Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Sınırsız yabancıya karşıyım. Kademeli olarak düşürülmeli. Kulüpler Birliği ve TFF ile konuşacağız.Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta 11 yabancıyla sahaya çıkması içimi acıttı. Altyapıları hızlıca revize etmemiz gerek."

Evlerde yabancı marka televizyonlar izlenirken, cebinde yabancı marka cep telefonu taşırken, camiler yabancı üretim klimalarla serinletilirken, 3. köprüyü yabancı mimara yaptırırken içiniz sızlamadı mı ?

Altyapıyı revize ettikten 3 gün sonra altyapıdan Griezmann’lar çıkacağını sanıyor sanırım.

Keyif aldığımız bir şey var onu da elimizden alın, bravo.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Sınırsız yabancıya karşıyım. Kademeli olarak düşürülmeli. Kulüpler Birliği ve TFF ile konuşacağız.Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta 11 yabancıyla sahaya çıkması içimi acıttı. Altyapıları hızlıca revize etmemiz gerek."
Gel de sövme. Altyapıları revize edeceklermiş. Bakalım adam gibi mi revize edecekler yoksa yine torpille mi? Kaliteli futbol neden bunlara bu kadar batıyorsa...

Sahada 11 Türk bile olsa Dünya Kupasına gidemeyeceğiz

Sıkıntımız mantalitede

Almanya altyapılara 1 milyar avrodan fazla para verip yatırım yaptı.Karşılığını alıyor oraya buraya stad yapacağınıza en başından başlasaydınız keşke

Herşey stad değil İzlanda örneğinde gördük bunu veya futbolu geçelim basketboldan örnek verelim ; Litvanya gt kadar ülke her sene turnuvalara katılıyor ve başarılı oluyor

Galiba Galatasaray için son heyecanlanışlarımız bunlar.İş o noktaya doğru gidiyor.

Sıkıntımız mantalitede

Almanya altyapılara 1 milyar avrodan fazla para verip yatırım yaptı.Karşılığını alıyor oraya buraya stad yapacağınıza en başından başlasaydınız keşke

Herşey stad değil İzlanda örneğinde gördük bunu veya futbolu geçelim basketboldan örnek verelim ; Litvanya gt kadar ülke her sene turnuvalara katılıyor ve başarılı oluyor

cezanı kaldırana teşekkür ederim

geç oldu ama hoş geldin

Sıkıntımız mantalitede

Vay be Aydin bunlari senmi yazdin ya, hayret.

Hoşgeldin Rdaş senide aramızda görmek isteriz

Yabancı sınırına karşı omuz omuza mücadele edelim
Bos zamanim olunca ayda 1 kere ugrarim. Forumu cifte standart uygulaya uygulaya bitirdi belirli kisiler. Acik acik yazmana gerek yok ama bu konuda fikrimizin ayni oldugundan eminim.

Gidiyorum geliyorum ayni bos adamlar burda. Isin gücün yokmu senin Dogu böyle ucuz seylerle ugrasiyorsun. Yasin 27 olmus, Hakan mesaj atacak diye g.tümden ayrildigin yok.

Kapıdan kovuyoruz bacadan giriyorsun aynı kafasızlık devam ediyor. Bildiğin tek şey yaşın bu olmuş bunlarla uğraşıyorsun. Ulan madem 30 yaşındasın iki dakika düşün forumda tartışmadığın adam yok hala çifte standart diye ağlıyorsun. Ulan sanırsın forumun %90'ı maaşlı çalışan yav. Hadi boş yapma yine yol al.

Bos zamanim olunca ayda 1 kere ugrarim. Forumu cifte standart uygulaya uygulaya bitirdi belirli kisiler. Acik acik yazmana gerek yok ama bu konuda fikrimizin ayni oldugundan eminim.

