ülkenin bütün değerli kurumlarını yabancılara peşkeş çekenler yabancı futbolcudan rahatsızmış!!

Neyse beyler rahat olun 3-4 yıla Türk sınırlamasıda gelir malum Türkler Türkiyede sevilmemekte , arap kökenli futbolcular serbest olur.

bu adamın söylediğini Allah'ın emri kabul edenler yarın bu kuralı değiştirecekler.muhtemelen 3 sene önce olduğu gibi 5+3 olur yine

Evet bu dediğine göre %99 sınır getirecekler. Avrupa'da takımı olmayan takım bakmaya başlasa iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sultanın emriyle; tez sınır getirile.

?❤️

Beklenen açıklama en sonunda geldi. Yabancı kökenli yayıncı kuruluş direnebilirse belki mevcut statü korunur. Yayıncı kuruluş da boyun eğerse 2 yıla yabancı sınırlaması 5 olur kendinizi hazırlayın.

Yalnız takımların ilk 11'i yabancı olsun ama komple Arap kökenli olsun bak sesini çıkarırsa namerdim.

Bu kuralın son günlerinin tadını çıkartmak gerekir. Yapacak bir şey yok. Hemen devreye sokmazlar ama en geç beiin süresi bittiği yıldan sonra gelir gibi sınırlama

Bari bırak ülkede sporu düzgün yaşayalım be, herşeye el atıyorsun. Hiçbir yerde rahat yok, padişahlığını ilan et de rahatla artık

Ne güzel defolup olup gitmiştim, geri dönen kafama sıçayım. Futbol bile lüks...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir kural 2 seneden erken gelirse yayın gelirleri yarı yarıya düser. Şimdi ben yabancı serbestliğini savunan yandaş yorumcuların nasıl r yapacaklarını merak ediyorum

Ne mat edecekler yav katar sermayesi zarar edeceğini bilse bile ses çıkaramaz, kesin bir şekilde yabancı sınırı gelecek işte lamisi cimisi yok.

Bu sezon böyle tamamlanacak mı yoksa bu sezonda da mı geçerli olacak sorun o.Cumhurbaşkanı dedi diye Dursun oynatmayın talimatı da verebilir şimdiden her şeyi beklerim ben.

Geri
Üst Alt