Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ligin en iddiali kadrosu Boston Celtics.

Romelo-Yunus sonlara doğru yanlış tercihler yapmasaymış onun kadrosu en iyisiymiş ama rahatlıkla.

Week 8: Dec 25 - Jan 1

Ilk hafta 1 ocakta bitiyor...

Ligin en iddiali kadrosu Boston Celtics.

Romelo-Yunus sonlara doğru yanlış tercihler yapmasaymış onun kadrosu en iyisiymiş ama rahatlıkla.

Evet bana da öyle geliyor. Draft ederken aha sçtık dedim ama diğer takımlara bakınca iyi durumdayım.

Romelo da iyi şutörler almış. Güzel takım.

Takaslarda bizim de onayimiz gerekiyor mu?

Bir de sana takas teklifi gelirse nerde gozukuyor?

olm benim kadro kötümü...

umut yorumla bakim...

en az konferans finali yapar diyorum ben...

Kadron 6. seçim için fena değil aslında ama daha iyi olabilirdi Alemdar abi. Kadron normal bir ligde iyi de bizim ligin puanlamasına göre kötü.

- 6'da Howard yerine Wade ya da Anthony'i almalıydın. Reboundların minimum etkisi var bizim ligimizde.

- Tony Parker yerine Eric Gordon ya da Nash'i tercih etmeliydin.

- Iguodala fena seçim değil, Terry güzel seçim.

- Duncan, Jamison, Ed Davis hepsi dış şutu olmayan fazla blok tehdidi de olmayan oyuncular.

Daha dış şut, top çalma ve blok üzerine bir takım kurabilirmişsin.

Ray Alleni almazsan taraftarlarin sana Ainge gözüyle bakar.

Çalışmalarımız sürüyor :o

Ray Allen ve Demer DeRozan'a talibim beyler. Verebileceklerim : Hedo, R. Lewis, Landry, S. Blake, Haslem, T-Mac ve J. Crawford

Kadron 6. seçim için fena değil aslında ama daha iyi olabilirdi Alemdar abi. Kadron normal bir ligde iyi de bizim ligin puanlamasına göre kötü.

- 6'da Howard yerine Wade ya da Anthony'i almalıydın. Reboundların minimum etkisi var bizim ligimizde.

- Tony Parker yerine Eric Gordon ya da Nash'i tercih etmeliydin.

- Iguodala fena seçim değil, Terry güzel seçim.

- Duncan, Jamison, Ed Davis hepsi dış şutu olmayan fazla blok tehdidi de olmayan oyuncular.

Daha dış şut, top çalma ve blok üzerine bir takım kurabilirmişsin.

Olur mu aga. Howard 6 ofansif 8 defansif ribound alsa toplam 20 puan eder. Bu bir üçlükçünün 7 üçlük atması demek. Riboundlar da önemli. Bunun bloku falan da var daha.

Kansu Vargün, (Adana Kebabs) russell westbrooka talibim.. Takas dusunuyor musun?

Olur mu aga. Howard 6 ofansif 8 defansif ribound alsa toplam 20 puan eder. Bu bir üçlükçünün 7 üçlük atması demek. Riboundlar da önemli. Bunun bloku falan da var daha.

6 ofansif rebound hep alamaz ama. 3 ofansif 8 defansif rebound ortalaması olsa ki bu --> 14 puan ediyor. Maç başına 2.5 üçlük atıp, 1.5 top çalan bir adam 12 puanla Howard'ı yakalamış oluyor. Ki asist, sayı, free throw made falan gibi seçeneklerin hepsinde Anthony de Wade de Howard'ı geride bırakacaktır. Howard, 20, 11, 3 istatistikleriyle oynasa Anthony'nin 25, 4-5(asist), 1.5(top çalma) istatistikleri neredeyse yakalıyor Howard'ı örneğin ki buna üçlük ya da free throw gibi özellikler de dahil değil daha.

6 ofansif rebound hep alamaz ama. 3 ofansif 8 defansif rebound ortalaması olsa ki bu --> 14 puan ediyor. Maç başına 2.5 üçlük atıp, 1.5 top çalan bir adam 12 puanla Howard'ı yakalamış oluyor. Ki asist, sayı, free throw made falan gibi seçeneklerin hepsinde Anthony de Wade de Howard'ı geride bırakacaktır. Howard, 20, 11, 3 istatistikleriyle oynasa Anthony'nin 25, 4-5(asist), 1.5(top çalma) istatistikleri neredeyse yakalıyor Howard'ı örneğin ki buna üçlük ya da free throw gibi özellikler de dahil değil daha.

Haklısın. Kısa yıldızlarla yarışamaz ona birşey demiyorum da ribound da önemsiz değil yani. Özellikle kısa oyuncuların ribound özelliği baya sürpriz puanlar kazandırır.

Bu arada nba.com dan oyuncuların geçen seneki istatistiklerine bakarak takımların gücünü ölçebiliriz ama kim uğraşıcak şimdi :)

Bu arada almadığımız oyuncuların listesine bakıp oyuncu değiştirebilirsiniz. Belki gözden kaçmış önemli oyuncular vardır.

Umutcum ilk maçım seninleymiş eline vereyim mi?

Geri
Üst Alt