Yabancı Sınırı Kalkıyor mu?

bjk otursun sussun asıl kazığı bize atarlar aslında. çünkü türklere hayvan gibi sözleşme yapmışız. şu ortamda gene bize zararı olacak. tam da demirörenin istediği gibi zaten

valla 2 türlü kazık bize girdi zaten.eboue ye yıllık 2 milyon euro alıp sadece antreman yapır..diğer taraftan selçuk ve burak yıllık 3 er milyon euroyu kaptılar bile...

Şaşırdık mı hayır

FB'nin cezası bitene kadar bizi de engellemek için konulmuş bir sınırdı

Kaldırsınlar da Fener için mi yapmışlar bizim için mi yapmışlar önemli değil.6-7 yabancıya razıyım.5 çok kötü.

Bizim önümüzü kesmek için yabancı sınırının geldiğini düşünüyorum bende. Şimdi fenerin cezası da bitti tabi. Bunlar doğru ama öyle bi duruma geldim ki kalksın da nasıl kalkarsa kalksın sınır o düşüncedeyim. Şu çöpleri de atalım bir an evvel elimizden. Gerçi Selçuk'la Burak'ın sözleşmeleri kapı gibi de onlarda bi süre sonra istenmeyince giderler muhtemelen. İnşallah olur bu. Akıllı hareket edersek bizim de çok işimize yarar.

fener nah gider avrupaya.yakında görürsünüz.

Tüpçü'nün devrimi 0 yabanci olur anca. Bu herifin dogru bişey yapacagina inanmiyorum.

geçti borun pazarı
türk futbolu çok kan kaybetti
yabancı sınırı kalksa ne olcak , bu ülkeye bir daha sneijder drogba gibi adamlar gelir mi sanıyorsunuz.
leş ötesi bir ligimiz var

Mali durumun çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Mali tablo açıklanır seçimden hemen sonra. Aysal döneminde borçlarımız azaldı hatta...

Ocak ayında olmasa bile yeni sezona kesin olur böyle bişey.Nasıl olsa fb nin avrupa cezası bitiyor.Tüm sınırlama fb geri kalmasın diyeydi.

Milli takim rezil oldukca yabanci siniri herkesin gozune batacak, tupcu herkesin gozune batacak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hic umudum yok ama ins olur

fenev menev umrumda degil

turk futbolu ve bizim takim cag atlar

Niye kalksın ya bjk planlamasını ona göre yapmıştı hiç olacak şey mi şimdi

fener yalakası rıdvan dedıyse dogrudur yabancı sayısı tamamen kalkmaz ama sahada oynanan yabancı sayısını artırırlar zaten amac ne galatasarayı ne milli takımı düşünmek seneye fenerin cezası bittigi için bu yapılacaktı ocakta yapıp fenerin önünü açmak yaparlar şaşirmam

Ben yönetimin yerinde olsam bundan sonra kalkmaması için çabalarım,

varsın türk futbolu gebersin gitsin, böyle yöneticiye böyle ülke..

Niye kalksın ya bjk planlamasını ona göre yapmıştı hiç olacak şey mi şimdi
Burda öve öve bitiremediler o Beşiktaşın yerlilerini. Görüyoruz ne kadar iyi olduklarını. Hepsi leş oğlu leş. Bir tek Pektemeki ayırırım ama o da kronik sakat.

I am the one who knocks!

Yabancı sınırı kalksında ne olursa olsun.
Varsın 1-2 sene tökezleyelim ama uzun vadede çok karlı çıkarız bu durumdan.

Geri
Üst Alt