Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Bizim için aslında 4+3 diye işliyor bu kural , çünkü klübedeki yabancıyı oyuna sokman için oyundan bir yabancı çıkarman gerek , Muslera'yı değiştirme şansın olmadığı içinde pratikte bu kural 4+3 ,,

Hatta daha ileri gidersem ekstra olumsuz durumlar haricinde Melo ve Sneijder'inde oyundan çıkması çok zor hatta bu ikiliye alınması muhtemel yabancı santrforuda ekleyin ,

oyundaki 4 adam içerisinde çıkartılması en muhtemel adam Telles kalıyor geriye ,,

Ben mevcut durum içerisinde yerli bir sol bek transferini şart görüyorum ,, hatta şartlar elverirse Melo'yu gerektiğinde kompanse edebilecek bir oyuncunun transferinide ,

son olarak ise tüm Galatasaray düşmanları için dileklerimi Allah'a (c.c.) ediyorum !

tolga ciğerci yedeklemez mi melo yu

gerçi bizimkiler dusunyormudur bilmiyoruz ya bi umit işte

tolga ciğerci yedeklemez mi melo yu

gerçi bizimkiler dusunyormudur bilmiyoruz ya bi umit işte

Emre Can , Gökhan İnler , Tolgay Arslan gibi diyorum doğrusu ,

açıkcası Melo'yu yedeklemek derken derdim tamamen yabancı sınırı konusundaki açmaz ,

unutmayın arkadaşlar bu sınır bizim için pratikte 4+3 'tür .

Öncede yazdığım gibi yerli bir sol bek takıma mutlaka katılmalı ehven-i şer olarak elimizi rahatlatacaktır .

Bu alçaklar bizimle ancak böyle bizanz oyunlarıyla başa çıkabileceklerini zannediyorlar ama ALLAH 'IN sopası yok İlahi adalet var

Emre Can , Gökhan İnler , Tolgay Arslan gibi diyorum doğrusu ,

açıkcası Melo'yu yedeklemek derken derdim tamamen yabancı sınırı konusundaki açmaz ,

unutmayın arkadaşlar bu sınır bizim için pratikte 4+3 'tür .

Öncede yazdığım gibi yerli bir sol bek takıma mutlaka katılmalı ehven-i şer olarak elimizi rahatlatacaktır .

keşke emre canı alabilsek ama onuda liverpool istiyormuş bizimkiler böyle dandik transferler yapacağına emre can gibi hakan çalhanoğlu gibi oyumcular alsalar İnşallah olur

kaleci g.değirmenci (yedek) onur (muslera ya bağlı)

sag bek şener-tarık (sahsi fikrim tarık ama sener i alırız ancak)

defans uğur d. a.çalık (uğur canlı izledim ağır buluyorum ama yedek olarak sırıtmaz-ahmet çalık ta cavcav iyi fiyat çeker almayız )

sol bek ishak (kesin ve kesin alınmalı)

ortasaha tolgay-tolga-inler-bilal kısa- (inler öncelikli olarak hepsi mevkisinde kaliteli keşke birini alabilsek)

kanat töre-olcan- (zaten malumunuz elbette olcan diyorum ama töre alınsa da çok değişmez)

forvet mevlüt-samet yeşil-sinan kurt (başka adam yok bence)

bu arada bilal kısa yı es geçmeyin burda izliyorum çok sakin ve aklıyla oynayan ender yerlilerden kupa maclarında rahatlıkla oynayabılcek bir oyuncu

Biz yerli futbolcu çöplüğüne dönüp, fb'nin Avrupa cezası kalkınca kuralı değiştirecekler,görürsünüz..İşte o zaman şeytan diyor ki "kabul etme"...Fakat vizyonumuz kinimizin önüne geçer,biz asla fbjk gibi amatör olamayız...

