Yabancı Sınırı Kuralı Değişiyor!

BJK'nin neyi kabul edip etmediğinin bir önemi yok. Bu ülkede GS FB ortak bir şeye karar verirse o iş olur.

at hırsızı gibi yabancı sınırı istiyolar :p

6+2 olur hem kargalara uyar hem bu febeye

önder özen 8 kontrat falan zırvalıyordu amaç bizi sıkıntıya sokmak

tabi biz bunca transferden sonra en rahat takımız ama avrupada önümüz kesilmiş olacak

Çeptalk

Hikaye anlatıyor ya.

Oyuncu alacak parası yok böyle saçmalıyor işte. Şunlar 3. bitirsin CL'de ön elemede Arsenal filan gelsin ben göreceğim sağ beklerini sağ açıklarını.

Sıradan bir anadolu takımı kadrosu var adamlarda, yerlilerini kaliteli sanıp kendilerini kandırıyorlar. Gökhan Töre'ye 7.5 verebilecekler mi bakalım :D

Bunlar bizi oyalıyorlar ama az kaldı.UEFA sopayı indirdi mi göreceğim sizi.:)

Hikaye anlatıyor ya.

Oyuncu alacak parası yok böyle saçmalıyor işte. Şunlar 3. bitirsin CL'de ön elemede Arsenal filan gelsin ben göreceğim sağ beklerini sağ açıklarını.

Sıradan bir anadolu takımı kadrosu var adamlarda, yerlilerini kaliteli sanıp kendilerini kandırıyorlar. Gökhan Töre'ye 7.5 verebilecekler mi bakalım :D

şampiyonlar ligine giderlerse önder özen 1.3 milyon euro maaşla dani alvesi getirir sağ beke :D

Çeptalk

Biz doğru dürüst yerli transferleri yapınca hemen kıvırmaya başladı şikeci kulüp.

Bizim gucumuz de yokki, 1 takima karsi mahkumuz, lan Galatasaray sak indirin su TFF yi yapin iste yapmak istediklerimizi.. Ne bu?

Bunlar kendilerini ne sanıyor Dümbükler 2.lig takımı ne karışır bu kurala önemli olan küçük şikeciler

Bence her kulüp kendi kuralını kendi koysun.

Biz arkamızı yaslayıp maç izlerken onlar da kazma yerlilere kızıp dursunlar.

Fenerbahçe'nin kadrosunda ciddi revizyona gitmesi gerekiyor, 30 küsüre dayadılar yaş ortalamasını ve ellerinde ki yerlilerin çoğu yaşlı oyuncular alabilecekleri adamlarda kalmadı ortada Tarık ve Muhammed hariç ki ben Tarık'ı pek beğenmedim, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşsünler bırakalım :)

Fenerbahce tamam dedi, oldu.

Neymis bu Fenerbahce yahu, adamlarin bi tamam degisiyle kural degisiyor. Biz 1-2 yildir ordan buraya kosuyoruz degissin diye.

Artık piyasada Ö.Toprak , H.Calhanoglu vs. dışında alınabilecek pek yerli kalmadı.Bu ikisi de fb ye gelmez.(Arda'yı söylemiyorum zaten gelirse bize gelir.)

Bizimde yerli konusunda alternatiflerimiz bayağı arttı.

Artık fb nin de kadro kalitesi olarak bize yaklaşması için tek çıkış yolu yabancı oyuncular.

180 derece dönüp sınır kalksın derlerse şaşırmam artık.

Bjk 8-0'lık rekorunu egale etmek istiyor anlaşılan. Seneye Avrupa'ya gidecekler muhtemelen. Bu kadro ile gelen giden çakar. Adamların 3-4 futbolcu dışında ne yerlileri, ne yabancıları bişeye yaramıyor. Hala neyin inadı bu.

8 olsun ilk 18'e alınabilecek yabancı sayısı, istediğini ilk 11 oynat istediğini yedeğe koy

Kadroda 10 yabancı ilk 11 de Max 8 olsun tmm

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt