Yabancı Sınırı Kuralı Değişiyor!

Olcan ve Onur'u alırsak yabancı kontenjanı bizim lehimize döner o zaman mecbur kalırlar kontenjanı artırmaya.

3 maç ligdeki hiç bir maça taraftar gitmese, hiç bir maç tvde izlenmese sıka sıka taraftarın istediği sisteme geçerler ama nerde bizde o kararlılıkta taraftar. Güzel futbol izlemek istiyorum ben artık bu ülkede, boktu Türk futbolculardan gına geldi.

beşiktaş bu yerli kadrosuna güveniyorsa işi çok zor. adam akıllı tek yerlileri tolga o da musleranın 2 gömlek altında

böyle bir saçma kural olmaz olsun.

zaten lig kalitesiz, sıradan bir lig olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz.

bu gidişle b.k iş yaparız avrupada.

hangi kafayla böyle bir kural uydurdular aklım almıyor.

5 kuruş etmeyen türk futbolcularina milyonlar harcanacak bu kural ile (alper potuk)

TFF nin ve bu kuralın arkasında duranların Allah belasını versin.

herkes ligtv'sini iptal ettirse, tff'yi de mail yagmuruna tutsak, taraftar olarak etkimiz olur aslinda

ama örgütlenmeyi beceremiyorlar insanlar ne yazik ki

Saçma sapan bir düzen 6+2 nedir hala bir sınırlama koyma mantığı nedir ????

Öncelikle, süper ligdeki 18 takımın onayı denmesi ve Fenerbahçenin itirazı denmesi saçmalık. Allah'ın izniyle Fenerbahçe, seneye süper lig takımı olmayacak.

Ayrıca demokrasi denilince çoğunluğun istediği olur. Düşününüz ki, mecliste bir yasa çıkması için tüm milletvekillerinin oyu gerekmiyor. Burada niye böyle bir uygulama dayatılmaya çalışılıyor?

Anadolu kulüpleri, sınırsız yabancı uygulamasını kabul etmezler. Çünkü, bu kulüpler 3 kuruşluk oyuncuları milyonlarca Euroya satmak için bu kurala ihtiyaçları var.

Tek çözüm çıkacak mahkeme kararı...

6+2 idare eder yine o 0 kalksin bi sonra sinirsiz yapariz 2-3 sen icinde

6+2 nedir kardeşim buna razı olanları anlamıyorum tamam sınırsız olmasın bence 12 yabancı yeterli 24 kişilik kadroda 10 taneside ilk 18e girsin. böyle saçma saçma kurallarla türk futbolu ilerlemez eboueyi ligde oynatamıyorsun şampiyonlar liginde oynayınca böyle bocalıyor türk futbolu dahada batar 6+2 çözümmü değil

Fener düşsün de nolursa olsun. Ister 0+0+0 yapsınlar bana ne.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Yabancı sayısında artış olmayacaksa yerli oyuncu planlamamızı çok çok iyi yapmalıyız. Mesela kaleyi yerli bir eldivene teslim etmemiz artık şart oldu. Sağ bek Veysel, Sabri, Stoper Semih'in yanına çok sağlam bir yerli. mesela Ömer Toprak, Serdar Taşçı ve hatta Serdar Aziz alınabilir, Gökhan Töre'yi almalıyız mesela. Oğuzhan'ın sözleşmesi seneye bitiyor sanırım ve sözleşme imzalanacağını okudum geçenlerde. Hemen vakit geçirmeden devreye girmeliyiz. Hatta Olcay Şahan için bile devreye girmeliyiz. Caner Erkin geri alınabilir. Zaten para da sıkıntısı var sanırım. Elazığ'dan Serdar Gürler olabilir. Hakan Çalhanoğlu alınabilir. Yani yerli oyuncu var. Yok değil, Ayrıca kadromuzda da kaliteli yerliler var. O kadar sıkıntı edilecek durumda da değiliz. Değişmiyorsa biz değil diğerleri düşünsün.

seneyede 4-3-3 oynayacaksak bence sneijdede satılsın bruma x(yabancı forvet) gökhan töre. müthiş olur

Yabancı sayısında artış olmayacaksa yerli oyuncu planlamamızı çok çok iyi yapmalıyız. Mesela kaleyi yerli bir eldivene teslim etmemiz artık şart oldu. Sağ bek Veysel, Sabri, Stoper Semih'in yanına çok sağlam bir yerli. mesela Ömer Toprak, Serdar Taşçı ve hatta Serdar Aziz alınabilir, Gökhan Töre'yi almalıyız mesela. Oğuzhan'ın sözleşmesi seneye bitiyor sanırım ve sözleşme imzalanacağını okudum geçenlerde. Hemen vakit geçirmeden devreye girmeliyiz. Hatta Olcay Şahan için bile devreye girmeliyiz. Caner Erkin geri alınabilir. Zaten para da sıkıntısı var sanırım. Elazığ'dan Serdar Gürler olabilir. Hakan Çalhanoğlu alınabilir. Yani yerli oyuncu var. Yok değil, Ayrıca kadromuzda da kaliteli yerliler var. O kadar sıkıntı edilecek durumda da değiliz. Değişmiyorsa biz değil diğerleri düşünsün.

biz avrupayi düşünüyoruz. beştaş gibi anamizin liginde bile 10 senede 1 şampiyonluga oynasam bende öyle düşünürdüm.

Geri
Üst Alt