Yabancı Sayısının Düşürülmesine Sadece Galatasaray Karşı Çıktı!

Kuş tayfası ellerindeki yerli çer çöpler ve en kalitelileri 3848484 yaşında olan heriflerle önümüzü kesmeyi planlıyorsa hakikaten son derece komik bir durum bu. Bundan kendileri zararlı çıkar.
BJK'ın verecek 5 kuruş parası yok.
Aklı olan topçu zaten FB'ye gitmez. Hoş, FB'nin de ortada iyi bir yabancı iskeleti yok. Aldıkları yerliye 3 maç sonra sövmeye başlarlar. Zaten hangi yerli bunlarda iyi performans sergilemiş ki.

Burda asıl olay Anadolu tayfasının buna karşı çıkmaması. Çöp yerlilere verecekleri paralara yıllardır taş gibi yabancı oyuncular getiriyorlar.
Bunun sonucunda da Anadolu takımları ve 3 büyükler arasındaki kadro kalitesi farkı yabancı sınırı sayesinde azalınca her sene Alanyaspor vs gibi süpriz takımlar ortaya çıkmaya başladı.

Ama bunların dertleri başka. Bunların dertleri sportif başarı filan değil. Bunların dertleri her sene Alper Potuk vs gibi bir tane kalbur üstü yerliyi basınla allayıp pullayıp 3 büyüklerden birine kitleyip 3-5 yönetici ve menajer voleyi vurmak. Başka bir şey değil. Yoksa herhangi bir Anadolu takımının yabancı sınırını istemesi için gerizekalı filan olması lazım.

Basak, Ts, Fb ve Bjk nin fazla uzun sözlesmeli yabanci olmamasi baya kötü olmus. Yanlis bakmadiysam, hic birinin 8 ten fazla 2021 veya daha uzun sözlesmeli yabancisi yok.

Biz gercekten tek basimiza 14 yabanci kalsin diyorsak, bu savasi kazanamayiz. Umarim bari orta yolda bulusunur Beinsports sayesinde.

9+2 veya 8+3 bizi fazla zorlamaz. Bunun altina düserse zaten lige bakilmaz artik.

Fener ve Besiktas ama neye güvenerek türklerin fiyatlarinin ucmasini istiyor ama tam anlamadim. Dorukhana 1,3 milyon vermeye zorlanana kuslar, yabanci sayisi 8e düserse o adamin degerinin 2 milyona yakin olacagini bilmiyorlarmi?

Arkadaş siz mal mısınız? Yabancı 14 diye gidip yabancı almak zorunda değilsiniz. Bir yabancıya yıllık 2milyon euro vermek zorunda da değilsiniz. Gidin tarayın Polonya ligini, Slovakya ligini, Belarus ligini bütçenize göre kalite topçu alın.

Yabancı almayıp o parayı gençlere akıtmak istiyorsanız yine yapın. İlla gidin 14 yabancı alın diyen kim.

Gerizekalı ya bunlar.

Para dökmek istemiyorsanız yerli futbolcu oynatın o zaman yerli sınırlaması diye bir şey var sanki

daha fazla obez ozanlar izlemek istiyorlar.

gerizekalı bunlar yemin ederim. Bİr de Ozan var ellerinde eli yüzü düzgün yerli. Onunla fark yaratacaklarını düşünüyorlar.

Anadolu takımları dünden razı pardon yöneticileri diyeyim çünkü yabancı olunca ligden oyuncu almak zorunda olmayan büyük takımlar yerli futbolcu için ligden futbolcu almak zorunda çünkü Türk futbolcusunun oynadığı en fazla 1 lig daha var o da Almanya ligi oralarda akıllılar sınır olunca yüksek fiyat istiyorlar

Almak zorunda olunca istedikleri fiyatı çekip içinden komisyonuna çöküp köşeyi dönüyorlar olan yine büyük takımlara oluyor

Trabzon mantıklı hareket ediyor çünkü yerli iskeleti iyi ve alt yapısından oyuncu çıkartıyor ama bjk ve fb neyine bunu destekliyor anlamıyorum, biz arayı açmayalım diye trabzonun önünü açıyorlar farkında değiller

Anadolu takiminin taraftari olsam kombine almam. Mesela Alanya'dan veya Goztepe'den yabancilari cikar 2 galibiyet alamazlar.

valla cogunuz ıyı guzel yazmıssınız da anadolu takımlarının bızı kazıklamaları ıcın yabancı sınırına ıhtıyacları yok sanırım en son cagnede görmustuk

Otobusteki arka beslilerin ve hic yenilenmeyen yerli antrenor havuzunun israri ile oluyor bunlar. Tabi bir de yabanci topcu transferinden komisyon alamayan menajer bozuntulari var.

Yabancılara dökeceğimiz onca parayı kendi gençlerimiz için kullanalım.

Hayirdir sizi engelleyen mi var ? Yabanciya kullanmak istemediniz parayi simdiden genclere kullanin, buna karsi cikan mi var? Suanki sistem ile büyüklerden onca puan koparabildiniz para kazandiniz, eger yabanci siniri düserse ozaman ancak eskisi gibi tesadüf galibiyetler alirsiniz büyüklere karsi. Eger yabanci siniri gercekten bu sekilde düserese Galatasaray olarak hic bir Süper Lig takimindan bir daha yerli oyuncu almazdim. Gider alt liglerden oyuncu arardim.

Fenerbahçe

Altay-22
Hasan-31
Serdar-30
Sadık-27
Ozan-26
Ekici-30
Ferdi-21
Emre-40
Mevlüt-33

Beşiktaş

Gökhan-35 / gidebilir
Caner-32 / gidebilir
Dorukhan-24
Burak-35
Necip-30
Umut-27
Güven-21

Galatasaray

Okan-25
Şener-30 (Muhtemelen gider)
Emin-17
Akbaba-27
Mert Hakan-26
Emre Kılınç-26
Adem-33
Oğulcan-24 (muhtemel)
Ahmet-25 (gidebilir) /Yerine stoper gelebilir
Ömer-29
Taylan-25
Atalay-20
Yunus-20

Belki 1-2 isim daha katılabilir.

Trabzon

Uğurcan
Abdülkadir Ömür
Abdülkadir

dışında yerli yok nerdeyse. Neylerine güveniyor bunlar ya.

Yemin ediyorum biktim artik su yabanci oyuncu tartismasindan.

Yetti artik gercekten yetti.

En uyuz olduğum argümanları da “ yabancılara dökeceğimiz paraları kendi gençlerimize yatıralım”. Lan yatırsana, engel olan mı var? Yerli sınırı mı var? Yasak getirerek mi kendi gençlerini geliştireceksin? Önce doğru dürüst futbol eğitimi geliştirin.

14 yabanci oyuncuyu zorunluymus gibi lanse ediyorlar ya her defasinda en cok da ona bitiyorum.

Kimse seni zorlamiyor, istersen 30 tane yerli oyuncu dahil edebilirsin kadrona.

Geri
Üst Alt