- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.597
- 4.938
Rotasyonda kalmasinda bi sakinca yok sanki yaw.
Solu da yedekler
İlk sezonki gibi olursa ok ama hazırlık maçlarında y. gibiydiİlk sezonki gibi olsa ben ok derdim yaw toparlar belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyonda kalmasinda bi sakinca yok sanki yaw.
Solu da yedekler
İlk sezonki gibi olursa ok ama hazırlık maçlarında y. gibiydiİlk sezonki gibi olsa ben ok derdim yaw toparlar belki
Yasamıyor ki futbolen yaşasa bir işe yararda ölmüş yav herif biri haber etmeliRotasyonda kalmasinda bi sakinca yok sanki yaw.
Solu da yedekler
ibrahim hacıosmanoğluİlk sezonki gibi olursa ok ama hazırlık maçlarında y. gibiydi
ibrahim hacıosmanoğlu
al barsha tarafindayim ama burda mesafe onemli degil her yer 40 dk asagi yukariDubai'de nerede yaşıyorsun renktaş? Arada sırada geliyorum Marina'ya.
İyi bir dübua iyi yedek olur açıkçası."Dubois adeta yeni bir transfer gibi hırslı" haberleri şimdiden okuyabiliyorum.
Imkanı yok hatta düşecek 11'e.
Burası Türkiye. Yeni Federasyon gelir her şey değişir.
Hatırladın mı @Alper AltunTüm kulüpler imza attı 5 sene kimse dokunmayacak diye.
Yoksa her sene yabanci kurali ne kadar olmalı diye konuşmaya devam mi edilsin istiyorsunuz? Ben şahsen bıktım iyisi yada kötüsüyle böyle kalmalı artık 5 sene sonra bakılır tekrar.
14 yabancının 7si de Gürcü olmak zorunda.14 yabancı 14 Türk en az 3 u Laz sartiyla