Biz yerli futbolcu çöplüğüne dönüp, fb'nin Avrupa cezası kalkınca kuralı değiştirecekler,görürsünüz..İşte o zaman şeytan diyor ki "kabul etme"...Fakat vizyonumuz kinimizin önüne geçer,biz asla fbjk gibi amatör olamayız...

Bize bunu yapmayı hedefliyorlar ama bakarsın ters teper ve geçmişteki gibi üst seviye bir iskelet yerli kadrosu ortaya çıkar ,

Allah'ın sopası yok yani !

Bize bunu yapmayı hedefliyorlar ama bakarsın ters teper ve geçmişteki gibi üst seviye bir iskelet yerli kadrosu ortaya çıkar ,

Allah'ın sopası yok yani !

Bu kuralın Galatasaray'ın önünü kesip rekabeti aşağı seviyelere çekmek olduğunu anlamamak için hakikaten bayağı saf olmak lazım. Bazı kişiler hala "Türk futbolu böyle gelişmez ki" mantığı arıyorlar. Yahu mantık belli : Durdur Galatasaray'ı, fb'ye nefes aldır,bjk'nin harcanmasına izin verme. Yerli kadro kurma konusunda maalesef biraz geç kaldık gibi. UEFA'nın teftiş olayı tuz biber oldu buna. Çok maliyetli transferden kaçınacaklar doğal olarak.

Bu kuralın Galatasaray'ın önünü kesip rekabeti aşağı seviyelere çekmek olduğunu anlamamak için hakikaten bayağı saf olmak lazım. Bazı kişiler hala "Türk futbolu böyle gelişmez ki" mantığı arıyorlar. Yahu mantık belli : Durdur Galatasaray'ı, fb'ye nefes aldır,bjk'nin harcanmasına izin verme. Yerli kadro kurma konusunda maalesef biraz geç kaldık gibi. UEFA'nın teftiş olayı tuz biber oldu buna. Çok maliyetli transferden kaçınacaklar doğal olarak.

O uefanın teftişi yüzünden sonucu bildikleri için devre arası apar topar o transferleri yaptılar sonuç fiyasko telles hariç

O uefanın teftişi yüzünden sonucu bildikleri için devre arası apar topar o transferleri yaptılar sonuç fiyasko telles hariç

Transfer yasağından korktular. Transfer yasağı gelmedi ama şimdi de ip üstündeyiz. Gerçi aşılan rakam çok çok büyük değil..Böyle olunca o devre arası transfer politikası hiç yapılmasaymış şimdi rahat rahat para verir ve bu durumla karşı karşıya kalmazdık.

Stratejide yaptığın hatayı taktikle düzeltemezsin ,

biz maalesef 2011-12'nin devre arasından itibaren başladık hatalara 2013 yazıda tüyü diktik , geçen devre arası politikasına ben olumlu bakıyorum yapılması gerekliydi isimler bazında eleştirilebilir doğaldır ama Türkiye gibi değişkenliklerin çok olduğu bir memlekette özellikle yerli hususunda alsanda hata almasanda hata ,, şu anda " sonuç fiyasko " demek çok kolay kısaca ,

FFP Konusunda özellikle denizbank ile borçların TL=TL , avro=avro eşitlemesi yapılarak yapılandırılmasıyla çok stratejik bir adımın atıldığını düşünüyorum orta vadede epey rahatlık sağlayacaktır bu anlaşma ,, keza UEFA FFP Konusunda KAP açıklamasındaki UEFA ile avro bölgesi dışında kalan takımlara tehdit olan kur farkı riski içinde görüşmeler yapıldığı yazıyordu bunda da UEFA ile makul bir zeminde anlaşabilliriz , ayrıca gelirler ile maaş ödemeleri arasındaki sınır olan %70 'inde altındayız %65 galiba bizim oranımız .

Ben bu FFP mevzusunun bizim için son derece hayırlı olduğunu olacağını düşünüyorum .

Geri
Üst Alt