Emre Beleşoğlu zaten vizyon ve görüş konusunda üst düzey bir adam. Sonuçta Avrupa'da büyük takımlarda oynamış bir oyuncu. Onun asıl sorunu karakteri, bu tip bir konuda görüşünün böyle olmasına şaşırmadım.

Burak Yılmaz: "Mevcut yabancı kuralına saygılıyım ama karşıyım. Nasıl bir kural gelir bilemiyorum, büyüklerimiz daha iyi bilir." (TRT Spor)

Ilginç, kendi Futbolcu, genç oyuncularımız için istiyorum diyor ama Futbol ile ilgili bir konuda kararı büyüklerimiz bilir diyor. Bu büyüklerin kimler olduğunu hepimiz biliyoruz.

Haluk Yürekli: Yabancıya sınır geliyor! Yeni kural 8+3 olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluk Yürekli: Yabancıya sınır geliyor! Yeni kural 8+3 olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru ise ve yedek kulübesinde yabancı oyuncu bulundurma imkanı var ise ben öpüp başıma koyarım. Bu sınır öyle yada böyle gelecek, en azından böyle kabul edilebilir olsun.

Son düzenleme:
Doğru ise ve yedek kulübesinde yabancı oyuncu bulundurma imkanı var ise ben öpüp başıma koyarım. Bu sınır öyle yada böyle gelecek, en azından böyle kabul edilebilir olsun.
pazarlıkta 2 tarafın da memnun olması lazım hemen kabul etmesin kulüpler bizim teklifimiz en az 2 yıl sınır getiremezsiniz sonrasında 9+5 olsun

3 kazma bulundurma şartı çok ağır bari yılda 1 er 1 er artsaydı

3 oyuncu kulupun kendi altyapisindan olmazsa bi halta yaramaz

Yerli oyunculara kazma demen olmadı.
Tamam kazma demeyelim. O zaman sana soruyorum, ortalama üç sezon veya daha az verimli olan, fena para kazanmayıp, oynadıkları Kulüplere ve Milli Takıma Uluslararası platformda anlık başarılar dışında, kalıcı ve dişe dokunur başarı kazandıramayan, bu üç veya daha az sezon sonrası ben oldum deyip kendini geliştirmeyenlere, hatta bir tane daha üzerine koyuyorum, temel eksikleri olmasına rağmen bunların üzerinde durup bunları dahi geliştirmeyenlere ne diyelim?

Son düzenleme:
Haluk Yürekli’nin çok tutturamadığı vardır umarım yine sallamıştır.

Tamam kazma demeyelim. O zaman sana soruyorum, ortalama üç sezon veya daha az verimli olan, fena para kazanmayıp, oynadıkları Kulüplere ve Milli Takıma Uluslararası platformda anlık başarılar dışında, kalıcı ve dişe dokunur başarı kazandıramayan, bu üç veya daha az sezon sonrası ben oldum deyip kendini geliştirmeyenlere, hatta bir tane daha üzerine koyuyorum, temel eksikleri olmasına rağmen bunların üzerinde durup bunları dahi geliştirmeyenlere ne diyelim?

Her yerli oyuncu böyle değil.

Her yerli oyuncu böyle değil.
Sarper, bir tane umut veren, zevk veren, evet biz bu Turnuvaya katılırız dedirten Milli Takım yok ortada, hemde kaç zamandır.

Şöyle birlikte 20 sene geriye gidelim, kaç tane yerli oyuncumuz Avrupa'dan iyi bir takıma gidip orada kalıcı oldular? Benim aklıma bir tane geliyor, Arda Turan. Onunda ne yazık ki şu an hali ortada.

Son düzenleme:
EURO 2016 ve elemeleri?
Yapma Allahını seversen Sarper, hepimiz o turnuvaya nasıl katıldığımızı biliyor. Bir sürü ihtimalin bir araya gelmesi sonrası üstüne birde biz son dakikada gol atarak gittik. Bizim öyle bir gruptan öyle mi çıkmamız gerekiyor?

Turnuvada yaşadıklarımıza girmiyorum bile.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt