Yabancı Sınırına En İyi Tepki

Yapilacak en elzem hamle, oynatmayacak olsan bile rakibinin elindeki en kaliteli yerlileri koparip almak ve rakiplerinin gucunu emmek olacaktir. Bu da begenirsiniz veya begenmezsiniz Caner ve Gokhan Tore'dir.

Aci ama gercek, Muslera'dan da feragat etmemiz gerekiyor. (Tabi bir vizyonsuzluk daha yapip, gelecek sezon da Burak'i as forvetimiz yapmazsak. Bu direk havlu atmaktir.)

Acikcasi Turkiye Ligi'nde sampiyon olmak icin sadece kaliteli ve dinamizmi yuksek yerlileri toplasak bile, Sneijder'in etrafinda kurulacak 10 adet yerli futbolcu iceren bir takimla bile fazla zorlanmadan sampiyon olabiliriz. Sadece, kurgulama hatasiz ve mukemmel yapilmali.

Orn:

----------Yabanci Forvet-----------(Pato,D.Villa vs.)

Bruma------Sneijder------Gokhan

---------Selcuk--------Melo---------

Caner-Semih-Alex-Koray Altinay(Tarik Camdal)

------------------Ufuk------------------(alabiliyorsak Onur)

Emre Can ve Hakan Calhanoglu da, yerli kadronun cilek niteligindeki transferleri olabilirler.

Birseyi asla unutmayin; kural her ne olursa olsun, takim albenisi olarak Turkiye'deki acik ara en onde gelen takim Galatasaray'dir. Yani rakiplerle esit sartlarda masaya koydugumuz vakit, Galatasaray'i reddedemeyecek yerli futbolcu cok azdir, hatta yok gibi birseydir. Ustelik elimizde Sneijder gibi rakiplerin hayallerinde bile goremeyecegi bir silah var. Bunu iyi kullanmaliyiz.

Kisaca, bu kurali lehimize cevirmemek icin hicbir neden yok. Kurgu hatasiz yapilmali ve ekonomik olarak da desteklenmeli.

Olcan, Töre, Gökhan İnler, Hakan Çalhanoğlu farz oldu.

Hatta söylemeye dilim varmıyor ama Caner.

ömer toprak,bilal başaçıkoğlu,hakan ç,emre can,bunlar alınmış olsa hiçbir sıkıntı kalmaz biz şampiyona diğerleri 2.lik için savaşır sınır genişlersede yabancı takviyeside yapılır.

..............Muslera..........

..Tarık.....Koray...Semih.....Telles....

..............Melo....Selcuk..........

...Töre..........Sneijder.........Olcan.....

...................Yabancı ST...........

Defans Allah'a emanet artık.

Lig icin iyi,Avrupa'da follos oluruz,ayrıca Tarık iyi ama ben onun yerine Bursa'lı Sener'i daha cok begeniyorum.

şener kesin alınmalı zaten serbest kalma maddesi varmış 2m

Sener alınmalıdır,Bursa'nın sezon genelinde bircok macını izledim,sag tarafı komple kullanıyor,23 yasında bir eleman,bas parayı al veya takasla eldeki yetersizleri ver öyle hallet isi,öyle ya da böyle alınmalı Sener,zaten bu ligden direkt alıp Galatasaray'ın 11'ine koyacagın topcu sayısı 2'yi 3'ü gecmez,Sener bunlardan biri.

Verilecek en iyi tepki federasyonu basıp tüpçüye işkence yapmaktır.

adamlar 2.7 salih dursuna verdi geldi hala iyi yerli transferi bekleyen var

----------------------Dzeko-----------------------

--Olcan-----------Sneijder--------Menez----

--------------Melo---------Selçuk/Tolgay----

--Caner---Vermaelen---Semih---Şener--

-----------------------Onur-------------------------

İyi planlama yapılırsa bu kadro yapılabilir.

Arkadas para yok, Baskan aciklama yapti, 40 milyon euro luk transfer butcemiz yoktur dedi. Bu demek 25 max 30 milyon euro. Kimi alabiliriz ki bu paralara?

----------------------Onur------------------------

Tarık-------Alex------------Semih---Telles

Töre-----Selçuk-----------Melo-----Bruma

---------------------Sneijder---------------------

-----------------------Burak-----------------------

veya

-----------------------Onur-------------------------

Tarık------Semih-----------Ömer-----Telles

----------------Melo---------Selçuk--------------

G.Töre-------------Sneijder------------Bruma

------------------------Dzeko-----------------------

özet : yabancı için forvet ve defans arasında seçim yapmak zorundayız,hele ki bu hakkı kale için kullanmak bizim adımıza çok büyük sıkıntı olur.

Gidip su Tupcu yu dovmek lazim baska care yok.

(Onur u da bi zahmet yazmayin, oyle birsey olamaz/imkansiz, Muslera var. zaten istesen de TB vermez bize)

----------------------Muslera------------------------

Şener-------Koray------------Semih---Telles

Olcan Adın-----Selçuk-----------Melo-----Bruma

-----------------------Burak-----------------------(Kadro dediğin budur RENKDAŞLAR!);););)

2 TRANSFER İLE (OLCAN VE ŞENER) İŞLEM TAMAM:)

hani AB kuralı için yapılan başvurular

açılan davalar mahkemeler ne oldu

derin RTE bizim yönetimi çok fena susturmuş

en çok bu kadar aciz kalmamız zoruma gidiyor

----------------------Muslera------------------------

Şener-------Koray------------Semih---Telles

Olcan Adın-----Selçuk-----------Melo-----Bruma

-----------------------Burak-----------------------(Kadro dediğin budur RENKDAŞLAR!);););)

2 TRANSFER İLE (OLCAN VE ŞENER) İŞLEM TAMAM:)

selçuk mutlaka yedeklenmeli

alternatifsiz kalmamalı

melo da hakeza öyle

arkadaş yaşanacak ülke değil türkiye yemin ediyorum şu düştüğümüz hallere bak ya

-----------Muslera-------

Tarik----Koray--ömer T---Telles

-----------Melo---Selcuk--------

Töre--------Sneijder-------Menez/Lavezzi

---------------burak:crushed:---------

Yedeklerde Chedjou, Bruma ve kaliteli ama ismi olmayan yabanci sag bek.

Iyi bir planlama ile iyi kötü idare ederiz. Tabi Hakan C., Inler, Eren, Aras fln hepsi alinmali mümkünse. Alabilecegimzi düsünmedigim icin yazmadim kadroya.

CL de Lavezzi/Menezi öne atariz, Bruma, Chedjou ve sag beki oynatiriz.

Tabi ligde rotasyon sart. Tellesi keseceksin bazen. Cezalilar, Sakatlar olacaktir.

Gereksiz yabancilari elden cikarmak da basimiza is acacak. Baya zor bir transfer dönemi bizi bekliyor.

selçuk mutlaka yedeklenmeli

alternatifsiz kalmamalı

melo da hakeza öyle

kesinlikle haklısın renkdaş Ama araplardaki gibi para yok bizde.Ben sanmıyorum çok transfer yapalım.Transfer yapacak isek az ve öz,kaliteli adamlar almalıyız ki fark yaratsınlar.

devre arasındaki gibi 3'er 3'er para saçarak dandik oyuncu alma lüksümüz kesinlikle yok.

4.YILDIZ KESİNLİKLE BİZİM OLMALI(Şikecilere nasip olursa çok üzülürüm)

Yabancı kontenjanına tepki mi olur, yoksa adamların ekmeklerine yağ mı sürmek olur bilemedim.

Geri
Üst Alt