Yabancı Sınırı Kuralı Değişiyor!

beşiktaşlıyım ama bu bjk ve fb nini başkanları tam dangalak yeminle.... ünal aysal gibi akıllı adamlar olmadıkça bi cacık olmaz...

Ab isinden haber yok.

İki sene once bas bas bagirmaliydi yonetim. 5+0+3 olmaz diye.

Bagirmadiklari gibi iyi yerli takviyeleri yapilmadi.

Ligde bir ara lyonun yaptigi gibi kopup gidecektik.

Bunun onune gectiler.

Simdi her sey esit bence.

Bu sene en iyi yerlileri almaliyiz.

Sampiyon olamazsak cl de yalan olacak.

Ligde iyi yerlileri alip onlarin yabanci sinirsiz olsun diye yalvarmalari lazim

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beşiktaşlıyım ama bu bjk ve fb nini başkanları tam dangalak yeminle.... ünal aysal gibi akıllı adamlar olmadıkça bi cacık olmaz...

Niye dangalak oluyormus.

İnan sende bjk baskani olsan aynisini yaparsin.

Yoksa bizi gecemiyeceklerini biliyorlar.

Yenilmen garanti ise sansin yoksa ne yapacak ki.

Bizi nasil durduracak.

Tabi yabanci siniri ile.

Bizim hatamiz buyuk

Simdi biz demeliydik yabanci sinirsiz olamaz diye :) iyi yerlileri alarak ligi garanti altina alacaktik.

Onlar alacak adam bulamamaliydi.

Bizimkiler ders almistir umarim.

Bir ara fener sinirsiz olsun demisti. Biz kabul etmemistik. Niye stad yok para yoktu.

Simdi her sey tersine isliyor.

İui bir planlama yapmaliyiz.

Tff devirmek ile baslanmali

8 yabancılı kural olacağı kesin ama kaç artı kaç yapıcaklar onu görücez

fb tamam demişteee azize izin vermişteee bilmem ne! fbtv gibi çalışan sporx'in şerefsizleri sallamış durmuşlar yine...

Niye dangalak oluyormus.

İnan sende bjk baskani olsan aynisini yaparsin.

Yoksa bizi gecemiyeceklerini biliyorlar.

Yenilmen garanti ise sansin yoksa ne yapacak ki.

Bizi nasil durduracak.

Tabi yabanci siniri ile.

Bizim hatamiz buyuk

Simdi biz demeliydik yabanci sinirsiz olamaz diye :) iyi yerlileri alarak ligi garanti altina alacaktik.

Onlar alacak adam bulamamaliydi.

Bizimkiler ders almistir umarim.

Bir ara fener sinirsiz olsun demisti. Biz kabul etmemistik. Niye stad yok para yoktu.

Simdi her sey tersine isliyor.

İui bir planlama yapmaliyiz.

Tff devirmek ile baslanmali

kardeşim geçme geçilme mevzusu değil avrupada bişeyler yapmak için bu şart bizim ligimizde sen geçtin ben geçtim kendi aramızda oyalanıp dururuz boş işler...

Madem onlar 5+3+0 istiyor biz de ya 6+2 olarak değişsin ya da 5+0+3 olarak kalsın diye resti çekelim bu dangalaklara karşı her türlü şampiyon olacağız zaten yabancı sınırı ne olursa olsun.

bu nasil sacma bir anlayis ya? cogunluk istedimi kabul görmesi lazim nerde görülmüs 18 de 18 yapmak, daima 1 veya 2 takim karsi cikar dogaldir ama bunlardan dolayi benim elim kolum bagli birsey yapamam ne demek?

o karsi cikan takimlar da hala kendi aralarinda 5+3 uygulasinlar haksiz rekabetden mi korkuyorlar?

bu nasil sacma bir anlayis ya? cogunluk istedimi kabul görmesi lazim nerde görülmüs 18 de 18 yapmak, daima 1 veya 2 takim karsi cikar dogaldir ama bunlardan dolayi benim elim kolum bagli birsey yapamam ne demek?

o karsi cikan takimlar da hala kendi aralarinda 5+3 uygulasinlar haksiz rekabetden mi korkuyorlar?

O dedidin durum birdahaki sezon için gecerli olabiliyor ancak hata bizim yönetimde son sezon içinde olmaz bi işler bisezon önceden alınıyo kararlar yani biz bunu geçen sezon başlamadan gündeme getirseydik ancak 2014-2015 sezonunda karar geçerli olabilirdi çünkü yapılan belli bir planlama var her kulübün alınan kararlar var son dakika değişiklik yapılmaz.

Geri
Üst Alt