Yabancı Sınırı 14 Oldu

Dubois ve Yusuf Demir rotasyonda kullanabilir diye düşünüyorum. Mertens'i yedekleyecek genç bir alternatif gerekiyor zaten Yusuf iyi bir seçenek, Dubois ise ne kadar tempo olarak zayıf olsada tecrübesiyle iki mevkiyi yedekler kalırsa.

Bencede ama Milli takima uygun olmadigindan yabaci sayiliyor

Renktaş milli takıma uygunlukla mı belirleniyor bu iş yoksa pasaportla mı?

Misal şuan Muslera Türk vatandaşlığına başvursa ve kabul edilse yine yabancı mı sayılacak bu adam?

Türk vatandaşı olmuş artık, çifte pasaportu var yahu.

...Türkiye A Milli Takımı'nda Oynama Uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım Listesine yazılabilmesine imkan sağlandı...

yabanci demiyor A Milli uygunlugu yaziyor

Mavi kart olayı bitti mi şimdi? Şayet o öyle olduysa bizden çok diğerlerine yarayacak. Türkiye'deki mavi kartlı en iyi oyuncu Kerem demirbay dı...

Ben anlamıyorum bunu ya. Bir insanın elinde Türkiye Cumhuriyeti pasaportu varsa o adam türk'tür yani. Bu adamlar gelip Türkiye'de oy kullanabiliyor Türkiye'deki her Türk vatandaşı gibi hakkını kullanabiliyor ancak futbol oynarken Türk sayılmıyor. Bu kadar saçma bir şey olamaz.

Fransa'da elin afrikalısı bile yerli statüsünde oynayabiliyor yani. Mesela adam Senegal milli takımını seçti diye yabancı sayılmıyor.

O zaman bizim aleyhimize oldu bu karar.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En çok şu Dubois kalacak ve elde nasılsa Dubois var diye bek transferinde gevşek gevşek davranacaklar diye bu kuralın gelmesini istemiyordum.

Şu an 15. Cicaldau’yu sayma 14. Eylüle kadar kimseyi almaz bunlar. Son gün de bir Ndombele, Aurier indirirler Yusuf’u elden çıkarırlar, Davinson’u da 10-12’ye satarlar.

Nasıl olur bilmem lakin en çok mhk olayı hoşuma gitti yali koçun en sevmediği adamı tekrar başkan yapmışlar, Cüneyt Çakır, sansalani filan kızaga çekmişti

İlk 11'e 11 yabancı oyuncu yazabiliyor muyuz eğer öyleyse transfer hareketliliği artacaktır transfer edeceğimiz yabancı oyuncu sayısıda artacaktır

Geri
Üst Alt