Yabancı Sınırı 5+3 Olmuş O zaman LİG TV ALMA ALDIRMA

Teoman Aslankral

Sarı Üye
Yabancı sınırından ve fenerasyon başkanından kurtulmanın yolu lig tv ye ekonomik zarar vermektir.Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü en çok taraftarı olan kulüp biziz Türk futbolunu lig tv finanse ettiği için onun sözü geçiyor parayı veren düdüğü çalar yada kanuni sultan süleymanın dediği gibi PARA VEREN BUYRUK VERİR yani lig tv nin parasını veren de biziz iyi organize olursak özellikle sosyal medyada fenerasyona dediğimizi yaptırırız gelişmiş ülkelerde bunu böyle yapıyorlar kimse kaderine razı gelmiyor biz sürü değiliz BUNU BİZDE YAPABİLİRİZ buna boyun eğmek zorunda değiliz ALAYINA İSYAN İNADINA GALATASARAY [attachment=10200:images.jpg] BİRLİKTEN ASLAN DOĞAR

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 262
Komplo teorisi, acaba diğer büyük ülke federasyonlarıyla işbirliği yapıp tüpçü türk futbolunun gelişmesini avrupa futbolunun dünya gelirlerinden pay almasını başlarına yeni bir lig daha çıkmasın türk futbolu lokal kalsın mı operasyonu mu bu yabancı kısıtlaması

Yav he he

Zamanında da böyle kampanyalar düzenlendi ve iptal ettirmek için arayanların çoğu, digi internet+ligtv+ ulusal kanallar+2 keyif paketi yapıp sözde iptal girişimini sağlam bir paketle taçlandırmışlardı. Boş muhabbete gerek yok. Zaten bir çok kullanıcı 15-15 yaş altı grubundan. Onlarında digitürk'ü olduğunu sanmıyorum. Aşk tutulması filmini galatasaray'a uyarlayıp gerçekmiş gibi anlatıp durdukları gibi, bu konuda da sanki digitürk'ü varmışta iptal ettirmiş gibi davranırlar. Valla hiç çekilmezler.. Böyle iyi.. :asd:

İste herkes kenetlenip boykot etse bak bakalim nasil yola geliyorlar. Taraftarlar da maclara gitmeseler. En fazla 1 sezon dayaniyorlar.

Bir de passolig'i cikardilar basimiza. Bu sezon kombine sahipleri passolig olmadan girebiliyorlardi maclara lakin seneye giremeyecekler. Bir cok taraftar grubu (ua, carsi, gfb vs) passolig'i protesto ettiklerini acikladilar. Bakalim seneye stadlar ne kadar dolacaklar.

İste herkes kenetlenip boykot etse bak bakalim nasil yola geliyorlar. Taraftarlar da maclara gitmeseler. En fazla 1 sezon dayaniyorlar.

Bir de passolig'i cikardilar basimiza. Bu sezon kombine sahipleri passolig olmadan girebiliyorlardi maclara lakin seneye giremeyecekler. Bir cok taraftar grubu (ua, carsi, gfb vs) passolig'i protesto ettiklerini acikladilar. Bakalim seneye stadlar ne kadar dolacaklar.

2 yil önce yabancı sinirina tavir koyamadik 17 kulübün istediğini yapmadilar bjknin dediği oldu tepki zamanında olunca anlamlı olur.

Bende Digitürk var, 3 temmuzdan sonra sadece giriş paketi+belgesel paketi+dünyanın en güzel ligi olan premier ligi satın aldım, kombinem var takımımın maçlarına gidiyorum, bana bunu birisi iptal et dedi diye iptal etmedim, kendim karar verdim, bence insanların bilinçlendirilmesi gerekli, öyle hadi kapatıyoruz hooop diye insanları yönlendirmek hiçbir zaman işe yaramadı ve yaramayacak.

Ben seneye izlemeyecegim maclari ama bu protesto ettigim icin filan degil. Isterse 10. Yildizin yarisi olsun ben sahada 12 tane sadece turk oldugu icin oynayan yeteneksiz futbolcu izlemek istemiyorum.

Sizin haberiniz yok yakinda Tupcu UEFA Baskani olmak isiyormus, aday olacakmis :P

BJK->TFF->UEFA----> sonra da FIFA

Dunya yi ele gecirek..

Digitürk'ü daha doğrusu Lig TV'yi savunacak değilim de yabancı sınırını çok hoş karşıladıklarını da düşünmüyorum. Sonuçta onlar da lige şamata gelsin herkes izlesin ister. Sınırlandırma ve yasaklar onlara da sekte vurur. Ama anlaşılan Fenerbahçe Avrupa sahnesine dönene kadar bu tip sınırlarla uğraşacağız.

ya ulan sanan ne size ne

tevbe

gidin faqir faqir link arayın milletten n istiosunuz

teallam

yaa

Şike olayı varken bile iptal ettirmediler.

Yav arkadaş bu bizim millete ne oldu böyle soma da insanlar katlediliyor bir kısım buna kader diyor susuyor kimse hakkını aramıyor bir tane gereksiz yetersiz çıkıyor yabancı sınırı 17 kulübün değil birinin istediği olucak diyor üstelik bunu milletin en acılı hüzünlü olduğu zaman sinsice yapıyor ki insanlar ses çıkarmasın medeni ülkelerde toplumlarda sivil toplum örgütleri insanların haklarını savunmak için varlıklarını sürdürürler insanlarda bunun için mücadele ederler bakıyorum herkes kaderin razı ümitsiz ben bana dayatılanı kabul etmiyorum mücadele edecem

Lig TV ile ne alakası var.Lig TV evimde yok.Bağlatmayı da düşünmüyorum fakat eminim ki Lig TV kaliteli Drogra gibi isim yapmış yabancıların ligde oynamasını ister.Yabancı sınırlamasının Lig TV'nin işine geldiğini sanmıyorum.

Millet koyun gibi girmişler nöbete hangi çöp yerliyi alsak diye konuşuyorlar.Bu saçmalığı izlemek zorunda değiliz.

Çok doğru bir boykot olur.Tamam lig tv 'i de bu durumdan rahatsızdır ama bu devran sürdükçe bu yasaklar da sürer gider.Dini imanı para olanların tek anlayacağı yol budur.Lig tv biterse futbolun ekonomisi çöker zaten ilgilendikleri tek şey bu.

Vasıfsız yerli oyuncuları ve menejerleri zengin etmekten ve bizim önümüzü kesmekten başka hiçbir şey amaçlamayan bu yasağı kabullenmemeliyiz.

Biz güzel futbol izlemek istiyoruz, saha da eli ayağı birbirine dolanan, bu gece hangi karıyı düşürsemden başka bir şey düşünmeyen, 10 yılda bir pas bir şut atamayan, 70. dk'da dili dışarıya çıkan sözde futbolcuları zengin etmek değil.

Digitürk'ü daha doğrusu Lig TV'yi savunacak değilim de yabancı sınırını çok hoş karşıladıklarını da düşünmüyorum. Sonuçta onlar da lige şamata gelsin herkes izlesin ister. Sınırlandırma ve yasaklar onlara da sekte vurur. Ama anlaşılan Fenerbahçe Avrupa sahnesine dönene kadar bu tip sınırlarla uğraşacağız.

Lig TV ile ne alakası var.Lig TV evimde yok.Bağlatmayı da düşünmüyorum fakat eminim ki Lig TV kaliteli Drogra gibi isim yapmış yabancıların ligde oynamasını ister.Yabancı sınırlamasının Lig TV'nin işine geldiğini sanmıyorum.

Napalım yıldoyu mu öldürelim?Lig tv'de bundan rahatsızdır orası kesin ama bunlar başka yoldan anlamaz.Adamlar düşüncesi şu; insanlar futbola muhtaç.Bizim futbola değil futbolun insanlara ihtiyacı olduğunu görünce bu karardan döneceklerdir.

Geri
Üst Alt