Takım arayışlarına girdim, Real'e hep sempatim vardı ama tutulacak takım değil yav kendimi hile yapmış gibi hissederim olmaz yani. Büyük ihtimalle ingiltereden bir takım tutarım, o da ya liverpool veya arsenal olur büyük ihtimalle.
Abi ben Liverpool diye düşünüyorum buyur gel maçlar hakkında yorum yaparsın keyifli keyifli okurum .
Liverpool paydasında birleşelim dostlar

Senin önünü kesmek isterlerken boşuna kürek çekmenin manası yok. Ben ndiaye yerine selçuğu belhanda yerine emrahı maicon yerine ahmeti izlemek istemiyorum. Sen istiyorsan izleyebilirsin. Sınır gelirse 5+3+0 falan gelir.

5 yabancı imkansız dostum. 7 veya 8 olur, oda olursa.
Cumhurbaşkanımız sadece sözlü olarak destekte kalır da kulüp başkanları ile görüşme yapmazsa geçmez zaten aynı kalır düzen.

Dayatır ise değil dayatmaya başlamış zaten izlemedin mi ?

izlemedim ama simdi okudum acıklamalarını hem dayatır gibi hemde orta yol olsun der gibi kulüplere soralım tarzı konusmus

dayatsada birseye cıkarabilecegini sanmıyorum eger cok diretmezse

fakat adam ciddi derecede ucmus az önce dedigim gibi cok rahat herseye karısır ederim kimseden korkum yok havasında

kücük cocukların girdigi teog sınavınada karsıyım demis :asd22:

Abi ben Liverpool diye düşünüyorum buyur gel maçlar hakkında yorum yaparsın keyifli keyifli okurum .
Liverpool paydasında birleşelim dostlar

Liverpool forumlarından birine üyeydim, 4-5 yıl öncesine kadar aktif yazıyordum. Mantıklı aslında, en azından renkleri cezbedici bir de gururlu bir havaları var. :D

3 yerli olursa bizim açidan o kadar büyük sorun olmaz

serdar aziz

tolga

ve trabzondan yusuf yazici veya altinordudan yusuf acerle hallederiz

3den fazla olursa sorun yaratabilir ama

bizim ülkemizin en gıcık oldugum ve güldügüm yanı demokratik ve demokrasiyle yönetilen ülke diyorlar :)

Takım arayışlarına girdim, Real'e hep sempatim vardı ama tutulacak takım değil yav kendimi hile yapmış gibi hissederim olmaz yani. Büyük ihtimalle ingiltereden bir takım tutarım, o da ya liverpool veya arsenal olur büyük ihtimalle.

Everton'lıyız ezelden...
Gönlüm geçmez Moyes'ten.. deyip seni Merseyside Blues tarafına davet etsem bu davete icabet eder misin abi?

Sınır bu kadar dile düştüyse , dönem(2 sene sonra) bitimi gelir.
8+3+3 olur tahminim.

Ben her türlü izler,desteklerim takımımı; zevk bizimkisi. :)
Yine 6. Lıklara alış o zaman tarık çamdal la
rı izlemek ne zevk verecekse daha da sinir yapın bozulur

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bizim zamanımızda teog mu vardı dedi ya la.
3 sene önce ben getirdim teogu.
Çocukların geleceğiyle yazboz gibi bu derece kolay oynayan bi adam stadlara seyirci gelecekmiş yok o olacakmış bu olacakmış diye düşünür mü?

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi futbol zevkimiz vardı el birliğiyle içine edicekler , Allah belanızı versin gün yüzü görmeyin

Galatasaray aleyhine ne yapılması gerekiyorsa onu yaparlar.yerlilerimiz iyiyse yabancı kuralı serbest olur yabancılarımız ıyıyse yabancı kuralı koyulur.teknık adamımız ıyıyse milli takıma alınır.

Türk futbolunda gelecekte ne olacagını bılmek çok basit.Bjk li tff başkanı Fb li cumhurbaşkanı GS aleyhıne kararlara imza atacaklardır.kurallar GS ın aleyhıne olacak şekilde koyulmaya devam edecektır.bu kadar basit.

bu baslık kilitlensin bence cünkü is siyasete dönecek zaten düsüncelerimizi söyleyemiyoruz istedigimiz gibi her an riskler var

Geri
Üst Alt