Yabancı Sınırı Kuralı Değişiyor!

Çoğu kulüp güya 5+0+3'e göre plan yaptıkları için toplamda 8 yabancı değişmeyecek şekilde öneriler vermiş.

Madem 8 yabancıya göre plan yapmışlar , isteyen hepsini ilk 11'de oynatsın.

Yemez tabi buna da karşı çıkarlar.:mad::mad:

Beşiktaş'ın savunduğu kural Türk futbolcusunun kalitesizliği üzerine kurulmuş. Programımızı ona göre yaptık falan hikaye, kendi kalitesizliğinin yanına diğer takımları da çekmeye çalışıyorlar. Yazık gerçekten

yok ya 3 kuruş paraları vardı onuda gurbetçi ucuz oyunculara yatırdılar şansa tuttu işte

Beşiktaş, yabancıda "5+3" istiyor

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, "Sayın Cavcav'ın yaptığı açıklama Beşiktaş Kulübü'nü kesinlikle bağlamıyor" dedi.

AA

06 Mart 2014 | 14:57

A+A-

0

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, gelecek sezonki yabancı futbolcu kuralıyla ilgili olarak yaptığı, "Kulüpler olarak 6+2'de anlaşmaya vardık" şeklindeki açıklamasına Beşiktaş Kulübü olarak katılmadıklarını söyledi.

Deniz Atalay, yaptığı açıklamada, kulüp olarak transfer edilmiş ya da edilecek yabancı futbolcuların tribünde oturtulmasına kesinlikle karşı olduklarını dile getirerek, "Sayın Cavcav'ın yaptığı açıklama, Beşiktaş Kulübü'nü kesinlikle bağlamıyor. Biz 6+2 konusunda kimseyle hiçbir anlaşmaya varmadık. Biz Beşiktaş olarak, 5+3 şeklinde bir düzenleme yapılmasını istiyoruz. Beş futbolcu sahada, 3 futbolcu kulübede şeklinde bir düzenleme yapılırsa imzamızı atarız" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile de görüştüğünü ifade eden Deniz Atalay, "Sayın Gencer beni aradı. Kendileri de Sayın Cavcav'ın bu açıklamasına anlam verememiş. Antalyaspor Kulübü'nün de tıpkı Beşiktaş gibi 6+2 konusunda herhangi bir anlaşmaya dahil olmadığını birinci ağızdan duydum. İlhan Cavcav'ın kendi görüşü ve kararını tüm kulüpler tarafından alınmış gibi yansıtması doğru değil" ifadelerini kullandı.

'İlhan abi hayır olmaz'

Yönetici Deniz Atalay Skorer'den Serdar Sarıdağ'a yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Toplantısı'ndan cenaze için erken çıkarken, İlhan Cavcav'ın kendisine seslenerek '6+2' diye bağırdığını ifade etti ve "Ben de hayır abi. 5+3 kararının arkasındayız dedim" açıklamasını yaptı.

bu işin sonunda 5+0+3 aynen kalacak. aziz ne derse bunlar onun peşinden gider. o yüzden yabancı sınırını değiştirmeyecek tüpçü.

şu kargaleın elinden gökhan töreyi almak farz oldu..o zaman ne b.k yiyecekler bakalım..

Yabancı futbolcularını tribünde oturtmak isteyen kulüpler var.Aynı kişilerin menfaatlerine ters düşmesi durumunda şu an istedikleri kuralı daha sonra istemeyeceğini de çok iyi biliyoruz.

Yemin ederim, su karsi gelen kuluplerin ayagini kaydiracaksin!!! Bu adamlardan ne oyuncu alicaksin bonservisiyle nede oyuncu vereceksin.

Hatta mümkunse bunlar ile yayin geliri icin anlasmiyacaksin, birakin ac kalsinlar. Bu havuzda zaten GS veya sikeciler olmasa onlar para falan kazanamaz. GS nin yerinde olsam bu havuzdan cikarim, ic saha maclarini kendim yayinlarim, kendi decoderimizi satarak, dis saha maclarinin yayin hakkini rakip takimdan satin alirim. Fiyatlarida onceden anlasmada yazili olarak kabul ettiririm ki, mac zamani geldiginde anormal ve kafasina gore fiyat bicen rakamlar olmasin diye.

Tek istegim bu havuzdan cikmak, reste cekeceksin, ya yabanci kurali AB olarak kabul gorur, yada alin liginizi .......

Yonetimin daha yirtici olmasi lagzim, fazla kibarlik yaramiyor bu diger rakiplere.

Tøre Nuri ve Hakan'ı aldikmi bjk ve fb dönerdi zaten yaz transfer aylarında.

Beşiktaş'a bak hey yavrum hey. Abileri ne dökse onu topluyor. Fb istemiyor diye aklı sıra onlara destek çıkıyorlar. Önder Özen de sözde futbol direktörü. Adam kaç kere söyledi yabancı sınırı serbest olmalı diye ama futbolun direktörü olduğu kulüpte herifi takan yok anlaşılan. :) Guya 5+0+3'e göre hazırlık yapmışlar. Görende Mesut Özil'i, İlkay Gündoğan'ı falan aldılar sanır. :D Haa son iki transferleri de yabancı buarada :D

Hangi aklı başında insan milyon dolarlar verdiği futbolcularının tribünde oturmasına razı olur? Bunun tek sebebi var. Galatasaray iyi gidiyor aman daha iyi olmasın...

bir kulüp bile karşı çıkarsa 6+2 ye malesef kural 5+0+3 olarak kalır.

beğenin ya da beğenmiyin Gökhan Töre'yi alalım (ki 2 maçından sonra burada herzamanki gibi dünya yıldızları ile kıyaslar hale geliriz) bu bjk ya buyuk ders olur. Bunlara güveniyorlar hep. Madem köprüleri attılar fenerin kanatları altına girdiler dostluk,centilmenlik falan diye zırvalamadan Gökhan alınmalı. O Fiko kudurur ya kudurur. Hem biz kazanırız hem onlar kaybeder.

Geri
Üst Alt