noluyo len

Keske bir kez olsada ortaya laf attigindan sonra argüman kullanip cevap verebilsen. Tabi sende neyin ne oldugunu biliyorsun, kabul etmekte sorun yasiyorsun ama. Neyse hadi konuna dön sen. Nereye girip girmeyecegim senin gibilerine kalmamis, merak etme sen.

3 yildir burda üyelerin üstüne oynuyorsun, Sergenden basla Yigitten devam et. Sana girme diyenler oldumu? Haddini bileceksin bir kere, melek rolüne kitlenme.

Bak hala celiskiye devam

Sen forum adaletsiz diyorsun,ben forumun adaletsiz oldugunu hic yazmadim

Ne yaptiysam cezasini da cektim,sende hak ettigin Muameleyi görüyorsun ama hala adaletsiz bilmem ne

Sen insanlari cahil yerine koyacaksin kendini bir halt zannedeceksin adamsaniz beni forumdan atin diyeceksin ondan sonra forum adaletsiz

Forum olarak gereken yapildi ve kapi disari edildin,yani cahil dedigin insanlar sana insanlik dersi verdi cünkü yillarca yaptigin sacmaliklar tolore edildi

bunlar kafaya koymuş gibi ya sınır getircekler harbi bişey yapmak lazım

Kapı gibi sözleşmeler var olmasa şimdiye çoktan gelmişti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adalet herkes içindir. Adil olmayan başkalarını kirabilecek söylemlerin içinde bulunup kendine adalet lazım olduğunda söylemek de adil değil. Ama kime gore adalet neye gore adalet o da onemli. Herkes önce cuvaldizi kendine batirmali. Ben burada kırdığım olduysa zaman icinde hepsinin şahsından ozür dilerim.

Hakan güzel yazmış bir yere kadar da adaletsizlikle suçladığı insanların da gelen sikayetlere rağmen sorunlu denen üyeleri kazanmaya çalıştığını da göz ardı etmesin.

Gel itiraf et seni buradan soğutan çifte standart falan değil samimi ilişki kurabildigin bir insan bile bulamayisin aslında. Hem onemsenmeyi isteyip fikrini ısrarlı biçimde direterek alttan almayi beceremedigin için mahkum kaldığın yalnizligin seni soguttu.

Ülkenin bir sürü sorunu var, sınırda savaş var, ekonomi alt üst olmuş siyasetçilerin derdi yabancı sınırı olmuş.

Olimpiyatta mücadele eden nerdeyse tüm sporcular devşirmeyken ses çıkarmayanların tek derdi Galatasaray olmuş.

Yazık günah.

Keşke FT'nin o olayı yaşanmasaydı, hem bize gelmedi, hem de ayrıldığı için bu sorunla karşı karşıya kaldık. O kebapçının Allah bin belasını versin

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Sınırsız yabancıya karşıyım. Kademeli olarak düşürülmeli. Kulüpler Birliği ve TFF ile konuşacağız.Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta 11 yabancıyla sahaya çıkması içimi acıttı. Altyapıları hızlıca revize etmemiz gerek."

Acıtır tabii.

Yine iğrenç bir lig bekliyor bizi. Yabancı sınırı aşağı çekilirse bu lig izlenmez artık.

Ligde 3-5 takım hariç herkes 14 yabancı hakkını kullanmış durumda. Bizzat devlet eliyle yönetilen Başakşehir bile 13 yabancı kullanıyor.

Ama bu yabancı hakkını gerçekten kullanabileceği oyunculardan yana kullanan Galatasaray bakanın içini acıtıyor öyle mi?
Edebiyat yapmayı da bilmiyorsunuz kardeşim be. Bari deyin ki, madem oynatmayacaksınız bu kadar yabancıya para vermeyin. Elindeki imkanı etkili kullanan takıma saldırmak da ne oluyor?

Tamam kendi fikriniz yok, başkanınız höt deyince eliniz ayağınız titriyor da. Bari bi fikri takip yapın, iki kitap okuyan insanlara yazdırın konuşmalarınızı.

Devlet Bahçeli: "11 yabancıyla sahaya çıkmak, Galatasaray’ın kuruluş gününden bugüne kadarki zaferlerini gölgeleyen bir yaklaşımdır.11 kişi takım kuruyorsunuz 11’i de yabancı, antrenör de yabancı olursa hangi ülkenin takımıyız, nerede oynuyoruz diye Galatasaraylıların bunu düşünmesi lazım.Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın, koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım."

Söylenecek çok şey var da neyse..

bahçeli gibi bir faşonun bunları söylemesini çok yadırgamam da hükümet mensupları ve medya maymunlarının derdi daha farklı bana kalırsa bir menfaatleri var yabancı sınırından.

Devlet Bahçeli: "11 yabancıyla sahaya çıkmak, Galatasaray’ın kuruluş gününden bugüne kadarki zaferlerini gölgeleyen bir yaklaşımdır.11 kişi takım kuruyorsunuz 11’i de yabancı, antrenör de yabancı olursa hangi ülkenin takımıyız, nerede oynuyoruz diye Galatasaraylıların bunu düşünmesi lazım.Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın, koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım."

Söylenecek çok şey var da neyse..

git altınordu'yu tut o zaman sayın bahçeli :D :D

Geri
Üst Alt