yabancı sınırının kalktığı ortamda 3 yahut 4 yabancıyla maça çıkmak

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
yarın gerçekleşecek olan hadise. teknik direktörümüz hamza h.oğlu bu nedenle bu gece rahat uyuyacaktır.

großkreutz dursun nedeniyle yok, carole sakat, jose sakat, sneijder cezalı. denayer oynarsa 4, oynamazsa 3 yabancı ilk 11'de yer alacak.

h. hamzaoglu nun cok sevdigi bir durum

Hamza hamzaoğlunun rüyalarına giren 11.

EpmPAg.png

Hamza şuan zevkten dört köşedir.

jem paul'u yabanci olarak sayarsan 5 ediyor :apathy:

Şu an Hamzaoğlu'nun yerinde olmak istemezdim. Jem Paul'un adı yabancı kökenli ama kendisi Türk.

Evlat muamelesi mi görmeli, yoksa kulübeye mi gömülmeli?

Benim yorumum safkan olmadığı için yabancı muamelesi göreceğidir.

bu gece bol bol takım üzerinde fantezi yapacaktır

Ulan her lafinizda hamza var ne yapti lan size hamza ? O olmasa fenerin 4 yildiz dalgasini dinler carsambalari fb nin sl maclarina bakardik.

Forver istedi alamdi yonetim orta saha istedi zaman yoktu alamadim hamza hocanin sucumu bu ? Para yoktu iste ne yapsin bu takimdan bir bok olmazmi desin ? Elinde kim varsa degerlendirmeye calisiyor iste adam.

Kimse Galatasaray hocasina irkci diyemez terbiyesiz herifler. Bu site yonetimi buna izin vererek cok buyuk hata ve hainlik yapiyor.

Taraftar falan degilsiniz.

Sanki ortada toz pembe tablo varda karamsar konuşmayalım takım 3 yıldır doğru düzgün futbol oynamıyor gerçi 2011-2012 sezon önceside b.k gibi oynuyorduk.

Elimizdeki kadroyla gayet iyi gidiyor. Durmadan kotulemeye calismak yerine destek etseydiniz daha da iyi giderdi.
Turkiyede nedenmi futbol adami kolay cikmiyor? Cunku her yanlista yerin dibine sokuluyor. Hamza hoca gibi genc hoca'ya bukadar elestiri bence yanlis. Hocaya zaman tanimak lazim. Daha 1 sene olmadi buyuk takim calistirmasi.. Oda bir insan sonucta oda yanlis yapar ama yanlislarindan ders cikarir sonucta. Ama onemli olanda o iste buna zaman taninmasi lazim. Genc futbolculardada ayni sekilde boyle oluyor turkiyede. Millet olarak sinifta kaliyoruz bu konuda zaten. Hamza ya vizyonsuz diyenlerede katilmiyorum kesinlikle. Bence gayet biliyor napicagini ve zaman gectikce daha iyi'ye gittigini de gorucez. Hele bi kulube para gelsin saglam transferler yapsin.

Jem,Umut ve Sabri'yi aynı anda sahada görürsem izlemeyeceğim maç. İki tanesine fitim o derece.

Geri
Üst Alt