Bu kural geldiği anda Türk Futbolu ile olan ilişiğimi keserim. Belki arada Barcelona maçlarına bakarım onun dışında futbol mutbol falan umurumda olmaz artık. Kendileri çalıp kendileri oynasın haysiyetsizler.

Fatih Terim'in milli takımdan kebapçı olayından dolayı kovulmadığıda ortaya çıkmış oldu.

İnşallah bu sene tudor'a rağmen şampiyon oluruz.Seneye bu bademler yabancı sınırını getirirse pubg ye başlarım artık.Hafta sonuda premier lig maçları ile idare ederim.

Biri de çıkıp diyemiyor "sana ne be adam sen spor adamı mısın spor yöneticisi misin?"

Ulan görülmüş mü başka ülkede. Merkel spora karışıyor mu, Obama karıştı mı Trump karışıyor mu ?

Karışan biri varsa o da belki Kim Jong Un'dur. Anladınız..

sent via GSC

Son düzenleme:
40 yılda bir sınırı kaldırmak gibi ülkede futbol adına mantıklı bir hamle yapıldı ama içiniz rahat etmiyor değil mi illaki anasını belleyeceksiniz her şeyin:mad:

Önce konuşma tartışma işini bıraktım, sonra televizyon izlemeyi sonra sosyal medyayı son eğlencem futbolu da bıraktıracaksınız ne diyeyim bilmiyorum artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Liverpool, You'll Never Walk Alone
@Barcelona Cant del Barça

Bu ligde kalanlara selçuk, tarık, Ozan gibi işine saygısı olmayanlar ile mutluluklar dilerim. Benim işine, dolayısı ile o işten para kazanma kaynağı olan taraftarlara saygısı olmayanları doyuracak tek kuruşum yok. Beine vereceğim parayı gider her ay kızımla Lunaparka ezerim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beinsports izin vermez

Adam para yatirmis kolay mi öyle kural degistirmek

Bütün kulüp taraftarları toplanıp bu olaya karşı yürüyüş tarzında bir tepki ortaya koymalı. Sürekli demokrasi, millet iradesi denip duruyor o zaman bırakın buna da millet karar versin.

Kısıtlama gelmesi bütün kulüplerin batması demek
Kendi takımları Kasımpaşa bile bizim maça 9 yabancıyla çıkacak. Kulüpleri batırıp kayyum atayıp araplara satıp parayı cukkalayacaklar mı anlamıyorum ki.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse üye olmayacak o kadar bak bakalım gelirler çakılsın bein siktr olsun gitsin. En iyisi boyle olması

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt