Yabancı Sınırı Hakkında Görüşleriniz Nelerdir?

Yunus Tanır

Sarı Üye
Yabancı sınır gelecek sene 6+2 olarak değişiyor.

Benin görüşüm ligde iyi olur ama avrupada değişen bi şey olmaz.Sınırsız olması cok daha iyi olur.

Yabancı sınırı serbest oldu diye düşünelim milli takım daha cok cıkısa gecer.Çünkü futbolcular avrupada başarı görür yurt dısında kendilerini daha fazla geliştirirler örnek:Arda gibi.Tr futbolcuları yabancı sınırı olduğu sürece gelişemezler yurt dısına almanyada-ingilterede-ispanyada oynasalar kendilerini geliştirirler.Burak yılmazı lazio istediydi 10-12 milyon euro veriyorlardı yabancı sınırı olmasaydı şu anda burak GS de oynarmıydı belki lazio gitseydi daha fazla geliştirirdi kendini aynı şekilde fbden gökhan salih uçanda yurt dısına gitse daha fazla geliştirir kendini.Sırf türkiye tr futbolcuları kıymetli diye verilmiyor.Belçika modelini örnek almamız lazım fiyatını verince tutmuyorlar takımda.Türkiyede çok yetenekli topcular varda yerli futbolcular kıymetli olduğu için avrupadan transfer etmek istemiyorlar kulubler vermiyor futbolcuları değerinden fazlasını istıyorlar.3 büyükler 7-8 topcu vereceğine 2-3 tane sağlam adam verse daha iyi olur.Demirören gibi yönetim olduğu sürece türkiyede hep futbol geride kalacaktır.

Bu fener yabancı sınırına karsı cıkıyor görende yıllardır fener milli takımı cekip ceviriyor sanacak.Şu ana kadar altyapısında cıkardığı futbolcu yok.Milli takıma uzun yıllar emek vermiş rüştü haricinden futbolcu yok ama adamlar sanki çok milli takımı düşünüyormuş gibi yabancı sınırına karsı cıkıyor.Onların tek sebebi var GS yabancı sınırı serbest olursa önü acılır avrupada başarılı olur buda ligede yansır derdinde GS'nin başarılı olmasını istemiyorlar.

Allah kerim yıldırım demirören diyorum.

yry8e3e7.jpg

# tapatalk #

Yabancı Sınırı Türkiyede Şart. Çünki Zamanında Yabancı Sınırı varken 2 Dünya Kupası, 3 Avrupa Şampiyonası, 2 Konfederasyon Kupası ve 4 defa Uluslar Arasında kaybedilmiş Final onlarca Yarı Finalimiz var Milli Takım bazında..

Yabancı Sınırlamasını kaldırırsak bu başarıları unutabiliriz... (!)

18 kişilik kadroda 6 tane Ülke altyapılarından yetişmiş oyuncu bulundurmak şart koşulmalı.

Başka hiç bir sınıra ihtiyaç yok.

insallah 3+0+1 yaparlar .. bizim Kulube de bu yakisir.. yahu ne bicim buyuk kulubuz ? Masaya neden yumrugumuzu vuramiyoruz .. hemen cikip akp vs vs politik konulara dalmayin ama burda bir basarisizlik var .. Yonetim disini geciremiyor nokta net ..

AB statusu neoldu sorarim o Sedat Dogan'a ? Twitterdan konusmakla olmuyor ..

bence 0+3 yapsınlar. hatta ünal aysaldan biz kulüp olarak 0+3 istiyoruz demesini istiyorum :DD

Bence söyle olamalı:7 yababcıya kadar serbest bırakılmalı 7 den sonra alacağın her yabancı icin harç ödenmeli.Örnek; 8.yabancı icin 750 bin€ 9.yabancı icin 1,250€ vs....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence söyle olamalı:7 yababcıya kadar serbest bırakılmalı 7 den sonra alacağın her yabancı icin harç ödenmeli.Örnek; 8.yabancı icin 750 bin€ 9.yabancı icin 1,250€ vs....

İyide 750 bin euro cok fazla tff hersene kulublerin bütcelerine göre alt yapılara belli bi para yatırım yapması istense tüm kulübler yapar.

Harc mi Harac mi?

8 yabancı olsun, 8' i de oynayabilsin. Aldığın oyuncuyu sınırlamalar sebebiyle kulübeye ya da tribüne hapsetmek saçmalığın dik alası.

8 yabancının yanı sıra 22 yaş altı yabancı oyuncular da serbest olsun.

Tamamen serbest olmalı, yok 6+2, yok 5+3+3, yok 8 yabancı, onu bunu anlamam kardeşim futbol taraftarı sınırsız istiyorsa sınırsız yapacaksın.

İyide 750 bin euro cok fazla tff hersene kulublerin bütcelerine göre alt yapılara belli bi para yatırım yapması istense tüm kulübler yapar.

Ben örnek verdim daha da az olabilir.Aslında 5-10 milyon€ bonservis bedeli ödenen su zamanda 750€ iyi bence.

Fransizlar sinirsiz olmali

Envoyé de mon Cink King en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt