Yabancı Kuralının 5+3+1 Olduğu İddiası

Tribun Dergi ‏@tribundergi 20 dk.

TFF'nin bugün yayınladığı 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü'ne göre yabancı sınırı 8 (5+3)

BsmH-wdCYAASShf.jpg

Basket Federasyonu turk basketbolunun gelisimi icin sinirsiz yabanci oynatabilirsiniz diyor.

Futbol federasyonu turk futbolu icin yabanci kontenjanini dusuruyor.

2 taraftada reziliz.

Sonuc= errrroooooorrrrrr!!!

ReReReRaRaRa

nasil avrupa'da oynatmak yasak yaw :ka25::ka25: yalandir o ya yanlisikla yazilmistir dalgami geciyo bunlar

17 temmuzu bekliyom. alcam gs bayrağını gitcem federasyonun önüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Ben de 1 oyuncu tribünde olacak sanmıştım.İşimize gelmez böylesi

Bari +1,5 yapsınlar da Giovinco'yu alalım.

bizim klüp kesinlikle karşı çıkmalı bu karara. şeref yoksunu, allahın belası şikecileri koruduğunuz yetmiyormu lan yeter artık bıktırdınız, çekin elinizi futboldan

Şikeci pislikler bırakın bu artı martı ayaklarını kaldıracaksınız bu yabancı kontenjanını fenerbahçenin Avrupa kupalarına katılma cezası bitince

Artı 1 olan avrupada oynayamayacak mı?

Bu federasyon Türk takımlarının başarılı olmasını istemiyor mu?

bu kadar da belli etmeyin bazı şeyleri. onun bunun çocukları

Bunları başımıza açan baş sorumlu ÜNAL AYSAL'dır.Zamanın da attı imzayı şimdi kılımızı kıpırdatamıyoruz.İtiraz edince ne olucak biliyor musunuz 5+0+3.

Bu yüzden itiraz edemiyoruz bildiğin kısılıp kaldık, Ünal başkan sağ olsun.Böyle bir saçmalığa nasıl imza attı anlayamıyorum.Bu adamı fazla büyütüyorsunuz, bırak zeki olmayı bildiğin saf bu adam.

Avrupa'da oynayamama gibi bi durum söz konusu olmaz yav :ka25:

Bunları başımıza açan baş sorumlu ÜNAL AYSAL'dır.Zamanın da attı imzayı şimdi kılımızı kıpırdatamıyoruz.İtiraz edince ne olucak biliyor musunuz 5+0+3.

Bu yüzden itiraz edemiyoruz bildiğin kısılıp kaldık, Ünal başkan sağ olsun.Böyle bir saçmalığa nasıl imza attı anlayamıyorum.Bu adamı fazla büyütüyorsunuz, bırak zeki olmayı bildiğin saf bu adam.

Sol kulakta hafif bir cinlama hissetin mi?

Geri
Üst Alt