Yabancı Kuralı Değişiyor İddiası

Sınır bu haldeyken 3 sene üst üste CL oynasak yarı final yapabiliriz, Beşiktaş yedi resmen ekmeğini.

11 yabancı çıkıp üstüne bide mariano linnes değişikliği yapınca bu haberlerin çıkacağını biliyordum tüp kafanın yaratıkları ne olacak

24 Haziran secimi cok onemli...

Gercek Galatasaraylilar bazi seylerin farkindadir artik umarim

Futbolda yabancı kuralını isteyen ırkçılık suçundan dava açmak gerekir aslında.

Bu yabancı sınırını uygulayan her ülke için geçerli.

Nazi alman dediğimiz ülkede yabancı sınırı yok bu düşünceden dolayı üstelik. Gerci bizim ülkede ne arar ırkçılık demi... Muz sallayan adamın sağlık sorunları olur ancak.

Altyapı yatırımlarını teşvik edin kardeşim bırakın sayılarla uğraşmayı

Altyapı yatırımlarını teşvik edin kardeşim bırakın sayılarla uğraşmayı

Gercek dertleri milli takim olsa bunu yaparlar zaten

Getirirsin altyapiya butcenin en az su kadari harcanacak kuralini, insanlari futbol kocu olmaya tesvik edersin, iyi kocluk egitimi saglarsin secili okullarda, homegrown su kadar adam oynatacaksin gibisinden bir kural da ekledin mi tamamdir

Dertleri carpik duzende zenginlesenler zenginlesmeye devam edebilsinler, olaya uzunun girmesinin de sebebi bu

terim şlde başarılı olmak için yabancı serbestliği olması gerektiğini düşündü 3.gelişinde

gs hocası olarak kuralı değiştirtemezdi,yaşanan süreçler aysal-demirören vs malum milli takıma gitti ve yabancı olayına el attı

çünkü 4.gelişinde yabancı sınırına takılmak istemiyodu gereken adımları atabilmek için

keşke anayasa gibi değiştirilemez yapsaydı ülke futbolu için bu yabancı kuralını kimse değiştiremeseydi

iyi olan oynasın kardeşim,her başarısızlıkta yeter artık bu yabancı sınırını bahane üretmek

siyasette her olumsuzluğun fetöye bağlanması gibi bişey oldu bu yabancı sınırıda ülke futbolunda

gelsin gelsin tekrar gelsin bu sınırda tarıklara,şenerlere,ismaillere,alperlere haksız yere saçılsın o paralar

Ben 8+3 geleceğini tahmin ediyorum.
Tribüne falan adam koymak gibi gerzek bir yabancı kuralına gerek yok.

bein sportsun eli armut topluyordu zaten. skubic dururken sag bekte serkan kurtulus'u falan izlettirmezler rahat olun.

Emir geldiyse araplar karışamaz orası Türkiye sonuçta. Dekoderleri iptal etmek lazım Bein elini çekerse bir ihtimal bizimkiler akıllanır.

Geri
Üst Alt