Yabancılarımızı Gönderebilecek Miyiz?

----------muslera-------------

veysel-semih-türk stoper-telles

--------selçuk-melo-----------

hamit-----sneijder-------bruma

--------yabancı forvet--------

kadro bu şekilde olur 5+0+3 gelmez

yedeklerde 1 yabancı stoper 1 yabancı kanat olur diye düşünüyorum

hamit veysel kanadı yine saç baş yoldurur.

eboue :sene sonu 1-2 m euro ya felan satarız

danny :dünya kupasındaki performasına göre satarız bir şekilde

amrabat: nazar değmesin malagada yardırıyor sene sonuna kadar devam ederse performansı 5 a çakarız malagaya

chedjou: oda bu aralar toparladı her maç gol atıyor ama ciddi derecede konsantrasyon eksikliği var yazın daha iyi bir stoper alırız yerine sene sonu şahsi fikrim en kötü aldığımız paraya elimizden çıkartırız bir şekilde

ontivero: seneye sanırım arjantin ligine felan kiraya veririz 6+2 sınır çünkü bruma dönecek seneye tercih hakkımızı brumadan yana kullanırız

drogba kesin gider

sınır 6+2 olursada birer üst düzey forvet ve stoper alırız tamamdır.

Türkeyede bu mantık olduğu sürece 10 milyona aldığımız adamı bonservissiz görderiririz ancak. Bir oyuncuya eğer iyi para veriyolarsa dünyanın neresinde olursa olsun o oyuncu satılabilir yeterki o satılan oyuncunun yerini doldurabilecek bi adam alalım

Oyuncu satmak yerine iyi adamların yanına eksikleri alsak daha iyi.

Küfür yersin demişsin "etsene" dedim. O mevsimsel gel-gite sebep senin o anlamsız çıkışın. Kes, dedin keseriz gerekeni sen iste.

Aramızdaki muhabbeti bilmeden kapasitene göre bu çıkarımı yapmanı normal karşılıyorum.Ayrıca bir kaşıntı durumu olduğu da aşikar

Aramızdaki muhabbeti bilmeden kapasitene göre bu çıkarımı yapmanı normal karşılıyorum.Ayrıca bir kaşıntı durumu olduğu da aşikar

Bir kaşıntı yok o senin kıl kapman diyelim. Kapasitemi ortaya koymuyorum zira gücenirsin diye bu saatte. İyi uykular. Küfür edersen de şayet haber ver.

Ontiveroda kalmalı. Potansiyeli var bence gerçi kadroda zor yer bulur. Yinede kalmalı diye düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera-Chedjou-Telles-Melo-Hajrovic-Bruma-Ontivero-Sneijder dışındaki yabancıların takımda kalmasını kimse istemiyor diğer yabancılardan hajrovic-ontivero kiralanabilirler chedjou da iyi para verilirse satılmalı onun haricinde gerek yok ben beğeniyorum onu kalan bruma da inş toparlar kendini geriye kalan 4 yabancı(Muslera-Telles-Melo-Sneijder) satılmaz akıl çelen teklif olmadığı sürece transfere gelirsek 4 bölgeyede(kale-defans-orta-forvet) yerlilerin kalitelisinden yabancı olarak 1 orta sahaya 1 de forvete transfer yapılmalı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Muslera, Melo, Sneijder, Telles, Bruma ve Leo dışındakiler postalansin. Iki hakkımız kalır işte onunla da birer stoper ve forvet alırız.

Burdissoyu neden aldık anlamış değilim

Onun yerine forvet alsaydık herşey farklı olabilirdi

Muslera Telles Melo Sneijder Ontivero Hajrovic kalsın gerisi gitsin ontivero ve hajrovic +2 yedek kontenjanı takılır bir stopere birde forvete 1.sınıf adam çaktıkmı iyi kötü bir kadro olmuş olur sağ bek veysel idare eder etmelide başka çare yok stoper 1.sınıf stoper yanına semih sol bek malum telles orta sahada mecburen yine sıkıntı olacak çare tolgay ve hakan transferi ile bir nebze olsun idare edebilir 1.sınıf forvet arkası sneijder malum ama akıcı 2 kanat lazım işte en büyük sıkıntı orada brumayı saymadım çünkü kiralanır ağır sakatlık sonrası toparlanması için işte en büyük sıkıntı burda malesef kanat yok :( yabancı alamazsın türk olmak zorunda iskelet zaten 6 ediyor muslera telles 1.sınıf stoper melo sneijder 1.sınıf forvet töre her kadar beyinsiz olsada hem bjk ye kapak olarak alınması lazım sol açık ise artık araştırılsın ne olur ne biter bir türk bulunsun

Geri
Üst Alt