Haber Yabancı Kuralında Değişikliğe Gidilmeyeceği Açıklandı

Allah cidden yanimizda 12 olsa icardi kalacaktı
Gidip iki tane daha adam alacaklardı birsuru paraya
Once eldekileri bir elesinler
Lemina Sallai Sane Singo Sara
Bunlarin yerine daha iyisini koymaya baksınlar
Adam satsinlar +4 için oyuncu tarasinlar
50 milyon basıp oyuncu almakla olmuyor bu isler

Fenerli ulemaların Videosunu açıldığı yerden 5dk izleyin ,

Adamlar ciddi ciddi bizim kadro yapılanmasını analiz edip , üstüne kavga edip 10+4 ü ''biz kendimiz için değil, Gs güçlenmesin diye istiyoruz'' diyorlar :)

kuralın değişmesi için bizim 2 tane u23 oyuncu almamız gerekiyor bizi bekliyordur hacifblioğlu

Haluk Yürekli: "TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve kulüpler arasında bir inatlaşma var. Sapma payından bahsetmiştim. TFF, %30-35 bandındaki sapma payını yeniden getirmezse bazı kulüpler dükkanı kapatır! Burada kesinlikle bir artırıma gidilmeli. Galatasaray'ın 9 milyar ₺'lık limiti bile yetmiyorsa diğer takımları düşünemiyorum.

Sapma payının olmadığı bir senaryoda Galatasaray, tüm gelir kalemleriyle birlikte 65 milyon € bandında bir limite sahip olacak. Böyle bir limit durumunda ise beklenen transferlerin yapılabilmesi çok zor. TFF'nin sapma payını yalnızca Galatasaray için değil, ligdeki tüm kulüplerin lehine olması için getirmesi gerekiyor."

Haluk Yürekli: "TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve kulüpler arasında bir inatlaşma var. Sapma payından bahsetmiştim. TFF, %30-35 bandındaki sapma payını yeniden getirmezse bazı kulüpler dükkanı kapatır! Burada kesinlikle bir artırıma gidilmeli. Galatasaray'ın 9 milyar ₺'lık limiti bile yetmiyorsa diğer takımları düşünemiyorum.

Sapma payının olmadığı bir senaryoda Galatasaray, tüm gelir kalemleriyle birlikte 65 milyon € bandında bir limite sahip olacak. Böyle bir limit durumunda ise beklenen transferlerin yapılabilmesi çok zor. TFF'nin sapma payını yalnızca Galatasaray için değil, ligdeki tüm kulüplerin lehine olması için getirmesi gerekiyor."

Harcama limit rakamlari 4 takim haric gayet normal gibi degil mi? Dört büyügü köseye biraksak, bana tek Göztepe, Kasimpasa ve Alanyanin Limiti düsük ve Rizesporun limiti beklenmedik seviyede yüksek geldi. Diger takimlarin harcama limiti 15-20 milyon € arasi ve bunlar gayet gercekci geliyor.

Mesela Konya son sezon 277 milyon yayin geliri almis. Üstüne dogruysa 450 milyon sponsor geliri var. Yani toplam 727 milyon ediyor. Buraya tabi bilet, forma satisi falan eklenmelidir, ama herhalde ordan da cok ucuk rakam gelmiyordur. Bu sene harcama limiti 1,1 Milyar Lira olarak aciklanmis ve bu rakam bana gayet mantikli bir rakam gibi geliyor.

Harcama limit rakamlari 4 takim haric gayet normal gibi degil mi? Dört büyügü köseye biraksak, bana tek Göztepe, Kasimpasa ve Alanyanin Limiti düsük ve Rizesporun limiti beklenmedik seviyede yüksek geldi. Diger takimlarin harcama limiti 15-20 milyon € arasi ve bunlar gayet gercekci geliyor.

Mesela Konya son sezon 277 milyon yayin geliri almis. Üstüne dogruysa 450 milyon sponsor geliri var. Yani toplam 727 milyon ediyor. Buraya tabi bilet, forma satisi falan eklenmelidir, ama herhalde ordan da cok ucuk rakam gelmiyordur. Bu sene harcama limiti 1,1 Milyar Lira olarak aciklanmis ve bu rakam bana gayet mantikli bir rakam gibi geliyor.
konya ağır taştır yazarken söylerken besmeleyle başla

Harcama limitleri konusunda saçmalamış Haluk. 65 milyon euro GS'ye tam olarak nasıl yetmeyecek mesela. Alınan bonservis tamamen yemeyecek ki limitten sözleşme süresine göre bölünecek. 65 milyon euro böyle baktığında maaşları makul tutarsan 3-4 adet üst düzey oyuncu bütçesi. Biz zaten 2-3 oyuncuya ciddi bonservis öderiz. Geçmişte bazı haberlerinden de belli gerçi Haluk'un matematikle ilgili ciddi problemi var yada bazı konularda hesaplama nasıl yapılacağını bilmeden kendi yorumunu yapıyor sonra da patlıyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Son Kulüpler Birliği toplantısında yabancı sayısı konusunda ortak bir karara varılamadı. Ama neredeyse herkes mevcut kurala karşıydı. Sonra ne oldu bilmiyorum. '5 kulüp bunu istiyor' dendi. Bu kulüpler Rizespor, Kasımpaşa, Konyaspor ve Eyüpspor. Beşinci olarak da Samsunspor gösteriliyor. Biz 12+5 ya da 12+2 olsun dedik. Bunun Galatasaray ve Fenerbahçe tarafından istenmesi beni ilgilendirmiyor, ben adalet istiyorum. 13 kulüp bu kuralı istemiyor."

Kocaelispor Başkanı Recep Durul: Yabancıda tam serbestliğe karşıyız. Düşüncemizi 12+4 olarak ortaya koyduk. Yabancı kuralının değişme ihtimalini hep birlikte göreceğiz. Bazı kulüplerde şişmiş bir yabancı oyuncu kadrosu var. Bu nasıl olacak? Bir standart olması lazım.

anadolu kulüpleri ne istiyorsa o olsun

Geri
Üst Alt