Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Ya o yabancı sınırı kalkacak yada o yasayı kaldırmayanları kaldırtacağız .
TEK ÇARE
TEK ÇARE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bu yabancı sınırlamasını Milli takıma futbolcu yetişmiyor diye musallat eden eyyy federasyon. Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz ozaman niye yabancı sayılmıyor. Erkanda Jimmy de İsveç Milli takımını seçmişler. Eğer bu kısıtlamanın amacı milli takıma oyuncu yetiştirmekse Jimmy ve Erkan bu tanıma uymuyor. Yani ne Elmanderden nede Holmenden farkları yok.
Öte yandan daha milli takım kararını vermemiş ve bizim milli takımı seçme şansı olan Endoğan Adili sınırlamaya takılıyor. Yani belkide milli takıma katılacak bir oyuncuya engel olunuyor.
Amaç üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi dicem ikiside değil. Sizde amaç yok!
Not: Geçen forumdaki bi yazıdan esinlendim bulan biri varsa onuda ekliyelim
Bizi durdurmakla alakası yok. Maksat Fener'i şampiyon yapmak, rekabet edebilir hale getirmek. Bu yasak herkese var ama bu yasaktan fayda sağlayan bir tek büyük şikeci, bir de fırsattan istifade elindeki iyi yerlileri fahiş fiyatlara kakalamaya çalışan anadolu kulüplerinin aç gözlü başkanları.
ben dün bu konudaki yazıyla ilgili konu açmıştım ama ilgi çekmedi yazı biraz uzun olduğu için.
Süper Zekalıların Süper Ligi | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Amaçsızlığın olması için bile bir mantık olmalıdır. Bu uygulamaya amaçsızlık bile denilemez,saçmalık. Kötü niyetli, sırf Galatasaray'ın arayı açmaması ve Anadolu kulüplerine fahiş paralar kazandırmak için getirilen bir uygulamadır. Ve bunu sadece Demirören getirmedi. Arkasındaki lobi getirdi.Demirören orada denileni yerine getiren bir kukla...