY-TELLES-MELO-SELÇUK-OLCAN-SNEİJDER-BRUMA-BURAK

+3= CHEDJOU-GENÇ YABANCI-GOMİS

EDİT: yedekdeki ''genç yabancı'' bruma olabilir bruma'nın yerine de menez çok iyi olur

Telles'in yeri çok da garanti değil bence.Forvete oy verdim bu arada.

sonuna kadar kanat, bedava menez olursa tadından yenmez.

sağ bek: veysel, hamit, sabri var yeter.

stoper: semih, koray, hakan yerli, chedjou yabancı varken bi yabancı daha lüks.

forvet: burak, umut, alınırsa mevlüt yeterli olur.

takıma bişeyler katabilecek kanat lazım. amrabat, bruma, hajrovic için 25 milyon euro ödedik, aldığımız katkı nerdeyse sıfır.

kanata nani robben veya podolski gelsin . gol atan kanat görmek istiyorum artık yeter. emre engin aydın bruma amrabat hajrovic hamit riera bu 8 kişi son 3 senede toplam 10 gol atmış şaka gibi yahu :))

Kanat ve beklere monte edilebilecek yerli isimler varken stoper ve forvet pozisyonlarında yabancı hakkımızı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Yerli santraforlar ile devam edersek Şampiyonluk gider. Kardesim En uctaki adam top tutmaktan aciz ve en dandik savunmalar karsısında eziliyorsa senin kanatların hep bomba olsa ne yazar..

Rakibe en ciddi baskıyı yapacak olan ve kapalı oyunları acmakta kilit oyuncun olacak adam santrafordur..

Valla ne olursa olsun bu takimin hucumunda artik Sneijder'in dilinden anlayan yabancilarin olmasi sart.

Kesinlike hucuma takviye yapilmali, kanatlara!

Hepsinede yabancı yapılıp kenarda oturtulup rotasyon yapılabilir yabancı adaylarım ise şunlar:

Sağ Bek: Serge Aurier

Kanat: Menez , Satın Alma Opsiyonlu Kiralık Shaqiri

Forvet: Satın Alma Opsiyonlu Lacina Traore , Wilfred Bony dicem fakat çok pahalı

Stoper: Alvarez Balanta , Alex , Doria

Hepsinden 1 seçenek olur CL'yide düşünürsek rotasyonuda düşünmemiz lazım.

Kıvrak

Hamit Semih Toprak Telles

Melo

Selçuk

Hulk Sneijder Bruma

Mevlüt

Gelenler Gidenler

Toprak 7 m Muslera 15 m

Kıvrak 7m + Çolak Burak 7 m

Hulk 17m

Mevlüt 5m

Net: -14 m + Çolak :D

Bu da benim hayalim :) Hulk-Sneijder-Bruma üçlüsü :omg:

Hem kanat hem forvet. Hücumda çok kısıtlıyız ve durağanız iki bölgeye de üst düzey oyuncular alınmalı.

Muslera - Melo - Sneijder - Santrafor banko

Telles, Bruma, gelecek yabancılar rotasyonlu oynar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

forvete mutlaka cok cok iyi bir golcü lazim.. burak, umut vs ile yürümez bu is

Geri
Üst Alt