Yediğim ceza biraz benim yüzümden oldu açıkçası.Hatta bana çok taviz bile verdiler.Aynı olaylar üzerinden 2 kere ceza yedim 2 sindede sinirle Namıka salladıydım mesela :asd22:

Başkası olsa açmayabilirdi,arkamdan sallardı vs

Onlarında hatalı olduğu durumlar olabiliyor ve bunları özeldende konuştum mesela Talha,Namık vs

Orta yol iletişim sana burada sallamak bişey kazandırmaz açıkçası.Senin olayını kaçırdım ama bir sorun varsa çözülebilir

Sonuçta yeni bir üye değilsin

Yediğim ceza biraz benim yüzümden oldu açıkçası.Hatta bana çok taviz bile verdiler.Aynı olaylar üzerinden 2 kere ceza yedim 2 sindede sinirle Namıka salladıydım mesela :asd22:

Başkası olsa açmayabilirdi,arkamdan sallardı vs

Onlarında hatalı olduğu durumlar olabiliyor ve bunları özeldende konuştum mesela Talha,Namık vs

Orta yol iletişim sana burada sallamak bişey kazandırmaz açıkçası.Senin olayını kaçırdım ama bir sorun varsa çözülebilir

Sonuçta yeni bir üye değilsin
Namiki gec ya, o zaten düzgün biri. Bana yardimci oldu zaten gecmiste. Forumda belirli veletler cogu insanin hevesini kacirdi ve belirli kisiler bunlara müsaade ederek cifte standart uyguladi sürekli. Eskisi gibi ilgim olsa iletisim yoluyla birseyler denerdik ama artik burda olmanin vakit kaybi oldugunu düsünüyorum. Yabanci sinirlamasi konusu gündeme geldi diye ugradim baktim gelismeler ne diye. Tabi ülkenin düzeni ve mesela bu tartismalar da insani sogutuyor tabi.

Cok kaldik bile, birazdan Hayri sahte üyeligyle gelip sov yapmaya dener.

Hayri napmis ki iki de bir hayri hayri

Neyin Karin agrisi bu acaba

Hayri napmis ki iki de bir hayri hayri

Neyin Karin agrisi bu acaba
Adalet anlayisin olsa ne yaptigini bilirsin sen ya, senin de pek farkliligin yoktur zaten. Nerden baslasak? Mesela 100 üyelige sahip olup, baska üyeleri sahte üyelikle farkli tartismalarin icine cekmek olabilir mi? Mesela baska bir üyenin ikinci üyeligi ihrac sebebi oldugundan olabilir mi?

Ülke bu arkadas, aliskiniz bu adaletsizlige. Böyle düzende farkli bir beklenti icerisine girmem yanlis tabi.

Son düzenleme:
Adalet anlayisin olsa ne yaptigini bilirsin sen ya, senin de pek farkliligin yoktur zaten. Nerden baslasak? Mesela 100 üyelige sahip olup, baska üyeleri sahte üyelikle farkli tartismalarin icine cekmek olabilir mi? Mesela baska bir üyenin ikinci üyeligi ihrac sebebini oldugundan olabilir mi?

Ülke bu arkadas, aliskiniz bu adaletsizlige. Böyle düzende farkli bir beklenti icerisine girmem yanlis tabi.

Tamam tamam sampiyon sensin

Konuyu yine sizler cahilsiniz'e getireceksin biliyoruz bunlari

Adaletsiz olduguna inaniyorsan girmezsin foruma hala israrla giriyorsun bu nasil celiski

Tamam tamam sampiyon sensin

Konuyu yine sizler cahilsiniz'e getireceksin biliyoruz bunlari

Adaletsiz olduguna inaniyorsan girmezsin foruma hala israrla giriyorsun bu nasil celiski
Keske bir kez olsada ortaya laf attigindan sonra argüman kullanip cevap verebilsen. Tabi sende neyin ne oldugunu biliyorsun, kabul etmekte sorun yasiyorsun ama. Neyse hadi konuna dön sen. Nereye girip girmeyecegim senin gibilerine kalmamis, merak etme sen.

3 yildir burda üyelerin üstüne oynuyorsun, Sergenden basla Yigitten devam et. Sana girme diyenler oldumu? Haddini bileceksin bir kere, melek rolüne kitlenme.

Geri
Üst Alt