Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Mike Conley için ne istiyorsun Salih?

Allah'ını seven Sercan'dan Wes Johnson'u Hayri'den de Crawford'ı alsın.

Çok rahatsız ediyorsa dropla olum zorlama o kadar.:D FA'dan daha iyisini bulursun belki.:)

Adamı kimse istemiyor :( mecbur drop'lucam 2-3 gün sonra. Biraz daha şans veriyim hıyara :D Şimdi en azından ilk 5 çıkıyor, Rubio ilk 5 çıkmaya başlarsa -ki çıkması yakındır ilk 5ten direk Wes Johnson kesilir o zaman kesin atarım :)

Golden State Warriors'un yildiz oyuncusu Stephen Curry'nin 14 Ocaga kadar oynanacak maclari kaciracagi bildirildi.

:(:(:( Şimdi ben Curry'i droplasam geri ben alcam de mi ? Öyle bir karar almış mıydık takımın en iyi 3 oyuncusu falan diye. Almadıysak droplamıcam :D

arkadaşlar ben ligde değilim ama espn fantasy basketde oynuyorum bende lou williams diye bi adam var her maç ortalama +45 puan falan getiriyo bi tane daha adam var her maç -35 falan getiriyo sorun nedir anlamadım ?

:(:(:( Şimdi ben Curry'i droplasam geri ben alcam de mi ? Öyle bir karar almış mıydık takımın en iyi 3 oyuncusu falan diye. Almadıysak droplamıcam :D

O uzun sureli sakatliklar icindi.. bu haftaya donuyormus..

Benim icin fark etmez... bence uygulayalim o kurali ama uzun sureli de gecerli olsun

Yani ben Manu'yu droplasam kimse almayacak değil mi gençler?

Droplarsan 3 güne yeni oyuncu kadrona katılacak, sonra Curry'i tekrar geri alman bir 3 gün sürecek. Kısaca 1 hafta için droplayıp tekrar addlemene gerek yok.

Aslanım Rubio 6 dakikada 6 sayı 4 reb 4 asist yaptı.

Arda o takasın bana hiçbir yararı yok aksine hem Teague hem Hansbrough bazında iki potansiyel zararı var. O yüzden reddediyorum.

Benim amacim Teague.. jordan ile takasi rededince, Hansbrough girdi araya...

Sadece Teague icin son teklifim jerebko..

teague yi almak icin, gasol takasi icin bile bu kadar ugrasmadim..:(

Biraz takas akıtalım :)

Jameer = T-Mac

Mike Conley = Haslem + Grant Hill

Cevap bekliyorum inş.

Benim amacim Teague.. jordan ile takasi rededince, Hansbrough girdi araya...

Sadece Teague icin son teklifim jerebko..

teague yi almak icin, gasol takasi icin bile bu kadar ugrasmadim..:(

Yok Teague'i o kadar düşük tekliflere gönderemem.

Geri
Üst Alt