Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Allah belalarını versin ama yine de 6+0+4'ten bir bakıma iyi. En azından maça şimdikinden 1 yabancı eksik başlasak da maç boyunca 8 yabancı oyuncu kullanmak da mümkün. Kulübemiz de çöp yerlilerden oluşmaz mesela Eboue'yi kadroda tutabiliriz bunun için.

Allah'tan 5+0+3 olmadı tek temennim bu.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beşiktaş oyun oynanırken kural değişmez demiyor muydu? Şimdi kural değişmemiş mi oldu? Nasıl bir ülke lan bu böyle. Neresinden tutarsan elinde kalıyor.

Lan niye sadece Besiktas'in istedigi gibi oluyor? Diger kulüpler 6+2 dedi sadece Besiktas 5+3 istedi. Olaya bak arkadas. Allah belani versin Demirören. Vermis bile ama akillanmamis.

şu açıklamanın şu dakika yapılması büyük ihtimalle tepki çekmemek içindi,kulüplerin de şu an karşı geleceğini sanmam.

Yerli olarak iyi oyunculari toplamamiz lazim..

Muslera

Tarik omer semih telles

Melo nuri

Tore sneijder bruma

Burak (kaldik yine burak'a)

Gecmis olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera

Tarık Semih Hakan Telles

Melo
Inler/T.Arslan

Töre Sneijder Olcan

YILDIZ

Yedekler:

Bruma

Tolgay Arslan

Transfer

Burak

XXX

SiCDIK...öyle olursa

YILDIZ ST + Töre + Olcan >>> Burak+Türk Kanat+Bruma

türk mahkemelerden halen haber yok bu AB davamizdan?

F.Terim de korkuluk olarak oradaymış demek ki. Futbolun patronuyum falan demesin boşuna, kimsenin salladığı yok kendisini.

Su Fikret Oran'i bulacaksin, sabah'a kadar odunla döveceksin. Serefsiz korkak.

adam akıllı yerli transfer yapmamız lazım.

madem köpekler 5+3 istedi alacaksın gökhan töre yi. ne yapıp edip hakanı ömeri,tolgayı kapıp getireceksin.

her şey bizim elimizde o çocukları getiririz eşşşek gibi 6 yabancıya 7 yabancıya kendileri çıkar.

Valla kızacak arkadaşlar olabilir ama Muslera ya iyi bir fiyat veren varsa satıp Onur u almamız lazım.Türk oyuncu transferinde Şener Tarık Çamdal Hakan Calhanoğlu Uğur Demirok Tolgay Arslan Kaan Ayhan Eren Derdiyok Jimmy Durmaz bu oyunculara yönelmemiz lazım.Yabancı kadromuz Telles Sneijder Bruma Melo ve Farfan tarzı biri olmalı.Yedeklere gelecek vaadeden bir yabancı golcü diğer 2 yabancıda yedek tercihide iyi yapmalıyız.

boyle olacagi cok onceden belliydi. niye sasirdiniz anlamadim.

$ikecilerin avrupaya gidemedigi bir senede tabiiki bize yarayan bir sistem getirilmeyecekti. zaten besiktas on elemede elenicek ve avrupa umurlarinda degil (zaten olsa boyle birseyi desteklemezler). yani hersey bizim basarilarimizi engellemek icin yapilmis. onun icin hic sasirmadim.

ama kimse federasyonda filan kabahat aramasin. zaten bu adamlarin ne oldugu ve niye goreve geldikleri belli. zamaninda yonetim olarak boyle gerizekali bir onergenin altina imza atarsan, sike surecinde bir kac kisa aciklama haricinde sessiz kalirsan, her defasinda hakkin yenip suratina tukuruldugunde yarabbi sukur dersen, sikayet edecek hicbir hakkin kalmaz.

Programlarda desinler şimdi, neden genç yabancı futbolcu yetiştirmiyor kulüplerimiz diye.

Bruma ve Telles'i sürekli oynatamayacaksam neden alayım ki ?

5 yabancının en az 4'ünün zaten üst seviye olması gerekiyor, koysan koysan 1 tane potansiyelli koyarsın.

Şu dakikadan sonra, Deniz Yılmaz, Turgut Doğan Şahin, Emrah Başsan, Elazığ'dan Onur, Bursa'dan Şener... gibi oyuncular alınmalı.

Olursa Gökhan Töre, Olcan da tabi.

Imparator Fatih Terim yabanci sinirlamasin'a karsi cikiyordu he? Türk futbolunun patronu olarak milli takim'in basina getirilmis he? En basinda demistik, Demirören denen serefsiz seni kendi koltugu icin koz olarak kullandi.

Karton Imparator. Daha önce bitmistin benim icin, simdi adini bile anmak istemiyorum. Ego herif. Türk futbolunun patronu, ehehehehe gülerler.

Geri
Üst Alt