Yabancı Kuralının 5+3+1 Olduğu İddiası

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Çeşitli haber siteleri ve twiter'da şu an dönen muhabbet.

fb'nin ilk 11'de banko 6 yerlisi var, bunun icin 5 yabancı.

fb önümüzdeki sezon icin kadroda 9 yabancı bulundurmayı ve bunların hepsini ilk 18'e almak istemistir, bunun icinde 5+3'e ek olarak +1 getirilmistir.

kesin fenevin işine yarayacak bi düzenleri vardır.şerefsiz tüpçü tezelden geberirsin inşallah..

Aslında fena olmaz. Ekstradan 1 oyuncu daha tutabiliriz kadroda. Ama, aması var. Bu nedir kardeşim? Hani kurallar değişemezdi? Her kafalarına estiklerinde değiştireceklerse işimiz var. Yapsınlar sınırsız ona eyvallah deriz. Ama yok artı, yok eksi, yok tribünde. Böyle kural mı olur! Ayrıca böyle bir şey olursa eğer, 100% yine fb 'nin isteği ile yaptılar demektir.

He he yav. Kulüplerin izni olmadan değişmiyordu diyecem ama 503 ü 530 yaptılar kafalarına göre zaten.

Birileri tahkime bilmem nereye baş vuracakdı hani 5+3+0 değişirse?

Bla bla bla

İtiraz edelim değişsin.

İstemiyorum FB için çıkarttıkları o +1 ilave yabancıyı.

kesinlikle kabul edilmemeli. +1 bizim açımızdan katkı sağlamaz. fb zor durumda sanırım

besiktas nerde hani planlarini buna göre yapmislardi itiraz etmediler mi tüm 18 külüb buna destek mi cikmis? hani 1 tanesi dahi ben istemiyorum dedikten sonra olmuyoru bu isler

bari 6+3 olsun kara çitlembik Bruma ilk 11 de mi oynayacak yedekte mi olacak sorunsalı çözüme kavuşur,her maç yaldır yaldır kanatları uçurur

neye göre 5+3 yapildi zaten. hepsi 6+2 istiyordu. fener 5 yabanciyla oynayabilihyor diye yapildi. +1 de fener için yapilmiştir. tbf tff fener ne istiyorsa onu yapiyor. hepsi çete bunlarin.

Kurallar FB'ye göre düzenleniyor.İtiraz edelim tribünde +1 yabancıya gerek yok.

Vallah adam dayaklik yeminle, ben bu kadar gurursuz, bilincsiz hareket eden bir kisi hayatimda gormedim..

kesinlikle itiraz edilmeli, tribunde adam istemiyoruz!

fenere nasıl yarancaklarını şaşirdilar aziz resmen türk futbolunu yönetiyo yazık çok yazık bunu isteyen fener emri yerine getiren tff

Geri
Üst Alt